neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

Depeche Mode in Athens AGAIN


Ειναι και επισημος γεγονος, οι Depeche Mode, ισως η πιο σημαντικη μπαντα της electro μουσικης σκηνης, θα μας επισκευτει για αλλη μια φορα στις 12 Μαιου 2009, επιβεβαιωνοτας ετσι την ιδιαιτερη σχεση που εχει το group με το ελληνικο μουσικοφιλο κοινο. Ειναι αλλωστε γνωστο οτι το μεγαλυτερο επισημο fan club των Depeche Mode ειναι το ελληνικοτατο Hysterika. Οσες φορες και αν εχουμε δει την παρεα απο το Essex δεν τους χορτενουμε και ηδη οι απανταχου fans του συγκροτηματος εχουν ξεκινησει να κανουν τα πλανα τους για το βραδυ του Μαιου.
Το group πρωτοεμφανιστηκε το 1980 στο Basildon του Essex με το ονομα "Composition of Sound" με ιδρυτες τους Andy Fletcher, Martin Gore και τον Vince Clark. Με την εισοδο ομως του David Gahan(της χαρακτηριστικης φωνης του συγκροτηματος), οι κιθαρες αντικατασταθηκαν απο τα synthesizers και το ονομα αλλαξε στον γνωστο σε ολους Depeche Mode. Η ιστορια απο εκει και περα ειναι λιγο πολυ γνωστη σε ολους. Αμετρητες επιτυχιες, αποχωρησεις και αφιξεις μελλων του συγκροτηματος, αλκοολ,ναρκωτικα,γυναικες,αντρες και πολλη μα παρα πολλη μουσικη. Το συγκροτημα μεσα στην 28χρονη πορεια του στην μουσικη βιομηχανια εφτασε κοντα στην διαλυση, ειτε λογο των διαφορων καταχρησεων που κατα καιρους μαστιζαν το συγκροτημα, ειτε λογο της solo μουσικης προσπαθειας του David Gahan.Παντως απο το Ultra(1997) και μετα, το συγκροτημα εχει εμφανιστει clean/free απο παλιες αμαρτιες και πληρος συγκεντρωμενο στην μουσικη του. Μαλιστα τους επομενους μηνες ετοιμαζονται να κυκλοφορησουν και την νεα τους δουλεια.
Βγαλτε και σιδεροστε λοιπον τα t-shirts απο τις παλιοτερες συναυλιες που εχετε παει, καντε ενα refresh στα αγαπημενα σας μουσικα κομματια,αγοραστε το καινουργιο cd των Depeche οταν κυκλοφορησει για να γνωριζεται τα τραγουδια που θα μας παρουσιασουν τον Μαιο και προς Θεου μην ξεχαστε να αγοραστε νωρις νωρις τα εισητηρια σας. Το μονο αρνητικο της ολης υποθεσης, αν και οχι σιγουρο ακομα, ειναι πως η συναυλια θα ξαναγινει στον αφιλοξενο χωρο του Terra Vibe. Παιδια προλαβαινετε να αλλαξτε γνωμη και να κλειστε το ΟΑΚΑ και να ειστε σιγουροι πως εμεις θα το γεμισουμε. JUST CAN'T GET ENOUGH!


1 σχόλιο:

mavalexis είπε...

Κι εγώ στην Σίτυ Πρες για Τέρα διάβασα.
Αυτοί κανονικά έπρεπε να ρχονται εδώ τουλάχιστον μια φορά το χρόνο ακόμα κι εκτός περιοδίας!