neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

Τεν Κάτε, το γνήσιο ΑΡΣΕΝΙΚΟ.....


Kαλά που υπάρχει και ο Τεν Κάτε και ξεχνάμε λίγο εμείς οι πονεμένοι ΑΕΚτζήδες τον Δώνη.... Οργια έκανε πάλι χθες στο ΟΑΚΑ ο ολλανδός, λίγο πριν οργιάσει για τα καλά ο 20χρονος επιθετικός του Εργοτέλη με την πλούσια κόμη. Αφήνω την κριτική για το αγωνιστικό μέρος στους φίλους Παναθηναικούς που σήμερα βράζουν, για να ασχοληθώ με το 'άτομο' Τεν Κάτε.

Δηλώσεις απείρου κάλλους....''Πείτε μου αν δε με θέλετε να φύγω'' ή ''Δεν μπορώ να μπω εγώ στο γήπεδο να σκοράρω'' ή ''Ντρέπομαι , σκέφτομαι να παραιτηθώ'' ή ''Δεν αντέχω να προπονώ παίχτες που δεν κάνουν στον αγώνα αυτά που τους λέω''..... Και πολλά άλλα κωμικά.

Όσο και αν αυτές οι δηλώσεις είναι αποτέλεσμα της σύγχησης και της δύσκολης θέσης στην οποία έχει περιέλθει ο ολλανδός, δεν παύουν να είναι αδικαιολόγητες. Από αυτόν με την μεγάλη εμπειρια περιμένει ο 21χρονος Χριστοδουλόπουλος να κουμαντάρει σωστά το καράβι στην φουρτούνα και όχι από τον συνομήλικό του Μελίσση, από τον οποίο αλλά και από όλους τους άλλους πράσινους ποδοσφαιριστές ζήτησε ο αστείος ολλανδος να ψηφίσουν για το αν τον θέλουν ή όχι στον πάγκο της ομάδας.

Τρεις μήνες είναι ο ολλανδος στην Ελλάδα αλλά μέχρι και τα μικρά παιδιά έχουν καταλάβει το πόσο κακή σχέση έχει με τις ευθύνες. Παντα τις μεταφέρει στους παίχτες, αυτός τις αναλαμβάνει στο τέλος και αφού πριν έχει βγάλει στη φόρα όλο το ρόστερ του πολυμετοχικού, ακόμα και αυτούς που ήταν εκτός αποστολής. Επιπλέον τα ''σκεφτομαι να φύγω'' και παρόμοιες δηλώσεις , ελληνική ταινία θυμίζουν όπου η κουκλάρα και νεαρά προταγωνίστρια εκβιάζει με δηλώσεις παρόμοιες τον μεσήλικα σύζυγο μέχρι αυτος να της κάνει τα χατήρια, αφού πρώτα την παρακαλάει γονατιστός. Κύριε Τεν Κατε μάλλον νομίζεις ότι βρίσκεσαι στην ποδοσφαιρική μπανανία του πλανήτη , και ότι θα σε παρακαλέσουν κίολας για να παραμείνεις στον πάγκο σου.

Λίγος ανδρισμός κυριε Τεν Κάτε δε βλάπτει. Ανέλαβε ευθύνες και μίλα ξακάθαρα... Ανδρισμός.... Αν ξέρεις τι είναι αυτό.....!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: