neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

Champion...ια!


Χθες το απόγευμα, λίγες ώρες προτού τα αστεράτα-σεντόνια αρχίσουν να κουνιούνται στα ευρωπαϊκά γήπεδα, σε ένα μικρό διάλογο με έναν (ακόμη) φίλο-οπαδό της Γιούβε, καταλήξαμε και οι δύο ότι η Μεγάλη Κύρια, θα φορούσε και πάλι το βαρύ ευρωπαϊκό της κουστούμι και παρόλα τα προβλήματα, θα «έπαιρνε» το κρίσιμο για την συνεχεία αυτό παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης...

Ο κόσμος χθες στο Τορίνο, γέμισε μετά από πολύ καιρό το γήπεδο και υπενθύμισε σε όλους όσους έχουν κάνει πράξη αυτά τα δυο «δύσκολα χρόνια» της Γιούβε τη ρήση : ... δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται..., πως η Μεγάλη Κύρια είναι ΕΔΩ. Παρόν και πάλι, να διατηρήσει το όνομά της και το κύρος της ψηλά!

Πάμε λίγο στα δικά μας τώρα... στο μεροκάματο... χαχαχα. Σήμερα, δεύτερη μέρα αγώνων, όπου ολοκληρώνεται η 3η αγωνιστική για το Ch.League και έχουμε αρκετά ματσάκια για να διαλέξουμε προς στοιχηματισμό.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ : Διπλό . πολύ ανώτερη ομάδα η Μπαρτσελόνα, σήμερα θα κλειδώσει με νίκη την πρόκριση της στον επόμενο γύρο.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ : Χηνάκι . χέρι χέρι θα πιαστούν και οι δυο καθώς δεν έχουν κάποιο λόγο να ρισκάρουν. Από έναν βαθμό και γεια σας…

ΤΣΕΛΣΙ – ΡΟΜΑ : Οver (Άσσο) . δεν θα πάω στον άσσο για να μη στεναχωρήσω τους εκλεκτούς συναδέλφους του «lospromenadοs» αν και τον θεωρώ σχεδόν σίγουρο… θα τολμήσω όμως στο over καθώς και η Τσέλσι σκοράρει τα τελευταία ματς κατά ριπάς αλλά και οι Ρωμαίοι είναι φύσει επιθετική ομάδα (ο Τότι επιστρέφει).

* Καλή επιτυχία στην ΠΑΝΑΘΑ μας το βράδυ… είμαι αισιόδοξος για σήμερα!!!

1 σχόλιο:

mavalexis είπε...

Καλά ούτως ή άλλως δεν γεμίζει και συχνά! Με καμιά Ρεάλ κι έτσι!