neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

AΡΡΩΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ


Δεν πάνε πολλές μέρες , από τότε που όλοι μας με κάποιο τρόπο είδαμε αυτό το απίθανο video της ντροπής από τα ''γεννητούρια'' ενός sex toy σε χειρουργείο γνωστού νοσοκομείου της Αθήνας. Και είναι να αναρωτιέσαι...πιο βίτσιο ξεπερνάει ποιο?? Ποιανού η ανωμαλία είναι πιο ομαλή...??
Έχει ξεφύγει η κατάσταση με την ανόητη χρήση της τεχνολογίας. Δε λέμε όχι, δικαίωμα του καθενός είναι να κάνει χαβαλέ με οποιαδήποτε κατάσταση... Αλλά η βιντεοσκόπηση πλέον της ανωμαλίας και πολύ περισσότερο η δημοσίευσή της στο διαδίκτυο, παραπέμπει σε άτομα με χαμηλότατο δείκτη νοημοσύνης....

Εύκολα προκύπτει το ερώτημα....''ποιος είναι περισσότερο ανώμαλος?''. Ο δύστυχος που, ένας Θεός ξέρει πως, κατέληξε στο χειρουργικό τραπέζι με το ερωτικό βοήθημα εκεί που δε θα έπρεπε? Ή ο αρωστημένος γιατρός με το smart-phone στο χέρι και με το δάχτυλο στο rec??

3 σχόλια:

mavalexis είπε...

striker se vlepo timio!

Καπετάνιος είπε...

φιλε striker
συμφωνω μαζι σου οτι ωρες ωρες το ποσο απλο ειναι για καποιον να φωτογραφησει/μαγνητοσκοπησει τις ιδιωτικες μας στιγμες και να τις δημοσιευσει στον παγκοσμιο ιστο,σε κανει να εισαι τουλαχιστον καχυποπτος με καθε ειδους μοντερνο "ματακια".Βλεπεις παλια αντε να σε επαιρνε ματι κανενας ανωμαλος στην Πεντελη.Τωρα ομως ο ιδιος ανωμαλος με το κινητο του μπορει να απαθανατισει οτι βλεπει και αν ειναι αρκετα αρρωστος να σε κανει "πρωτη μουρη" στο internet.Γιαυτο προσοχη!!!
Μηπως να προσεχουμε και το Facebook?Εγω παντως αποφευγω να ανεβαζω πολλες φωτογραφιες.

Zogra είπε...

σιγουρα εχει τα προβληματακια του το ανεβασμα φωτογραφιων, ειτε FB ειτε γενικοτερα στο διαδυκτιο... αλλα και τι να κανεις... καμμια φορα, βοηθανε κι αυτες το κατι τις τους....χαχαχαχα