neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

ΑΙΩΝΙΑ ΒΟΗΘΟΣ, ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ


Τεν Κάτε....βοηθός παντού....και τα σχετικά. Ας δούμε λοιπόν με πινελίες τι θαυματα έκανε χθες ο βοηθός κόντρα στον χειρότερο Gayro της 15ετίας.

-Γιατι να πληρώσει μια διοίκηση ένα καράβι λεφτά για να σου πάρει τον μόνο παιχτη που ξέρει τρίπλα, όταν εσύ πειραματίζεσαι με τον εκτελεστή στημένων τον no name Γκάμπριελ??

-Γιατί ενώ ήξερε όλη η Ελλάδα ποιες αλλαγές θα κάνει και ποιους θα αποσύρει ο βοηθός, αυτός περίμενε ότι θα την φέρει στον Ζίκο με τις παρεμβάσεις του από τον πάγκο?? ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ????

-Γιατί ξέρει όλη η Ελλάδα ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής Γιουρκας , δεν αντέχει σωματικά ούτε σε ματς του Αγίου Κοσμά και ο βοηθός θέλει ντε και καλά να τον κάνει full back σε τέτοιο ντέρμπυ?

-Γιατί ενώ έχεις 2 χρονια να βρεις ένα στόπερ ΠΑΛΙ παιζεις με Σαριέγκι και Βύντρα που χάνουν κεφαλίες ακόμα και από τον Ρίζο?

-Γιατί αφήνεις μόνο του τον φουκαρα τον ψηλό να κοπανιέται μέσα στην αντίπαλη περιοχή, τη στιγμή που οι αντίπαλοι του είναι ο τραυματίας Αβραάμ και ο Γκαλίτσιος?? Ρίξε του ένα ακόμα παίχτη δίπλα του. Τι σκατα κάνανε όλοι αυτοί οι ανύπαρκτοι με τα πράσινα στο κέντρο του γηπέδου?

-Τι σόι συμβόλαια έχουν Ζιλμπέρτο και Κατσούρ , που ΚΑΙ στις μέρες τις ανυπαρξίας τους, πάλι γίνεται αλλαγή αντί για αυτούς ο μόνος που έτρεχε Σιμάο?

-Για πόσο ακόμα ο ΠΑΟ θα είναι νοσοκομείο της επαρχίας που κάνει το αγροτικό του ο αιώνιος βοηθός??

Το οφσάιντ που κόβει τον Σισέ είναι έγκληματικο. Ο επόπτης στο 2ο αφήνει και ένα ακόμα οφσάιντ στον Μητρο που θα έδινε ακόμα και ο Ανέστης Βλάχος με το γυάλινο μάτι.Τουλάχιστον ύποπτος ο σημαιάκιας.

Γαύρος....τι σόι σολομονική τους έχει διαβάσει εκεί..??? Από τη μία ο βλάκας Ολλανδός, και απο την άλλη ο απιθανος κηπουρός που ακόμα και πεσμένος σε 2 φάσεις η μπαλα πήγε πάνω του. Ιδιο ντέρμπυ με το ματς με την ΑΕΚ κατά τα άλλα. Υπεροχή του αντιπάλου μεχρι τη λήξη του ημιχρόνου, διαιτητικό έγκλημα υπέρ του gayrou, ένα γκολ από αναμπουμπούλα, δευτερο απίθανο γκολ με το που αρχίζει η επανάληψη και μάλιστα από τον ίδιο σκόρερ να ζευγαρώνει. Τότε Δαλούκας και Τορο , τώρα ο απίθανος επόπτης και ο Μήτρο. Ρε κάτι πλάκες που κάνει η ζωή. Μόνο που η ΑΕΚ το πάλεψε μείωσε και το κηνύγησε. Ο Τεν Κάτε.......άστα να πάνε.....

8 σχόλια:

NaFunkyKotes είπε...

auta ta epoptiaka den yfistantai ston planhth gh...
se va8mo pou na ta analyoume gia xtes...
ena mono sxolio gia xtesino panathinaiko...to agwnistiko plano tou oso eixe thn yperoxh ksekinage kai teleiwne sthn fantasia tou ka8e paixth...kratame mpala xwris na kseroume ti na thn kanoume...
etsi den kerdizeis...akoma kai enan olympiako me roster astera tripolhs (opws htan xtes dld)...

PS: to asteio me to gyalino mati tou anesth vlaxou exei pe8anei kai tafei hdh...

Striker είπε...

ασε ρεεεεεεεεεε

Zogra είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Zogra είπε...

εχει συμβολαιο με το σατανα αυτη η ομαδα, δεν εξηγειτε αλλιως... βγαζει καρτελα ημιχρονου η ΝΕΤ και εχει 2 φασεις ο Γαυρος και 11 ο ΠΑΟ... κι ομως το ματς ειναι στο 1-0...!!!! εχεις και τον φουκαρα τον Τεν-τα να κανει παλι αλχημιες με παικτες τυπου Γκαμπριελ και με δεξι μπακ τον ανετοιμο-φιλοτιμο Γιουρκα... εεε που πας... θα στο κανει το δευτερο (αφου πλεον ανοιγεσαι για να κυνηγησεις την ισοφαριση) το γυφτοπαιδο ...και αντιο ζωη! πουτανα μπαλα...

p.s. ακομη δεν μπορω να καταλαβω πως ο Κηπουρος στα σαραντα του, τραβαει την μπαλα λες και το κεφαλι του ειναι μαγνητης... στο πρωτο ημιχρονο δεν ειδε καν τη φαση του Σαλπι και τσουπ...στην αγκαλιτσα του... στο δευτερο ημιχρονο ουτε καταλαβε την προβολη του Σισε...τσουπ παλι την τσιμπαει στη γωνια... χαχαχαχαχα μα τι γινετεεεε??? (πως ελεγε στο καταπληκτικο του βιντεο ο Ογκουνσοτο... : "...πως γενιν ατο")

Striker είπε...

foukaras o tenkate?? fileeee...se stavrwse o olandos kai esy ton les foukara??

Striker είπε...

poios egrapse sxolio kai poios to diegrapse??

Zogra είπε...

egw re... eixa grapsei kati dyo fores kai to esvisa kai egrapsa to kainourgio...
(min trele...)

Striker είπε...

o kala...exeis lalisei foukara mou e?? min agxwnesai kai pali tha to pareis to maio...de trexei tipota