neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

ΑΙΝΤΕ ΤΑ ΑΡΕΙΑΝΑ






Μεθυσμενη πολιτεια απο χθες το βραδυ η συπρωτευουσα...Αφενος το ουζακι που ερεε αθφονο απο χθες το μεσημερι στις ανατολικες συνοικιες, αφετερου η καλη τηγανια με γαυρους που εδεσε τ0ον Μεζε.

Ο ΑΡΗΣ της καρδιας μας σε ενα ομορφο κατα γενικη ομολογια παιχνιδι κερδισε τον (ΕΥΡΩ)πεο ολυμιακο και ουσιαστικα βουλωσε το στομα της περσινης κυπελλοκαζουρας.Τι ειδαμε χθες?
Καταρχην ενα γηπεδο γεματο που παρολο το 3μερο διψουσε για εκδικηση. Τα ματια των Ισπανοφωνων εχθες να γυαλιζουν απειλητικα και τον Κικι να καταβαζει ακομα μια φορα ενα καλοστημενο επιθετικα Ισπανικο σχημα.
Στο αντιπαλο στρατοπεδο Ο Ερνεστο προσπαθουσε ματαια να ανακατεψει την τραπουλα.Ξεκινησε δυνατα αλλα το πρωην παιδι της Πειραικης ειχε κατεβασει τα ρολα του. Ποσο ωραιο ειναι να αποδεικνυεις σε αυτους που σε αμφισβητησαν στο παρελθον ποσο λαθος εχουν κανει.
Ο ΑΡΗΣ κρατησε μπαλλα χθες οσο μπορεσε και ηταν χαρακτηριστικο στις επιθεσεις του αντιπαλου η χαρακτηριστικη ψυχραιμια στη διαχειριση των φασεων(απο τη μεγαλη περιοχη δυο μπαλλιες και το παιχνιδι βρισκοταν ξανα στο κεντρο). Αποψη μου ειναι πως ο Ισπανος πρεπει να επικεντρωθει στο αμεσο μελλον στο δεσιμο αυτης της αμυντικης γραμμης. Βιτολο, Λεμπο, Γκιαρο, Ρομπερζ δειχνουν πως ειναι αξιολογες λυσεις και πως οχι αδικως φορανε τα κιτρινομαυρα.
Εαν Ο Ισπανος καταφερει το παραπανω και εαν καταφερει ο Κοσμος και μεταδωσει την ψυχη του να αγωνιζεσαι σε αυτη την ομαδα σε ολους τους Λατινους παικτες θα δουμε ακομη καλυτερα πραγματα. Και δεν το λεω τωρα που κερδισα τον Ψαρογαυρο...
Τι δεν ειδαμε :
  1. Τους φιλαθλους των ερυθρολευκων να ανηφοριζουν προς τα πανω αφου ο socrates δεν ειχε βγαλει προγραμμα επιδοτησης εκδρομης(Σε λιγο θα το δουμε και σε εγκυκλιο του Αναπτυξιακου Νομου
  2. Κακη χειρουργικη διαιτησια οπως τα προηγουμενα χρονια.
  3. Την απσβεση της καλο-πληρωμενης καλοκαιρινης μεταγραφης(Αβραμακο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: