neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2008

ΒΑΓΓΟΣ Ο... ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ


Τον είδατε τον Βάγγο (Βενιζέλο) τον μανάβη της πολιτικής χθες στην Βουλή πόσο ωραία τα είπε, για την αποχώρηση της ΝΔ, ως Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ! Τον έβλεπα κι έλεγα κοίτα να δεις ταλέντο που έχει ο άνθρωπος να τα λέει αν του τα' χει υπαγορεύσει κάποιος άλλος. Μου θύμισε εποχές με τον father του ποδηλατοGeorge που έβγαινε στο press room και μίλαγε δυο ώρες λέγοντας τα ίδια και τα ίδια με διαφορετικές λέξεις, αλλά πάντα στην γραμμή που του είχε χαράξει ο γερο-Αντρίκος! Έτσι και τώρα που έχει αρχίσει να χωνεύει την λαϊκή κατραπακιά και ακολουθεί την γραμμή του ποδηλατοGeorge τα πάει χάρμα στην θεσμική του θέση.

Αφού σε κάποια στιγμή σκέφτηκα ότι αν βγουν αυτοί θα γίνει πετυχημένος Υπουργός αλλά αμέσως μετά θυμήθηκα την χαριστική αγορά κτιρίου του ΜΠΑΤ(ατούδη)ΜΑΝ και άλλα μανάβικα κατορθώματα του και συνήλθα. Σκέφτηκα μάλιστα να γράψω στον ποδηλάτη Πρόεδρο σ' ένα τέτοιο ενδεχόμενο να τον αφήσει στην αντιπολίτευση για κανένα μεροκάματο μιας και πάντα η αντιπολίτευση χρειάζεται κάποιον ικανό εκπρόσωπο του Προέδρου ή της Κ.Ο. και ο Βαγγέλης μέχρι εκεί είναι όντως χρήσιμος. Όταν πάει για...άλλα αρχίζουν τα προβλήματα.

Τρανταχτό παράδειγμα ο Βάγγος ότι όταν η ρητορική ικανότητα δεν συνοδεύεται από τον Λόγο μένει κενή περιεχομένου. Ο Λόγος είναι που μετράει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: