neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008

ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΔΑΪΛΑΚΗΣ



Πραγματικά έσπασε όλα τα ρεκόρ ο Δον Καραμαλούγκας και το περισπούδαστο επιτελείο του με την επαναφορά του Δραμινού Βουλευτή-κωλοτουμπιστή Στ. Δαϊλάκη. Πρέπει να γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες η βαρύγδουπη αποπομπή του και η μετά τριών ημερών μετά Βαΐων και κλάδων επιστροφή του.


Είναι γεγονός ότι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα έπεσαν έξω μέχρι και οι δικές μου εκτιμήσεις. Έγραφα, αμέσως μετά την διαγραφή του βορειοελλαδίτη, πως στο εξής με τους χειρισμούς που οδηγεί τον Δον ο Τεό να κάνει, η Ν.Δ. θα το ρίξει στους μακριούς σταυρούς μέχρι τις γιορτές παρακαλώντας να μην ακουστεί καμιά γερή παρόλα από κανένα μπλε βουλευτόπουλο και τρέχουν για σκανδαλοεκλογές βάση της ψευτομαγκιάς που είχανε ατυχώς, ως τότε, πουλήσει.


Ομολογουμένως όμως δεν είχα φανταστεί ότι θα γύριζαν μετά από δύο ημέρες να πούνε τα κυβερνητικά αγόρια ότι συγγνώμη Σταύρακα, ξέρεις μωρέ, όπως και στο ανέκδοτο με το λιοντάρι και το λαγό έτσι κι εμείς, μας πιάνει ώρες-ώρες η ανία και λέμε καμιά...κουβέντα παραπάνω για να περνάει η ώρα. Το πιο αστείο της υπόθεσης ήταν το σημείο που στην, προφανώς, καθ’ υπόδειξη επιστολή του Βουλευτή προς τον Πρωθυπουργό αφήνει πλέον το περιθώριο ο πρώτος στον δεύτερο αν επιθυμεί να τον διαγράψει.


Σιγά ρε παλικάρια και μελώσαμε! Μεγάλη καρδιά όμως ο Δον Κ. άνοιξε την κλειστή επί τριήμερο καρδιά του και τον συγχώρεσε επαναφέροντάς τον στην Κ.Ο. της Ν.Δ. Βουλευτή. Μιλάμε ότι αυτή η ιστορία άγγιξε ή και ξεπέρασε τα όρια της πολιτικής γελοιότητας. Μόνο το μόσχο τον σιτευτό δεν σφάξανε για τον απολωλός Δαϊλάκη εκεί στην Ρηγίλλης. Που η δική του περίπτωση εξελίχθηκε, σε αντιδιαστολή με το επίσης φαιδρό έργο -περιμένοντας τον (στιβικό ταρατσοπεριπατητή) Κουκοδήμο-, σε κωμικοτραγική, μικρού μήκους, ταινία.

2 σχόλια:

Καπετάνιος είπε...

Φιλε mavalexi
ξεχνας ενα πολυσημαντικο συμβαν σε αυτη την "μικρου μηκους" ταινια που ειδαμε τις τελευταιες μερες.
Ο πρωθυπουργος συμφωνα με την εγκριτη εφημεριδα "espresso",ελαβε επιστολη απο την sexy,πρωην παικτρια reality,νυν τραγουδηστρια και τελος πρωην του Δαιλακη, Στελλα Μπεζαντακου η οποια στην επιστολη της εξυψωνε τον βουλευτη για τα προσοντα του και για το ποσο πιστος στο κομμα και τον πρωθυπουργο ειναι.Λετε να επαιξε ρολο η παρεμβαση της Στελλας και να γυρισε τοσο γρηγορα στο κολπο ο Δαιλακης?????

mavalexis είπε...

Σωστός είσαι κάπτεν αλλά απέφυγα να το ρίξω τόσο κάτω!