neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ


Μάτι δεν μπορώ να κλείσω, αφενός μου έπεσαν βαριές οι φακές , αφετέρου βλέπω Πρετεντέρη με εκλεκτούς καλεσμένους ( Παπακώστα , Ράγιου κλπ ) οπότε καταλαβαίνετε ..
Αnyway ..Πάντα ήθελα να αφιερώσω λίγες αράδες στον jesse james της Ν.Δ. τον μεγάλο Δημήτρη Αβραμόπουλο .
Τον εθυμάστε τον jesse james στον λούκι λουκ ? αυτός ντε , ο λιμοκοντόρος που έφυγε στο τέλος με πίσσα κ πούπουλα ? αυτός .Φαντάσου ρε μια χώρα με Αβραμό αρχηγό ρε ...ρε τα πάντα όλα ρε, η Αθήνα θα γινόταν το κέντρο του κόσμου ποιό Μιλάνο και big apple και Παρίσια και αρχίδια . Μόδα , γυνάικες , κοσμική ζωή , πάρτυ , χαμός . . . το καινούριο james bond εδώ θα γυριζότανε ,πωωωω ..το όνειρο κάθε ψηφοφόρου της Α Αθήνας ...Θα είχαμε και από μία 911 ο καθένας ( τα γαλάζια παιδιά μόνο μην τρελλαίνεστε εσεις του capo verde ) ...και ξαφνικά τέλος ...χωρίς κανένας να το περιμένει .. δηλαδή ούτε ο παπακαλιάτης δεν φανταζότανε τέτοια εξέλιξη ..15 απόδοση έδινε ρε ζόγκρα ... που να τα πεις αυτά .... Ε Λ Ε Ο Σ ! Προσπαθώ να θυμηθώ κάτι ουσιαστικό από τα τόσα χρόνια που έχει ως πολιτικός , τίποτα ..μιλάμε για το απόλυτο κενό ο Μητσάρας ..
Μάγκες βλέπω τέλος για ΝΔ , το ξέρουνε και αυτοί , δεν το έχουν με τίποτα ...πρέπει να αλλάξει το story έχει πολύ σαπίλα μέσα ...

3 σχόλια:

mavalexis είπε...

Έκλεισε το ΚΕΠ, κλείνει τώρα και την υποψηφιότητά του...Φον...κοτάκης για να μην πω κοτούλα είναι κι όχι Φον Δημητράκης...Μπαίνει στα τυφλά, βγαίνει στα τυφλά...τι να σου πω, δεινός ποκαδόρος ο παίχτης...Αυτόν δεν θα τον έπαιζε ούτε ο Μητσοτάκης σε τραπέζι από λύπηση κι ας είναι ικανός να δαγκώσει μέχρι και εκκλησία!

Καπετάνιος είπε...

Θα συμφωνησω με τον daf
Η μονη λυση για την ΝΔ ειναι η διαλυση.Μονο ετσι θα μπορεσουν σοβαροι ανθρωποι της κεντροδεξιας να ξεχωρισουν.Και αν υπαρχει η απαιτουμενη δυναμικη,ενα νεο κομμα θα δημιουργηθει καθαρο,ελπιζω,απο βαρωνους,τζακια και ολα τα αλλα ωραια που στολιζουν τον δεξιο πολιτικο περιβαλλον.Αλλιως δεν βλεπω λογο υπαρξης ενος αρρωστου και αδειου απο ιδεες και προτασεις κομματος,οπως ειναι η ΝΔ τωρα.
Το ξερω οτι πολυ δεν θα συμφωνησουν,αλλα μηπως καποιος σαν τον Βγενοπουλο θα μπορουσε να προσφερει πολλα στον τοπο???????Μηπως ειναι μια ευκαιρια και για τον ιδιο να αποδειξει οτι δεν ειναι μονο λογια αλλα και εργα???Βεβαια το μονο ασχημο ειναι οτι μερικοι υπουργοι του θα ειναι απο το Dubai.

Zogra είπε...

κι οπως ελεγε και ο Μιτσικωστας στα ωραια του... "εγω ο Προεδρος του ΚΕΠ, κι εσυ Ελιζα Βοζεμπεργκ..." χτυπωντας τους ωμους του στο μπλειζ μαυρο σακακι του...ξερετε αυτο με τα χρυσα κουμπια το σταυρωτο...χαχαχαχαχαχα"! ο γιος του φτωχου αστυφυλακα...ο κυριος φαμφαρας... η "αμερικανια" η ιδια σε greek εκτελεση...
μα που τον θυμηθηκες ρε Daf τον Τζεσσε..??? χαχαχαχαχαχαχα ανεβηκες και αλλα σκαλια στην εκτιμηση μου και μονο με την μικρη σου αναφορα... (ο Πολ-Καπετανιος ξερει καλα τι εννοω)
μου φαγε κι εμενα τον υπνο η χθεσινη συζητησουλα στον Πρετεντερακο... Ημαρτον ρε σεις... που λεει κι ο Γεωργιου! αλλα ετσι ειναι ο ελληνας. παει στο super market να αγορασει tide, γεμιζει το καλαθι του με ενα σωρο μαλακιες και tide δεν παιρνει ρε σεις... χαχαχαχαχα
Μονο ο φουκαρας ο Ιωαννιδης "διασωθηκε" κατα την προσωπικη μου εκτιμηση χθες!
p.s. ωραιο ταγερακι το γαλαζιο-μπλε Κυρια Ραγιου χθες... απο που το ψωνισες? απο την...Ουγγαρια?? χαχαχαχαχαχα