neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Τι να κανεις?

Συγχαρητηρια στον Ολυμπιακο και στον προεδρο του. Με τοσες ελλειψεις και παρολαυτα να κερδιζουν τον Παναθηναικο ειναι μαγκια.
Παμε τωρα στα του παιχνιδιου. Ο Παναθηναικος παρολες τις φαινες ιδεες του Τεντα,δεν επαιξε ασχημα. Ηταν ατυχος στο πρωτο γκολ και την χρονικη στιγμη που το δεχτηκε. Μετα το δευτερο γκολ,η ομαδα απλα διαλυθηκε και ηταν τυχερη που δεν εφαγε και τριτο γκολ για να περασουμε απο την νικη στον θριαμβο.
Τι εφταιξε?Κατα την γνωμη μου τα πραγματα αρχιζουν στραβα απο τις εμπνευσεις του Τεν Κατε.Ο Γκαμπριελ εχω πει απειρες φορες οτι δεν ειναι ποδοσφαιριστης,ειναι ενας ζογκλερ για το τσιρκο.Δεν μπορω να καταλαβω τι βλεπει ο Τεντας και τον βαζει μεσα?Ουτε δεξι μπακ μπορει να παιξει,ουτε δεξι χαφ μπορει να παιξει ουτε τιποτα.Το καλυτερο θα ηταν να φυγει οσο ειναι καιρος.Ακομα καλυτερα θα ηταν να τον παρει ο Ζικο στον Ολυμπιακο μια και ειδα πολυ καλες σχεσεις μεταξυ τους χθες στο γηπεδο.Αλλο ενα λαθος του Τεν Κατε ηταν η επιλογη του Γιουρκα.Φανταζομαι οτι αφου φανηκε στο πανελληνιο χθες,δεν θα ειναι δυσκολο να δεις στις προπονησεις οτι ειναι ανετοιμος και δεν εχει δυναμεις. Παρολαυτα ο Τεντας τον εβαλε στο ντερμπι με αποτελεσμα ο Σειταριδης να φτανει μεχρι την σεντρα και μερικα μετρα πιο πανω και να κανει σεντρες.Ουτε μια φορα δεν προσπαθησε να κανει μια κουρσα,να περασει εναν αντιπαλο και να βγαλει μια σεντρα της προκοπης απο μια καλη θεση. Τελος οσο αναφορα τον Τεν Κατε,νομιζω το βασικο λαθος του ειναι η ατολμια.Διατιμπαντιζεις ολο τον τελευταιο καιρο οτι ειμαστε η καλυτερη ομαδα και πολυ καλυτεροι απο τον Ολυμπιακο και οταν ερχεται η μερα του ντερμπι μου στηνεις την ομαδα για το Χ και αν τυχει το διπλο?Δεν το δεχομαι.Θελω εφοσον εχω την καλυτερη ομαδα,και εχω και δυο ποντακια διαφορα,να μπω στο Καραισκακι και να παιξω το παιχνιδι μου,με ολα τα οπλα μου οπλισμενα και οχι στον παγκο. Και εξηγουμε.Ο Λετο δεν μου φανηκε να εχει κανενα προβλημα να μπει απο την αρχη.Το μονο που κερδισαμε με τον να τον εχουμε στον παγκο ηταν μεχρι να μπει,να μην ειμαστε καθολου απειλητικοι απο τα αριστερα. Ο Νινης,εφοσον ελειπε ο Καραγκουνης και εφοσον ειναι φορμαρισμενος,δεν θα επρεπε να ειναι εξαρχης στην 11αδα και να οργανωνει το παιχνιδι????
Παμε τωρα στα των παικτων.Για τον Γκαμπριελ τι να πω?Δεν ειναι ποδοσφαιριστης.Το 2-0 προερχεται απο δικο του ΤΣΑΦ.Δεν θελω να τον ξαναδω με την φανελα της ομαδας.Ο Κατσουρανης φανηκε κατωτερος των περιστασεων και δεν μπηκε ποτε στο παιχνιδι. Ο Σειταριδης φανηκε να προσπαθει αλλα να μην μπορει.Δεν ηταν δικο του το λαθος αλλα του προπονητη που τον επελεξε.Τελος η αμυνα καλη χρυση αλλα οταν πιεζεται κανει λαθη.
Περα ομως απο προπονητη και παικτες,σοβαρα λαθη εκανε και η διοικηση και φερει και εκεινη ενα μεριδιο ευθυνης.Δεν εχουν καταλαβει χρονια τωρα,οτι δεν μπορουν να κοντραρουν τον Κοκκαλη σε θεματα τραμπουκισμου,πολοσης,χουλιγκανισμου,τσαμπουκα,οπαδισμου και αλλα τετοια.Ο Κοκκαλης ειναι μεγαλη μαστορατζα σε ολα αυτα και τους εχει βουτυρο στο ψωμι του. Οσο προσπαθουν να δημιουργουν εντασεις και κοντρες εξω γηπεδικα,τοσο θα χανουν μεσα στο γηπεδο. Δεν μπορεις να τον κερδισεις στο τερεν του και γιαυτο πρεπει να τον βαλεις στο τερεν σου.Ο Παναθηναικος πρεπει να ειναι η ηρεμη δυναμη,που δεν χρειαζεται βαρυγδουπες δηλωσεις και φουσκωτους για να κερδισει.Πρεπει απλα να εχει την καλυτερη ομαδα,να παιζει την καλυτερη μπαλα και να κερδιζει γιαυτο.Μεχρι να το καταλαβουν και οσο θα κοντραρουν τον Σωκρατη στον χουλιγκανισμο,τοσο θα χανουν.
Τωρα πρεπει να επικρατησει ηρεμια και ψυχραιμια.Δεν ηρθε το τελος του κοσμου οπως ακουω μερικους να λενε.Ενα ποντο πισω ειναι ο Παναθηναικος απο τον Ολυμπιακο και εχει το δευτερο ντερμπι στην εδρα του.Βεβαια το προγραμμα του δευτερου γυρου ειναι πιο δυσκολο για τον ΠΑΟ.Θα δειξει.Ο Τεντας ηταν και θα ειναι στο μικροσκοπιο γιατι πολυ απλα δεν εχει πεισει οτι μπορει να τα καταφερει.Καθε τοσο κανει τα δικα του και χαλαει οτι με κοπο χτιζει.Αλλωστε μην τρελαθουμε κιολας,δεν παιζει και καμια μπαλαρα μεχρι σημερα ο ΠΑΟ.Παντως οσο ειναι στον παγκο της ομαδας πρεπει να εχει την υποστηριξη μας.Οχι την τυφλη υποστηριξη μας,αλλα την υποστηριξη μας.
Λεω να πω και μερικα πραγματακια για τον Ολυμπιακο.Μεσα απο την καταρα των τραυματισμων εχει βγει και κατι καλο για τον ΟΣΦΠ.Ο Μητρογλου ειναι πολυ καλος σεντερ φορ,με καλη τεχνικη και αισθηση του γκολ.Αν δεν ειχε τραυματιστει ο Ντιογκο και ο Νταρμπισαιρ,πολυ πιθανο να ηταν ακομα στα αζητητα.Ο Ζαιρι εκανε χθες το καλυτερο του παιχνιδι στον Ολυμπιακο και θυμησε τον Ζαιρι που ειχαμε θαυμασει στη Οσερ.Για τον Αντωνακη τι να πω.......συμφωνια με τον διαβολο εχει κανει.Πολυ καλος.Αν το δει κανενας ψυχρα,ο Ολυμπιακος κερδισει τον Παναθηναικο χαρη σε τρεις παικτες μονο.Και αυτη μαλλον ειναι η μεγαλυτερη καταντια για τον ΠΑΟ.

