neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008

Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ...ΠΡΟΕΔΡΟΣ




Να τον χαιρόμαστε! Για τον καινούριο πρόεδρο της Ε.Π.Ο. λέω. Μόνο που είναι ο ίδιος με τον παλιό. Κι όταν λέμε για παλιό πιο παλιός δεν γίνεται. Έρχεται απ’ τα βάθη της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι ο ένας και μοναδικός, ο συνδημιουργός του Ελληνικού διαιτητικού, αλλά και ποδοσφαιρικού, μεσαίωνα, Βασίλης Γκαγκάτσης!



Το έργο είχε αρχίσει στην Αλεξανδρούπολη το 1997. Στις εκλογές του μπάρμπα-Τομ όπου είχε εκλεγεί πρόεδρος-βιτρίνα ο Σ. Αλημίσης και γραμματέας-κλειδί είχε εκλεγεί και ο Άη-Βασίλης, γνωστός και ως παιδί του Κόκκαλη! Το έργο συνεχίστηκε, χωρίς βιτρίνα πια, και στις μετά Ολυμπιακών αγώνων εκλογές της ομοσπονδίας. Τότε που έλεγαν κάποιοι μήπως με Ν.Δ. καλύτερα...Άντε να δούμε και με Τσίπρα τότε! Και το καλύτερο έγινε προχθές που φτάσαμε να εκλέγεται χωρίς αντίπαλο, και με θερμό υποστηρικτή την Σούπερ Λίγκα, προς τέρψιν του Ρο-Κο-καλη και του κουμπάρου Ζαγόρ!



Και οι κιτρινοπράσινοι πέρα βρέχει! Θα μου πείτε όμως πως τον Ντέμη-αγάπη μου συρρίκνωσα την ομάδα-Νικολαίδη δεν τον αφορούν τέτοιες πεζές καταστάσεις και το έχει ξεκαθαρίσει. Αλλά οι πολυμετοχικοί δεν μας τα είχαν πει έτσι. Περιμέναμε όσο να πεις κάτι περισσότερο. Είχε μπει ψηλά ο πήχης βλέπεις. Έλεγε, αν δεν απατώμαι το καλοκαιράκι ο μεγαλοτραπεζίτης Βγαινό, σε ένα διάλειμμα απ’ την επιχειρούμενη εκ μέρους του αραβοεξαγορά της Ελλάδας, έλεγε πως θα ήταν σοφότερο για τον Γκαγκάτση να παραιτηθεί μόνος του. Βέβαια μπορεί να εννοούσε πως αν δεν το πράξει το πολύ-πολύ να κερδίσει άνευ αγώνα. Το λεγόμενο μπάι. Η καλύτερα μπάι-μπάι...Ε.Π.Ο. για μια τετραετία ακόμα!



Μεγάλη ήττα αυτή για τους πράσινους. Και μην μας πουν μερικοί να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την δικαστική εμπλοκή του Άη-Χάσου Προεδράκι γιατί μπορεί να δούμε και τίποτα χειρότερο. Ο ΡοκοΣωκράτης είναι ικανός να προτείνει μέχρι και Σάββα Θεοδωρίδη for president και να γελάει μετά κι κάθε πικραμένος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: