neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Ότο Ρεχάγκελ... "και τα μουντο-κρανία σας"!



Και τώρα μπορείτε να αυτο...εξευτελιστείτε και να... Ότο-γελοιοποθηθείτε ελεύθερα αστείοι αθλητικοδημοσιαγραφίσκοι της πεντάρας (εκτός αν προτιμήσετε να κρυφτείτε), που τόσο καιρό βαφτίζατε τον αήθη μηδενισμό σας - προς το "ΒΟΥΝΟ" της ποδοσφαιρικής γνώσης - κριτική!

Ότο, παραιτήσου τώρα και άσε να την πάνε την ομάδα στο Μουντιάλ οι δημοσιογράφαρες και οι αντιδραστικοί! Το βρήκατε πάλι, ΚαισαροΚονιόρδοι!

Το MEGA το' ριξε στον ύπνο; Βάζει μετά τη πρόκριση τη πολυκατοικία; Κι αργότερα το Πάμε Μουντιάλ; Πραγματικά... ΜΕΓΑΛΟ κανάλι!

Συγχαρητήρια στον κ. Ρεχάγγελ και στους παίκτες και καλή επιτυχία στο Μουντιάλ!

Ότο...ΜΟΥΝΤΙΑΛ!!!!!

7 σχόλια:

Zogra είπε...

και τωρα τρεχτε να πανηγυρησετε ολοι και να καρποθειτε γελιοι.... τα βαλατε με τα Θηρια!
ελπιζω να μη βρεθηκαν εξυπνακιδες σημερα που πηγανε να "κονομησουν" πονταροντας στον υποτιθεμενο ευκολο και φαβορι ασσο των Ουκρανων...

Μπραβο ρε "Οθωνα"..! Μπραβο ρε μαγκες..!

Zogra είπε...

αρκει να ακουσει κανεις τις δηλωσεις του Γιωργου Καραγκουνη μετα το τελος του αγωνα..... τα ειπε ολα και τσουβαλατα και σταρατα... στα μουτρα σας!!

Striker είπε...

ta paralete...krateiste ligo mikro kalathaki.

Καπετάνιος είπε...

Τεραστια επιτυχια,αυτο δεν το αμφισβητει κανεις.
Μην τρελαθουμε ομως!Ειναι πολυ λιγοι αυτοι που δεν εχουν κατα καιρους κραξει τον Ρεχαγκελ,και δικαιολογημενα τις περισοτερες φορες.Οπως και οτι αυτη η τεραστια επιτυχια παρολο που μας κανει να ξεχναμε,δεν μπορει να σβησει την αθλια ποιοτητα μπαλας που παρουσιαζε η εθνικη για μεγαλα διαστηματα μετα το 2004.

Καπετάνιος είπε...

Και για να μην τρελενομαστε,ο μονος απο τους γνωστους μου που δεχομαι να νιωθει δικαιομενος σημερα εινα ο Mavalexis.

Striker είπε...

ειναι ADIKO gia aytous tous paixtes pou paizoun mono me psixi , XWRIS PROPONHTH, ta fota ola na pigainoun panw ston trelogero.

Ανώνυμος είπε...

Μόνος του είναι ο... "τρελόγερος" και θα το αντιληφθείτε όταν τον "φάτε"!!