neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008

ΡΙΤΣΑ ΓΕΡΑ

ΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΠΑΙΔΙΑ


Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ο Θόδωρος-δεν γνωρίζω τίποτα για τα θέματα του υπουργείου μου- Κασσίμης με την χθεσινή παρέμβασή του στο κεντρικό δελτίο του καναλιού Άλφα, που παρουσιάζει η Ρίτσα-δεν αφήνω κουβεντούλα να πέσει κάτω-Μπιζόγλη.

Παρενέβη, λοιπόν, ο Υφυπουργός Εξωτερικών για να ψέξει τον Δήμο Βερύκιο, σχολιαστή του δελτίου, επειδή ο δημοσιογράφος (λέμε τώρα) του χρέωνε ευθύνη για την άγνοια που φαίνεται να έχει ο υπουργός στο θέμα του Βατοπεδίου ενώ είναι ο αρμόδιος κρατικός αξιωματούχος να ελέγχει τα συμβαίνοντα στο Άγιο Όρος. Ο Κασσίμης, απ’ την μεριά του, ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό ότι η κριτική που του ασκείται είναι λανθασμένη επειδή η αρμοδιότητα του περιορίζεται μόνο στα διαδραματιζόμενα εντός του Όρους, θέτοντας έτσι σοβαρή υποψηφιότητα για το φετινό βραβείο πολιτικού στρουθοκαμηλισμού.

Σαν να μην έφτανε όμως αυτό, ήρθε κι αυτή η άκαρδη νεαρή παρουσιάστρια του δελτίου, Ρίτσα Μπιζόγλη, να θυμίσει στον ψευτοΘοδωράκη ότι σε σχετικές δηλώσεις για την υπόθεση του Βατοπεδίου εξέφρασε την άποψη ότι το όλο θέμα εξαντλείται σε γραφειοκρατικές παραλείψεις. Η υπουργάρα μόλις το άκουσε αυτό εξαγριώθηκε και καταλόγισε στο κανάλι και στην παρουσιάστρια παραποίηση των δηλώσεών του με δόλια κίνητρα.

Δεν πέρασε όμως παραπάνω από λεπτό και να σου, ο σκηνοθέτης, πετά στην μούρη του υπουργού το βίντεο με τις δηλώσεις Κασσίμη σε εκδήλωση της Ρωσικής Πρεσβείας, της προηγούμενης μόλις ημέρας ! Ο δημοσιογράφος-Υπουργός, μετά απ’ αυτά έσπευσε, δυσχεραίνοντας περαιτέρω την θέση του, να δικαιολογηθεί ότι πιθανότατα, εκείνη την ώρα, ήθελε να αποφύγει την ερώτηση. Στην συνέχεια όμως, κι αφού η δυναμική Ρίτσα τον έβαλε στην θέση του, αναγκάστηκε να ανακαλέσει τα όσα καταλόγισε νωρίτερα σε Δήμο και Ρίτσα.

Τσάμπα η δημοσιογραφική εμπειρία Υπουργέ! Σαν σχολιαρόπαιδο σ’ έφερε βόλτα το Ριτσάκι. Καταλαβαίνεται τώρα εκεί στο ΥΠΕΞ την συνεννόηση που θα γίνεται μεταξύ Θοδώρας και Θόδωρου. Μιλάμε ότι ο ένας δεν θυμάται τι έφαγε χθες και η άλλη κυκλοφορεί με το χαζοεπικινωνιακό χαμόγελό της καρφωμένο μόνιμα στην μούρη. Άντε τώρα να είσαι ο Κουμουτσάκος. Κατεπείγον αίτημα κάνεις στον Πρωθυπουργεύοντα για υπουργοποίηση της Ρίτσας μπας και βρεις την ησυχία σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: