neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Pet Shop Boys ξανα στην Αθηνα


Αφου περασε και η συναυλια της Beyonce, ακουσα πολυ καλα σχολια απο ανθρωπους που πηγαν, ειπα να μιλησω για ενα αλλο σημαντικο μουσικο γεγονος, επιτρεψτε μου να πω υψηλοτερης ποιοτητας και επιπεδου. Ετσι λοιπον μετα απο αρκετα χρονια απο την τελευταια επισκεψη τους,αν θυμαμαι καλα ηταν στο Γκαζι, την επομενη βδομαδα θα εχουμε την τιμη να απολαυσουμε τους Pet Shop Boys στην Αθηνα. Η συναυλια αυτη την φορα θα γινει στο Metropolitan Expo, τον καινουργιο χωρο στο Ελευθεριος Βενιζελος. Επειδη ειχα την ευκαιρια,thank you striker,να επισκευτω τον χωρο στο προσφατο Ναυτικο Σαλονι,πρεπει να σας πω οτι προκειται για ενα πολυ αξιολογο χωρο που προσφερει ολες τις ανεσεις για να γινει μια καλη συναυλια.Ειδικος δεν ειμαι και δεν ξερω πως θα ειναι ακουστικα ο χωρος, αλλα για τον επισκεπτη ειναι ενα ανθρωπινο μερος με ανετο παρκινγκ, με μαγαζια για να μπορεις να αγορασεις κατι να πιεις και να φας και με την ευκολια στην προσβαση που προσφερει η Ατιικη Οδος.
Παμε ομως στα ακρως μουσικα. Το συγκροτημα που γεννηθηκε το 1981 και εχει τεραστιες επιτυχιες στο παλμαρε του οπως το Its a Sin,Domino Dancing,West End Girls,Rent,Always on My Mind,Heart και αλλα πολλα,ερχεται στην Αθηνα με νεο αλπμουμ και με ορεξη για μια παρασταση που θα μας συναρπασει. Αλλωστε οσοι ειχα την τυχη να τους δουν στην πρωτη τους συναυλια στον Λυκαβητο,θα θυμουνται οτι ειχα προσφερει μια πολυ "δυνατη" συναυλια και μουσικα αλλα και σαν παρουσια στην σκηνη. Η παγκοσμια περιοδια του συγκροτηματος "Pandemonium Tour 2009" ξεκινησε απο την Ρωσσια και θα ολοκληρωθει στο Λονδινο τον Δεκεμβριο αφου πρωτα θα εχουν επισκεφτει 76 πολεις.
Την Παρασκευη 13 Νοεμβριου, ολοι οι δρομοι οδηγουν στο Metropolitan Expo και στην συναυλια των Pet Shop Boys. Θα προτεινα ακομα και σε αυτους που δεν ειναι φανατικοι του συγκροτηματος,να παρουν το "ρισκο" και να παρακολουθησουν την συναυλια.Ειμαι σιγουρος οτι ο Neil Tennant και ο Chris Lowe, τα δυο μελλη του συγκροτηματος, θα τους αποζημιωσουν με το παραπανο. Εισιτηρια αγοραζουμε απο την TicketServices και κοστολογουνται στα 45 ευρω.

ITS A SIN να μην δειτε αυτη την συναυλια

1 σχόλιο:

mavalexis είπε...

Και έρχονται με τρομερό CD!