neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

ΑΣΤΕΡΑΤΑ...



Ανάμεσα σε διαβουλεύσεις των «Βορειαδων» και «Νοτια-δων» με εκπρόσωπους του θειου από το Τσικάγο για το φιλί της ζωής στην ΑΕΚ, σε μπινελίκια από όλους για όλους στο ΠΑΟ και στις οικονομικές «αβάντες» του Mr Flash Λαυρέντιου προς τον -τιτανομεγιστο κατά Αλεφα- ΧοΧοΧο, μπαίνουν σφήνα και κάτι «ψευτοματσακια» για τους ευρωπαϊκούς θεσμούς (βλέπε last αγωνιστική στο Μπερναμπεου…). Μας χαλάνε την «ηρεμία της μιζέριας» μας και άντε τώρα που να μπλέκεις με τέτοια…. Χαχαχαχα


Πάμε να δούμε τα δικά μας γιατί τα παραπάνω δεν λύνονται με δυο κουβέντες… Στην τσέπη όμως μπορεί και να παντελονιασουμε τίποτα με δυο-τρία σημειακια…

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΜΠΟΡΝΤΟ : Άσσος. Οι Γερμανοί παίζουν για νίκη που θα ισοδυναμεί με πρόκριση. Ο Φαν Γκάαλ δέχεται πολλές γκρίνιες, είναι ώρα για αποδείξεις και πιστεύω πως κι αυτός κι οι παίκτες θα το πάρουν έστω και με δυσκολία το ματς.

ΜΑΚΑΜΠΙ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ : Διπλό. Η Ομάδα πιστεύω ότι θα ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές της «φάπας» από τους Ναπολιτάνους, θα παίξει με μυαλό και κόντρα στους αδύναμους επιθετικά ισραηλινούς, νομίζω ότι θα καταφέρει να φύγει με το τριποντακι εκτός έδρας. (άλλωστε… συνηθισμένο το βουνό στα χιόνια… :-p )

ΜΑΡΣΕΙΓ – ΖΥΡΙΧΗ : Ασσος. Πολύ ανωτεροι οι Γάλλοι και σε καλή κατάσταση. Ισως το ματς πάει στον ασσο από το ημίχρονο… Το θέμα είναι να βρειτε καπου να τον πληρωθειτε (και φυσικά ο…«κάπου» δεν είναι ο ΟΠΑΠ…)

Στο Μιλανο τα Φώτα όμως…. (μετά και το χορταστικότατο θέαμα του πρώτου αγώνα πριν από 15 βράδια)
Οι άμυνες των δυο ομάδων παρουσιάζουν προβλήματα σε αντίθεση με τις επιθέσεις, που πιστεύω θα βγάζουν και σήμερα «φωτιές». Αν ποντάρετε στο παιχνίδι αυτό, καλύτερα να εμπιστευτείτε το σημείο Over.


• Προσοχή στο ΑΠΟΕΛ… έχει δείξει τα δόντια του και θα είναι δύσκολος αντίπαλος για όλους…
• "Κανονικά" το παίρνει το ματσάκι η Τσελσι, λόγω μεγάλης διαφοράς των δυο ομάδων… Έχει όμως ήδη προκριθεί...!!!
• Αστείο το 1,20 της Γιουναιτεντ, που όπως και η Τσελσι, αναμένεται να ξεκουράσουν παίκτες όντας περασμένες…
• Σε ζητούμενα, μου αρέσει το Χ στην Τουρκία.


Καλή ποδοσφαιρική βραδιά…
Καλή επιτυχία…

3 σχόλια:

daf είπε...

xereis ti lefta eixane pesei ston asso tis kariolas tis bayern , tis makran pio misitis omadas olwn twn epoxwn ?

Zogra είπε...

se pira ki egw sto laimo mou re Daf...? ti na kanw... gamise ta... mono ta spasimata irthan ligo kai i OMADA... edw den irthe over kan to Milano me 30 telikes kai panw katw i mpala... ti na leme twra!

Καπετάνιος είπε...

Εκοφαντικος ΚΟΥΒΑΣ χθες παιδια.Αυτη η ρουφιανα η Μπαγερν μας εστειλε αδιαβαστους.Εκπληξη της διοργανωσης η Μπορντο και παιζει και ωραια μπαλα.
Τρια παρολια επαιξα χθες και τα τρια πηγαν στον κουβα.Αντε να δουμε τωρα πως σημερα και αυριο θα καλυψουμε την χασουρα.Περιμενω προτασεις.