neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

TO ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΠΑΛΤΟ

Επειδή έρχονται και τα κρύα......

Κατηγορία νο. 1: "ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ"
Πρώτη και πιο... πονεμένη κατηγορία. Όχι για μας, αλλά για τους ιδιοκτήτες των ομάδων που χρειάστηκε να ξοδέψουν εκατομμύρια και ακόμα τα κλαίνε. Επίτιμα μέλη το δίδυμοΜπίσκαν-Κονσεϊσάο που θα οδηγούσε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της Ευρώπης, αλλά και ο Ντράγκαν Τσίριτς (της Μπαρτσελόνα)που μαζί με τον προπονητή-μάγο Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς ήρθαν για να κάνουν την ΑΕΚ και πάλι ομαδάρα... Και φυσικά οι δύο αμυντικοί ογκόλιθοι, ο "Ελ Πατρόν"αρχηγός της Μπόκα, Χόρχε Μπερμούδες και ο βασιλιάς των μαχαιροπίρουνων και αρχηγός της Παρί Σεν Ζερμέν, Ερίκ Ραμπεσαντρατανά.Φλάβιο Κονσεϊσάο (Παναθηναϊκός)Χόρχε Μπερμούδες (Ολυμπιακός)Ιγκόρ Μπίσκαν (Παναθηναϊκός)Ερίκ Ραμπεσαντρατανά (ΑΕΚ)Ντράγκαν Τσίριτς (ΑΕΚ)

Κατηγορία νο. 2: "ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΣΥ;"
Σ' αυτή την κατηγορία έχουμε παίκτες που έφτιαξαν καλό όνομα όπου αλλού αγωνίστηκαν, αλλά όταν πάτησαν το πόδι τους στην Ελλάδα ξέχασαν τι σχήμα έχει η μπάλα. Φταίει ο ήλιος; Φταίνε οι φραπέδες; Τι στο καλό έπαθες ρε αδερφέ και ξέχασεςνα κάνεις κοντρόλ; Εδώ δεσπόζει ο -κατά τον Μάκη Ψωμιάδη- "Φόλιας" με καλή καριέρα στην Πόρτο, ο μάγος Τζαφάρ πουσκόραρε ένα γκολ ανά συμμετοχή στο Ουζμπεκιστάν, αλλά και το ξεπεσμένο ταλέντο του Άγιαξ, Νορντίν Βόουτερ.Για όλους τους παρακάτω ερευνάται ακόμα αν το ελληνικό ποδόσφαιρο τους κατέστρεψε ή αν αυτοί κατέστρεψαν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κάτι σαν το δίλημμα με το αυγό και την κότα ένα πράγμα...Φατίχ Ακιέλ (ΠΑΟΚ)Γκάμπριελ Άλβες (Ολυμπιακός)Νορντίν Βόουτερ (Παναθηναϊκός)Τζαφάρ Ιρισμέτοφ (Παναθηναϊκός)Ρίτσαρτ Κνόπερ (Άρης)Έρβιν Λέμενς (Ολυμπιακός)Σαλαχεντίν Μπασίρ (Άρης)Αντόνιο Φόλια (ΑΕΚ)

Κατηγορία νο. 3: "ΕΝΣΗΜΑ"
Πρόεδρε, εδώ με συγχωρείς αλλά τα 'θελες και τα 'παθες. Πας και μουφέρνεις τον παικταρά σακατεμένο στα 35 του και περιμένεις τι; Να θυμηθεί τα νιάτα του; Τι να πρωτοθυμηθείς εδώ... Ντάνι, Σινιόρι, Βίκτορ,Νόβακ, Γιάρνι, ο ένας "καλύτερος" από τον άλλον!Βίκτορ Σάντσεθ (Παναθηναϊκός)Ρόμπερτ Γιάρνι (Παναθηναϊκός)Ρασίντ Γιεκινί (Ολυμπιακός)Τζόνι Νόβακ (Ολυμπιακός)Λάρα Γκαρσία Ντάνι (Ολυμπιακός)Χούλιο Σέζαρ (Παναθηναϊκός)Τζιουζέπε Σινιόρι (Ηρακλής)

Κατηγορία νο. 4: "ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ Η ΦΑΝΕΛΑ"
Ποδοσφαιριστές που σε άλλες ελληνικές ομάδες ξεχώριζαν σαν την μύγαμες το γάλα και μόλις πήραν μεταγραφή μεταμορφώθηκαν προς το χειρότερο. Ο Ζίζι Ρόμπερτς του Πανιωνίου και ο Κέλβιν Σέμπουε της Ξάνθης μεταγράφηκαν σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ αντίστοιχα, είναι δύο από τους ποδοσφαιριστές που ποτέ δεν μπόρεσαν να αποδείξουν πως αντέχουν το βάρος της νέας τους φανέλας...Ζοέλ Επαλέ (Παναθηναϊκός)Βλάνταν Μιλόγεβιτς (Παναθηναϊκός)Ματσέι Μπικόφσκι (Παναθηναϊκός)Ντέρεκ Μπόατενγκ (Παναθηναϊκός)Γιουράι Μπούτσεκ (Ολυμπιακός)Νιρέν Ντεμπά (Παναθηναϊκός)Πέρσι Ολιβάρες (Παναθηναϊκός)Ιφεάνι Ουντέζε (ΑΕΚ)Πίτερ Οφορίκουε (Ολυμπιακός)Αλαίν Ραγκουέλ (Παναθηναϊκός)Ζίζι Ρόμπερτς (Ολυμπιακός)Κέλβιν Σέμπουε (ΑΕΚ)

