neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΗΚΩ...ΑΠ’ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΣΟΥ






Αλλού περιμέναμε το κρίσιμο ματς της έκτης αγωνιστικής κι αλλού μας βγήκε! Τελικά στην Τούμπα ήρθε ένα ξενέρωτο Χ αφού κόλλησαν στο 0-0 ΠΑΟΚ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Απ’ την άλλη στο ΟΑΚΑ έγινε ένα αμφίρροπο ματς μεταξύ ΑΕΚ και Λάρισας και ήταν αυτό που τράβηξε, περισσότερο απ' όσο αναμενόταν, το ενδιαφέρον.

Το γκολ μάλιστα του Σαρμιέντο που διαμόρφωσε το 1-1 στο τελευταίο λεπτό άνοιξε μεγάλη συζήτηση στους κόλπους του δικεφάλου όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς κι απ’ τα σημερινά, εξόχως αιχμηρά, πρωτοσέλιδα του οπαδικού τύπου της ΑΕΚ, αλλά και απ’ την σημερινή ανάρτηση του striker στον ιστότοπό μας, που την τιμητική τους στις επικρίσεις έχουν ο Σερ Γ. Δώνης και ο Ντεμίνιο.

Και πράγματι ο Ντέμης δεν φαίνεται να έχει πολλά ακόμα να προσφέρει στην ποδοσφαιρική ΑΕΚ ενώ το ό,τι προσέφερε ως σήμερα δεν αποδείχθηκε αρκετό για να φέρει την ομάδα στο επίπεδο που της αρμόζει βάση της ιστορίας της, του πολυπληθούς και απαιτητικού κόσμου της αλλά και της γενικότερης δυναμικής της.

Για τον Δώνη βέβαια είναι κάπως νωρίς για να κριθεί προπονητικά και ειδικά μετά την αποχώρηση σοκ, του...Ουζμπέκου πλέον, Ρίμπο που οπωσδήποτε άλλαξε δραματικά τα αγωνιστικά πλάνα του τεχνικού των κιτρίνων, που παρ’ όλα αυτά φρόνιμο θα ήταν να αποφεύγει δηλώσεις τύπου «5 νίκες στα 5 επόμενα ματς». Όταν μάλιστα το πρώτο απ’ την πεντάδα ήταν αυτό με την πρώην ομάδα του ΑΕΛ, που φυσικό μετά τα καλοκαιρινά παράπονα στον κάμπο ήταν να παίξει πολύ δυνατά το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Την πίστη, μάλιστα των Λαρισινών, για νίκη στο ΟΑΚΑ την είχαμε δει αποτυπωμένη και σε πρωτοσέλιδο της the match Θεσσαλίας μεσοβδόμαδα, στο οποίο μάλιστα είχαμε κάνει ειδική αναφορά λόγω της καλλιτεχνικής του χροιάς, αλλά στους Θρακομακεδόνες φαίνεται ότι ασχολούνται με το 5 στα 5 αλλά και με την υψηλή ποιότητα των δικών τους μόνο παιχτών, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Νικολαϊδης στα αποδυτήρια, και αδιαφορούν για τις διαθέσεις και την ποιότητα του αντιπάλου!

Έτσι φτάσαμε στα πρωτοσέλιδα,των score και Ώρα, του πάτου και του Γιωργάκη πότε φεύγεις! Κι αν δεν κάτσει άμεσα κάποιο καλό αποτέλεσμα...Να δεις τι σου’ χω για μετά που λέει κι ο Μαχαιρίτσας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: