neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2008

ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ...


Λιγοστές οι καλές στοιχημάτικες ευκαιρίες για σήμερα φίλοι μου..., αλλά ας πούμε δυο-τρία πραγματάκια για το καλό... (τσ)κι ότι γίνει...!

ΖΥΡΙΧΗ - ΑΑΡΑΟΥ : Άσσος. σε πολύ καλή κατάσταση η γηπεδούχος ομάδα που στα τελευταία παιχνίδια της δείχνει πολύ καλά στοιχεία.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΚΤΣΕ - ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ : Άσσος. Πρέπει επιτέλους η Φενερ να επιστρέψει στις νίκες, ύστερα από τα συνεχόμενα άτυχη αποτελέσματα σε Τουρκία και Champions League. Mηπως είναι ευκαιρία με την αδύναμη εκτός έδρας Μπούρσα να αλλάξει την κατάσταση...?

ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΧΕΡΕΘ : Άσσος. ομάδα "πρώτης κατηγόριας" η Σαραγόσα... θα ξεπεράσει εύκολα το εμπόδιο της Χερεθ.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΤΟΡΙΝΟ : Άσσος. ίσως να μην είμαι και ο πιο αντικειμενικός άνθρωπος στο κόσμο για να κρίνει ανεπηρέαστα το ντέρμπι αυτό των δυο συμπολιτισσών... αλλά νομίζω ότι η στόφα των παικτών μας, θα κάνει την διάφορα και η Juve θα πάρει το τρίποντο!

* Με λίγο ρίσκο αλλά αξίζει κάποιον στοιχηματισμο (ίσως σε ζητούμενα) το διπλό της Λυών. Στα εγχώρια μας, μου αρέσει ο άσσος του ΑΣΤΕΡΑ που πιστεύω ότι πρέπει όχι μόνο να μη χάνει εύκολα αλλά να κερδίζει επιτέλους (ειδικά τώρα που το "Κοκκαλισταν" έβαλε μετά το "Χ" της Κρήτης τον ΟΦΗ σε καραντίνα...)

Καλή επιτυχία...

3 σχόλια:

mavalexis είπε...

Θα διαλέξω τον Αστέρα (τσ)κι ότι γίνει που λες κι εσύ!

mavalexis είπε...

Θα ρίξω και λίγω ΠΑΟΚ τελικά.

mavalexis είπε...

Ο Αστέρας που διάλεξα εγώ δεν βγήκε όπως και η Λυών. Οι αστερίσκοι δεν τοσοβγήκανε αν και δεν ήθελε και πολύ!
Οι 4χ4 προτάσεις σου όμως βγήκανε χαρτί!
Ή αλλιώς μοιράζανε χρήμα και στον κάθε πικραμένο.