Κατηγορία νο. 5: "ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ" (αρχίζουν τα ωραία)
Λίγο η μόνιμη έλλειψη ρευστού που οδηγούσε αναγκαστικά σε φθηνές επιλογές, λίγο η απειρία των εκάστοτε διοικήσεων τους, οι ομάδες της Θεσσαλονίκης κατάφερναν για τον ένα ήτον άλλο λόγο να εκπλήσσουν πολύ συχνά το ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό με τις αποτυχημένες επιλογές τους. Ξεχωρίζουμε τους αδελφούς Αμαφούλε και ιδιαίτερα τον Θενγκόντ (Τhankgod άκου όνομα) ή κατά τον τότε προπονητή του στον ΠΑΟΚ, Άγγελο Αναστασιάδη, "Θεόφιλο"...Θενγκόντ Αμαφούλε (ΠΑΟΚ)Ναπολεόν Αμαφούλε (ΠΑΟΚ)Εντγκάρδο Αντινόλφι (ΠΑΟΚ)Αδόλφο Βαλέντσια (ΠΑΟΚ)Εμάνουελ Εκουέμε (Άρης)Κάρλος Ζεγκάρα (ΠΑΟΚ)Σάμουελ Ινόγκι (Άρης)Ιρανίλντο (Άρης)Πατρίτισο Καμπς (ΠΑΟΚ)Νορτζ Κουεμάχα (Άρης)Ράντοσλαβ Μάινταν (ΠΑΟΚ)Βίντακ Μπράντιτς (ΠΑΟΚ)Σεμπάστιαν Ραμπέρτ (Ηρακλής)Μιγκέλ Ρεμπόσιο (ΠΑΟΚ)Γκλεν Σάλμον (ΠΑΟΚ)Γκρεγκόρζ Σαμοτούλσκι (ΠΑΟΚ)Αμπντελσατάρ Σάμπρι (ΠΑΟΚ)Φραντσέσκο Σκαρντίνα (ΠΑΟΚ)Γιουτζίν Φομούμποντ (Άρης)Απομπάκα Φοφανά (ΠΑΟΚ)Ρετζίλιο Φρέιντε (Ηρακλής)Βιορέλ Φρούνζα (ΠΑΟΚ)Μέλβιν Χολβάιν (Ηρακλής)

Κατηγορία νο. 6: ΛΟΙΠΟΙ
Δεν ανήκουν σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες, αλλά δε γινόταν να μείνουν απ' έξω. Ευρωπαίοι,Λατινοαμερικάνοι, ψηλοί, κοντοί, λευκοί, μαύροι, όλα τέλος πάντων τα υπόλοιπα παλτά που θυμηθήκαμε βρίσκονται στην παρακάτω λίστα. Απολαύστε:Φέλιξ Αμποάγκουε (Ολυμπιακός)Σρντζαν Άντριτς (Παναθηναϊκός)Μίτρσα Βαρεσάνοβιτς (Ολυμπιακός)Μάρκο Βίλα (Παναθηναϊκός)Τζόζεφ Ενακαρίρε (Παναθηναϊκός)Ραϊμόντας Ζουτάουτας (Παναθηναϊκός)Μάρτσιν Κούζμπα (Ολυμπιακός)Έρικ Λίνκαρ (Παναθηναϊκός)Μίλος Μάριτς (Ολυμπιακός)Σίλβιο Μάριτς (Παναθηναϊκός)Ντουμίτρου Μίτου (Παναθηναϊκός)Φέλιξ Μπόρχα (Ολυμπιακός)Μάρκο Νε (Ολυμπιακός)Αμπντεσλάμ Ουαντού (Ολυμπιακός)Ιβάν Ρέζιτς (Ολυμπιακός)Κάρλος Σαΐνιο (Παναθηναϊκός)Ντάνιελ Σάριτς (Παναθηναϊκός)Χέλγκι Σίγκουρντσον (Παναθηναϊκός)Ροντρίγκο Σόουζα (Παναθηναϊκός)Φρανκ Στράντλι (Παναθηναίκός)Σάντορ Τόργκελε (Παναθηναϊκός)

1 σχόλιο:

daf είπε...

are striker ti mou thimises ..

liverpool-osfp 8/12/04
to mats einai sto 70 me to skor sto1-1 kai h prokrisi moiazei pio konta apo pote ...
o megalos ntousan koitazei ton pagko kai kanei tin kinisi mat...

vgazei georgiadi kai vazei rezic ..

h synexeia gnwsti ..