neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΕΡΟ...ΠΟΝΤΙΚΗ

ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΡΑΚΟ ΑΛΛΑ...ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ


Από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω με όλα τα ωραία που είδαμε και διαβάσαμε τις τελευταίες μέρες.

Η συνέντευξη του Ποντίκη (ναι του διαιτητή του περίφημου ματς πέστε κάτω) και η παραδοχή του ότι η φράση του Σπάθα: ο ολυμπιλαγός και το Αιγάλεω να κερδάνε και όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε… ‘‘ήταν πολύ ήπια για να εκφράσει τα όσα γινόντουσαν’’ καθώς και η απάντηση του ότι ‘‘ και τώρα το ίδιο γίνεται, ή είσαι με τον Γκαγκάτση και παίζεις ή δεν είσαι με τον Γκαγκάτση και δεν παίζεις. Έχεις δει πολλούς διαιτητές να είναι στους πίνακες από ενώσεις που δεν ψηφίζουν Γκαγκάτση;’’ Δείχνει, και στον πλέον αδαή περί τα ποδοσφαιρικά δρώμενα, πως οι κλέφτες και οι ψεύτες φοράνε κόκκινα και κατοικοεδρεύουν στην Κ.Ε.Δ., στην Ε.Π.Ο., όπως, επίσης, και στο λυόμενο του Νέου Φαλήρου ή αλλιώς κοτέτσι για τους γνώστες του ποδοσφαίρου.

Την Κυριακή, 19 Οκτώβρη και την Τετάρτη που μας πέρασε γράφτηκε νέα γηπεδική ιστορία από το μόνο οπαδικό κίνημα στην Ευρώπη που μπορεί να το κάνει: Την θύρα 13 και τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Στην πρώτη περίπτωση είχαμε την πρώτη οργανωμένη και πολυπληθέστερη παρουσία που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα σε αγώνα πινγκ πονγκ στo κλειστό της Λεωφόρου, στον αγώνα με τον ακατονόμαστο. (από εκεί και η φωτογραφία) . Την Τετάρτη στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις είχαμε στις 7 το απόγευμα 20.000 κόσμου στον αγώνα Παναθηναϊκού - Ζαλγκίρις Κάουνας (78-51) για την ευρωλίγκα τού μπάσκετ και στις 10 το βράδυ 60.000 κόσμου για το ματς του champions league Παναθηναϊκός - Βέρντερ (2-2)… και το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει….

Χθες, τώρα, για το υποτιθέμενο πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο, για έκτη συνεχόμενη αγωνιστική υπήρξε διαιτητικό έγκλημα εις βάρος του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα να μείνει στο 2-2 με την ομάδα του ζούγκλα.
Όσο για τον περιπλανώμενο θίασο του Σωκράτη ή αλλιώς crocus έδωσε ακόμα μια παράσταση. Μετά την Κωνσταντινούπολη διασκέδασε και το φιλοθεάμον κοινό της Θεσσαλονίκης …

Για το Μπάσκετ, το τρένο που προκαλεί τρόμο σε Ελλάδα και Ευρώπη φιλοδώρησε με 44 πόντους και την Α.Ε.Λ. Φήμες που θέλουν τις ομάδες (και ειδικά μία απ’ τον Πειραιά ) να δηλώνουν αδυναμία παρουσίας στο γήπεδο όταν παίζουν με το πράσινο τρένο ελέγχονται ως ανακριβείς. Απ’ την άλλη μόνο οίκτο προκαλεί η ομάδα του αφάνα ( που οι δημοσιοκάφροι προσπαθούν να μας πείσουν πως είναι μεγάλος star ενώ ακόμα και ο Σάσα Χούπμαν είχε καλύτερα ποσοστά από μέση και μακρινή απόσταση) βλέποντας την Μάρθα Βούρτση της Ελληνικής προπονητικής να διαμαρτύρεται στο ημίχρονο στο ματς με την Ολύμπια…


Ο εμετικός

2 σχόλια:

mavalexis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
mavalexis είπε...

Υπάρχει όμως και η διοικητική αδυναμία που τα έχει επιτρέψει ολ'αυτά!
Με ΗΡΑ πάντως εκτός από τον Ρέφ ήταν κι η ομάδα στον κόσμο της.