neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008

ΧΑΒΑΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ


Φυσιολογικό ήταν μετά την άνευ προηγουμένου άνετη εκλογή του στην προεδρία της Ε.Π.Ο. ο...Άη Βασίλης-παιδί του Κόκκαλη-Γκαγκάτσης (βλ. γνωστό ηχητικό με τα βορειοελαδίτικα κάλαντα) να θέλει να το γιορτάσει χαβαλεδιάζοντας τους, προς παραγοντική λύπηση, αντιπάλους του.

Κι έτσι του «κατέβηκε», ή του την «κατέβασε» κάποιος ακόμα πιο χοχο-χαβαλές, η ιδέα της τοποθέτησης του Φρισκ για αρχιδιαιτητή! Βέβαια ως γνωστοί πονηρίδηδες οι αρχιερείς της διαιτητοδιαπλοκής κοντά στον χαβαλέ έριξαν και δυο-τρεις επιθυμίες τους να καταγράφονται με σημαντικότερη αυτήν της επιστροφής των παρατηρητών από την Σούπερ Λίγκα στην ομοσπονδία.

Απαίτηση βέβαια που ευνόητο είναι ότι δεν είναι δυνατό να γίνει αποδεκτή από τους αντιπάλους τους, που όμως όπως είδαμε και στις πρόσφατες διαδικασίες της λίγκας αποτελούν πλέον μειοψηφία. Οπότε, όπως έχουν έρθει τα πράγματα, μην αποκλείεται τίποτα. Κάλλιστα μπορεί, και ο Βασιλάκης να κάνει την λεζάντα του και τον επικοινωνιακό χαβαλέ του, και το μεγάλο αφεντικό να μαζέψει πίσω, ακόμα κι αυτές, τις περσινές ανούσιες υποχωρήσεις.

Απ’ την άλλη οι κιτρινοπράσινοι πολυμετοχικοί, πρωτεύουσας και συμπρωτεύουσας, μιας και ούτως ή άλλως από άποψη συμμετοχής στους διοικητικούς συσχετισμούς του Ελληνικού ποδοσφαίρου για να τους κλαίνε οι ρέγκες είναι, μπορούν, αν έχουν έστω και μια ελαφρά διάθεση για χιούμορ, να δεχτούν τις προτάσεις τις Ε.Π.Ο. και να προτείνουν επιπρόσθετα τον, εκ συνδέσμου...Πειραιώς ορμώμενο, Σπάθα ως ειδικό σύμβουλο του Σουηδού αρχιδιαιτητή στα θέματα της Σούπερ Λίγκα.

Αλλά και το χιούμορ κομμάτι δύσκολο είναι να το διατηρείς μετά από τόσες και τόσες απανωτές κατραπακιές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: