neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

14 Αντρες με τα όλα τους

Mπράβο σε όλους τους παιχτες. Θέλω να ξεχωρίσω καποιους από τους 14 που έπαιξαν και ξέρω ότι ειναι αδικία για τους αλλους, αλλά αξίζει μια ιδιαίτερη αναφορά στους εξής...
1.Σαμαρας. Εδειξε ότι εχει μάθει την μπαλα αλλού. Αρχοντικο και ακομπλεξάριστο στυλ, δεν προσπάθησε να ξεφορτωθει τη μπάλα από πάνω του στο πρώτο μισάωρο που τα πόδια τρέμανε. Αντιθέτως την ζήτησε, την πήρε και την κράτησε, δίνοντας ανάσες και θάρρος στους υπόλοιπους. Όλα τα credits πάνω του για την σταδιακή άνοδο της ομάδας , και σε μέτρα και σε ψυχολογία. Και ας συνεχίζεται το ΕΓΚΛΗΜΑ της χρησιμοποίησής του σε λάθος θέση. Που να έπαιζε και στο φυσικό του χώρο.
2.Τζόρβας. Δε του έτυχε η δύσκολη φάση και μάλλον αν είχε πλασάρει σωστά ο Σέβα στο 5 θα μιλούσαμε για άλλο ματς τώρα. Αλλά ότι πηγε εντος τέρματος, επικίνδυνο ή όχι, το έσωσε. Εκανε το καθήκον του. Προσωπικά εμένα μου έδωσε μια τεράστια σιγουρία και σίγουρα αυτό το ένιωσαν και οι συμπαίχτες του. Προσον νούμερο 1 για έναν τερματοφύλακα.
3.Παπασταθο-Μωρας-Πλιάτσικας. Μπήκαν στο γήπεδο να αφήσουν τα κόκαλά τους. Και τα άφησαν.
Δε συμερίζομαι τις φανφάρες και τα γλέντια γύρω από το πρόσωπο του ξεκουτιασμένου Ότο. Αυριο μπορώ να επανέλθω σε αυτό. Σήμερα ας αρκεστούμε στα πανηγύρια.
Μπράβο στους 14 Αντρες.

4 σχόλια:

Καπετάνιος είπε...

Τεραστια επιτυχια οπως και να το κανουμε,οσα και να εχουμε πει κατα καιρους για τον Ρεχαγκελ.Το Μουντιαλ θα ειναι και το ιδανικο κλεισιμο της καριερας του Ρεχαγκελ στον ελληνικο παγκο, ισως και γενικα στην προπονητικη καριερα του.
Παντος ελπιζω η ΕΠΟ απο τωρα να εχει αρχισει να ψαχνει τον αντικαταστατη του Οτο,ενα εργο που θα ειναι δυσκολο,αφου αν κρινουμε απο τα αποτελεσματα ο πηχης εχει ανεβει πολυ ψηλα.

Striker είπε...

ειναι ADIKO gia aytous tous paixtes pou paizoun mono me psixi , XWRIS PROPONHTH, ta fota ola na pigainoun panw ston trelogero.

mavalexis είπε...

Για τον Ραχάγκελ μιλάνε από μόνα τους τα ρεκόρ του και η ΙΣΤΟΡΙΑ του!

Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που δεν πρέπει να πάμε και σε ένα ακόμα μουντιάλ μαζί του?!

Υπάρχει κάποιος ανομολόγητος ηλικιακός ρατσισμός!

Ο άνθρωπος εξακολουθεί να είναι πνευματικά νεότατος και ακμαιότατος!

Striker είπε...

nai na tou broume kai nifi....re pas kala??? poios milise gia tin ilikia tou?