neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Last Chance


Είχα πει ότι δεν θα πατήσω το πόδι μου φέτος στο γήπεδο , τελικά προχτές πήγα για δέυτερη φορά μετά από το παρολίγον έμφραγμα με τον Εργοτέλη και έχω να σας πω τα εξής :

1) Όταν θα περάσουν πολλά πολλά χρόνια και θα αφηγούμαι ποδοφαιρικές ιστορίες στα εγγόνια μου ( αν θέλει ο Θεός ) , θα λέω για την ιστορική περίοδο των 12 στα 13 πρωταθλημάτων και εκεί θα κλείνω τα μικρά τους αυτάκια γιατι θα αρχίζω τις χριστοπαναγίες . synexizw me greekglish giati xanw ton eirmo .

DEN PAEI ALLO EILIKRINA

EINAI DYNATON NA KATALIGOUME NA VLEPOUME SE EPISIMO MATS PROTATHLIMATOS MITROGLOU ,NIKLITSIOTI, FETFA , KAI GALITSIO DEXI XAF ?

POIOS FTAIEI EGO ? ELEOS GAMO TO SPITAKI SAS ME NTREPOMAI NA VLEPW GALITSIO NA FORAEI TIN FANELA MOU , NTREPOMAI NA MIN THIMAMAI TIN TELEYTAIA FORA POU EPAIKSA LIGO BALLITSA NTREPOMAI NA LEW OTI ELEIPE O ZAIRI KAI DEN KERDISA ( poios o zairi !! )

A) PAIKSTE BALLA ME TON VAZELO KAI AS XASETE

B) KAI PARE KANENAN PAIXTI TON GENARI EXEIS XEFTILISTEI KOKKALI

C) XYPNA KAI ESY ZIKO PAIZEIS ME 3 KENTRIKOUS AMYNTIKOUS KAI ME TON IRA

D) AYTA ME TIN DIATISIA EINAI PARAMYTHIA TIS XALIMAS .OFSIDE HTAN KAI TI EGINE .DEN EKANES FASI ENA OLOKLIRO DEYTERO IMIXRONO.

E) AYTA.

4 σχόλια:

mavalexis είπε...

Αγριεμένο σε βλέπω, αλλά πέρα απ' τη δικαιολογημένη τσαντήλα σου στο Ε θα μπορούσες να πεις ότι ο Ζίκο κάνει καλή δουλειά με τους πιτσιρικάδες!

στ)τα γκρήκλις τι τα' θελες?!

daf είπε...

paparia exei kanei koimatai orthios sou lew akou me .

Striker είπε...

re gayre maval...pas kala???
ti einai ayta pou les re??? kai des kai ta mail sou epitelous

Καπετάνιος είπε...

Ωραια τα λεει ο daf
Γενικα οι μεγαλοι δεν θα επρεπε να παραπονιουνται για την διαιτησια ειδικα οταν παιζουν με μικροτερες ομαδες.Σιγουρα βεβαια εχουν γινει κατα το παρελθον αλλα και θα συνεχισουν να γινονται διαιτητικα οργια που δεν μπορεις να αφησεις ασχολιαστα και σιγουρα επηρεασαν και θα επηρεαζουν το πρωταθλημα.Αλλα οταν τα προβληματα μιας ομαδας ειναι ΤΟΣΟ εμφανη οσο του φετινου Ολυμπιακου,το να μιλαει η διοικηση(και μεσω των φυλλαδων της)για διαιτησιες,μου φαινεται οτι αποσκοπει μοναχα στην καλυψη των λαθων του καλοκαιριου αλλα και στο να ταισει κουτοχορτο τους "τυφλους" οπαδους της ομαδας.