neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

ΤΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ


Με περίσσιο θράσος και με υπερβολικά επιθετικό ύφος ο Νο 2 της Νέας Δημοκρατίας, αποφάσισε να βγει στην αντεπίθεση και να μας θυμίσει στοιχεία και πτυχές της προσωπικής του ζωής. Πριν από όλα φρόντισε να μας θυμίσει πόσα του οφείλει ο ελληνικός λαός , γιατί θυσίασε την ‘επιτυχημένη καριέρα του στη δημοσιογραφία’ (όπως ο ίδιος με πολύ μετριοφροσύνη δήλωσε αυτάρεσκα) για να αφοσιωθεί στην πολιτική και στο καλό του τόπου. Τον κρίνει ήδη ο κόσμος….
Φυσικά τόνισε και το ξεκίνημά του. Δεν γεννήθηκε με ‘πολιτικό’ όνομα, αλλά είναι ο γιος ενός ταχυδρόμου. Θύμισε μας ρε Θοδωρή. Το αφεντικό σου είναι ανηψιός ταχυδρόμου?
Άσε που πολλοί θυμούνται και άλλα πολλά για σένα. Όπως το που έμενες πριν μπεις στο κόμμα. Οι συγκρίσεις του πριν με το τώρα σκανδαλίζουν.
Το κακό όμως δεν είναι που από γιος ταχυδρόμου και κάτοικος Καισαριανής, έχεις τρία σπίτια και πολλά άλλα. Το κακό είναι η λύσσα που προκαλείται στον πεινασμένο όταν ξαφνικά βρεθεί με λεφτά.Από την αφάνεια και χωρίς πολιτικούς αγώνες , βρίσκεσαι να κυβερνάς. Ούτε καν να παλέψεις να κυβερνήσεις. Από το πάτωμα , στο ρετιρέ..Η αλλαγή στο status του βιωτικού επιπέδου σε συδυασμο με την συγκεντρωμένη πολιτική δύναμη, προκαλεί αμόκ!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Mε αφορμή τον επίλογό σου, να υποθέσω ότι το προτεινόμενο μοντέλο πολιτικού είναι "λεφτάς από κούνια" ώστε να μην κινδυνεύουμε από τις καταστάσεις αμόκ που προκαλεί ο συνδυασμός χρήματος και εξουσίας;

Cat.