neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ


Ας αφήσουμε τις ευρωεπιτυχιες του gayrou για να δουμε εναν τύπο που χρειαζεται ιατρικη παρακολουθηση. Παμπλο Γκαρσια. Ο Δον Κιχωτης του Παοκ. Ο Λεωνίδας τους, οπως δήλωσε. Μα τι ηλίθιος. Του φταίει ΚΑΙ αυτουνού η Αθήνα και το πως σφυρίζουν οι διαιτητές εδω.
1. Γελοιε Γκαρσία, δεν εχεις νικήσει ομάδα Αθήνας ούτε στην Τουμπα τόσα χρόνια. Και εκει οι διαιτητες φταίνε?? 1-2 από 1-0 τον ελιπεστατο gayro, 0-1 απο βαζελο με το πλασε του Καρα τοτε που θα βγενατε στο c.l. , 0-1 από την ανύπαρκτη τα τελευταια χρονια ΑΕΚ.
2. Γελοιε Γκαρσία, οταν στην Αθήνα δε περνας το κέντρο με ομάδες οπως ο Ατρομητος και ο Πανιώνιος , παλι το κοράκι φταίει?? Και μη πιανεσαι από τη φετινή φάση στη Νεα Σμύρνη. Ρωτα να μάθεις ποτε τελευταία σκοραρες με άνεση στην Αθήνα.
3. Γελοιε Γκαρσία, οταν θες να κανεις τον κάμποσο με τετοιες δηλώσεις, γιατι τον καμποσο στο χόρτο δε μπορεις πια να τον κανεις μιας και δε μπορεις να παρεις τον κώλο σου, φρόντισε να είσαι καμποσος σε όλα και όχι να ΚΟΤΕΥΕΙΣ να παίξεις με τον gayro μέσα εξω απο περσι και μετα τις ψιλες με τον Ντιόγο.
4. Εκει πάνω που σε έχουν θρεψει με τα βόρεια αισθήματα, καλό θα ήταν να σου πει κάποιος ότι ο Λεωνίδας δεν ήταν μακεδονομάχος. Ηταν ΝΟΤΙΟΣ, πολυ ΝΟΤΙΟΣ.
Οπου να΄ναι σε βλέπω να αρχίζεις να κράζεις την Αθήνα και για το μετρό που δεν έχει η Θεσσαλονίκη. Σαββάτο θα σε δούμε στο πλευρό του Πανίκα στο συνέδριο???
Τόσο ζώα είστε εκει πάνω, τετοιες συμπεριφορές ανέχεστε αλλά και ηρωοποιείτε!!!!!!!!!
Για παντα συμπρωτευουσα και αυτο θα σας ΠΟΝΑΕΙ. Με τις υγείες σας!

7 σχόλια:

daf είπε...

symfwnw gia pablo , to allo pou epiases einai arketa evaisthito.

exw mia poly kali fili pou doulevei se megali efimerida kai grafei anamesa se alla sto kyriakatiko entheto gia podosfairo..(poly kali pena)

perysi kapoia stigmi ekane to lathos na grapsei gia ton mourlo ton garcia kai genikotera kati nostima gia vora klp .

akoma stelnoun apeilitikes epistoles stin efimerida ,kathws kai apeira hate mails ston logariasmo tis ..

einai ligo lepto to zitima file striker ,gia ta podosfairika symfenw apolyta , ta ypoloipa einai perierga monopatia kai sikwnoun polles kouventes ,se pollous kafedes ...

Ανώνυμος είπε...

Mαζι σου βλαμενε!!! Καλά τα λες ΜΑΛΑΚΑ!!!
Φιλικά
Γιαννης

Striker είπε...

epipedo blepw

Ανώνυμος είπε...

Ακομη δεν εχεις ζητησει συγνωμη για τις βρομιες που εγραψες. Μπορεις να επικαλεστεις μειωμενο IQ. Παντως θα συνεχισεις να εισαι βλαμενος!
Φιλικα
Γιαννης

Striker είπε...

kapou se pire to mati mou stin pteryga ton makedonomaxwn dipla ston panika to weekend?? eykairies psaxnete na katevenete stin athina
:)

Ανώνυμος είπε...

Τελικα εισαι βλαμενος για να πηγαινεις εκει που γραφεις. Το ματι σου, άλλα εβλεπε. Για ψωνιστιρι πηγες;
Φιλικα
Γιαννης

Striker είπε...

ρε φιλε για να τελειωνουμε. ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΛΑΛΑΣ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ?? οχου..............
και ακομα δε μου είπες τι βρωμιες εγραψα που δεν ισχύουν στο αρθρο μου.