Υ.Γ.Οι επιστημονες παλι χτυπησαν.Τραγελαφικες καταστασεις με το πουλμαν του ΠΑΟ να μην μπορει να προσεγκισει το Καραισκακι γιατι τα Τσουκαλοπαιδα ειχαν κανει ενεδρες.

3 σχόλια:

Zogra είπε...

δυστυχως τα εξηγεις ωραια Καπετανιο...
ειναι γεγονος οτι ο Τεντας ειχε την ευκαιρια να αλλαξει τα δεδομενα και (παροτι οντως εχει καποιες δικαιολογιες) τελικα δεν τα καταφερε...
αυτες οι ευκαιριες δεν σου δινονται ομως συχνα και ισως να "υπεγραψε" με το χθεσινο παιχνιδι...την αγουσα του προς ...την "εξοδο"...

Striker είπε...

captain, de menei kati allo na poume. ta eipes ola. apla egw san oudeteros, blepw oti to maio o pao tha to sikosei. de mporei tosous mines na pigainei me kolofardia sta oria tou o gayros....tha ksanakatsoun gianena kai iraklides, mats diladi pou tha ta pernaei o pao. mi treleneste. kai diokste ton anikano boitho apo ton pagko oso einai kairos.

mavalexis είπε...

toso asxima re paidia; exei dromo akoma!