neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

WE ARE BACK......


Σε πείσμα όλων αυτών που ρίχνοντας κατηγορία την ‘μεγάλη κυρία’ θεώρησαν πως ξεβρόμισαν μια για πάντα το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Σε πείσμα αυτών που στην ουσία άνοιξαν το γήπεδο για να παίξει μπάλα και να πάρει κανέναν τίτλο η μόνιμα ‘λούσερ’ και άτιτλη Ιντερ…..Σε πείσμα όλων αυτών που όρμιξαν να κατασπαράξουν το έμψυχο δυναμικό της μεγαλύτερης ομάδας της Ευρώπης μετά τον υποβιβασμό της….Σε πείσμα όλων αυτών , η ομάδα επέστρεψε…
Χθες βράδυ. 21/10/2008 η μόνιμη πελάτισσα τα τελευταία χρόνια έκανε αυτό που κάνει πάντα. Ξαναπροσκύνησε… Το ασύλληπτο σουτ του παίχτη σημαία της JUVENTUS μας , ήταν το έναυσμα. Η σάλπιγγα του πολέμου. Γυρίσαμε, φώναξαν με ένα στόμα 70.000 τιφόζι στις εξέδρες.
Καλύτερη η Ρεάλ σε όλο το παιχνίδι, εκτός του πρώτου 15λεπτου. Αλλά αυτό το ματς η Γιούβε δε το έχανε. Η νίκη με την Ζενίτ με μέτρια εμφάνιση και η ισοπαλία με την Μπάτε ήταν αγγαρικές υποχρεώσεις. Το DNA της ομάδας περίμενε το πρώτο ευρωπαικό ντερμπυ. Σε 15 βράδυα στην Μαδρίτη ίσως να μην έχει πολύ τύχη, αλλά θα πουλήσει ακριβότερα το τομάρι της από πολλές ομάδες-μοντέλα που κατά καιρούς έχουν διασυρθεί στο κατηφορικό Μπερναμπέου. Δεν υπάρχει εξήγηση για αυτό. Όπως και δεν υπάρχει εξήγηση στο γιατί ο Ντελ Πιέρο σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα πιθανώς θα ήταν συχνά εκτός αποστολής. Η ασπρόμαυρη φανέλα είναι μαγική…..δεν εξηγείται αλλιώς. Το DNA όπως ανέφερα, η μυρωδιά που έχει ποτίσει τα αποδυτήρια, η τρομακτική ηρεμία του ιταλικού βορρά που σε καθηλώνει…..Δεν υπάρχει εξήγηση για το πώς οι μεγάλες ομάδες παραμένουν μεγάλες στο πέρασμα των χρόνων και των άσχημων εώς καταστροφικών συγκυριών. Επιβιώνουν.
Ευχαριστούμε Κυρία που γύρισες και ξαναγέμισες τις ευρωπαικές μας νύχτες.
P.S. Μήπως με βάση τα παραπάνω θα ήταν καλύτερο και για την Αεκούλα μας να είχε πέσει τότε μια-δυο κατηγορίες και σήμερα να είναι πάλι στα σαλόνια πιο καθαρή από ποτέ??? Θα ήταν και απαλλαγμένη από την ομηρία Νικολαίδη…..

1 σχόλιο:

mavalexis είπε...

Καλά όλα αυτάλλά για τους πολυπληθής τιφόζι και για τους τίτλους στο πρωρταθλητριών και champions league επέτρεψέ μας να διατηρούμε τις αμφιβολίες μας!
Όσο για την ΑΕΚ αν εξαιρέσεις κάποια ψιλοκαζούρα η πτώση κατηγορίας, πιθανότατα μίας μάλιστα, απ' τη στιγμή ιδίως που δεν θα ήταν αγωνιστική όπως του ΑΡΗ, οπωσδήποτε δεν θα ήταν καταστροφική και μπορεί να αποδεικνυόταν και αποδωτική!