neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

O Ότο και το βασίλειο της ανακυβίσθησης (κοινώς κολοτούμπας)

Ελληνες δημοσιογράφοι και γενικά κοινή γνώμη. Δε θα τους μάθουμε τώρα. Ο ανίκανος, ο τρελός, ο παράξενος, ο ''coach φύγε μόνος σου'' , ξανάγινε σήμερα ο Ρεχακλής. ΗΜΑΡΤΟΝ. Εγώ σαν striker τα έλεγα και τα ίδια πάλι θα πω. Ο άνθρωπος δε κάνει. Οι άσχετοι μπορεί να λέτε ότι θέλετε. Αλλά ο παππούς δε μπορει. Οι ίδιοι οι παίχτες του τον έχουν πουλήσει, κάνοντας του κεφαλιού τους μέσα στο γήπεδο, όπως όλοι είπαν για τα τελευταια παιχνίδια, αλλά και στα αποδυτήρια, θυμάστε το ροντέο στο ματς με τους αστείους στο ΟΑΚΑ που αν δε πέρναμε το πέναλτυ, τα γαλλικά του ημιχρόνου θα είχαν γίνει ψιλές μεσα στις 4 γραμμές.
Ας αφήσουμε όμως τις σάλτσες και ας δούμε την ουσία. ''Ο Οτο έχει την ομάδα μας μόνιμα σε υψηλό επίπεδο'' το βασικό επιχείρημα . Για να δούμε και την αλήθεια.
Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο λόγω των αλλαγών τα τελευταία 15 χρόνια έχει βουλιάξει. Παίκτες πριμαντόνες αλλά και πιο δευτεροι παιζουν με τους συλλόγους και τις εθνικές τους από 50 εως 70 ματς τη χρονια (ίσως λέω και λίγα). Μεγάλοι σύλλογοι αποκλείονται εσκεμένα από τα εθνικά τους κύπελλα πολύ απλά γιατί οι παίχτες δεν αντέχουν. Αποτέλεσμα είναι αυτή η συσορευμένη κούραση να χτυπάει τις μεγάλες εθνικές ομάδες (που οι παιχτες τους παίζουν στα περισσότερα μεγαλα clubs) να εμφανίζονται πλεον μονιμα κατώτερες απο την ιστορια τους και να πεφτει το παγκόσμιο επιπεδο γενικότερα. Η Αργεντινή και πριν κάποια χρονια η Βραζιλια χαροπάλεψαν την τελευταία αγωνιστική για να πάρουν προκριση στο Μουντιαλ. Η Γαλλία δε σταυρώνει νίκη εντός έδρας. Η Αγγλία δε συμετείχε σε μεγάλο ραντεβού πριν 2 χρόνια (άτιμοι Κροάτες). Φέτος είναι η σειρά της Ρωσίας. Τρομάζει κανέναν η Ιταλία? Και όποιος υποστηρίζει ότι οι Γερμανοί είναι ακόμα Πάντσερς είναι τουλάχιστον αφελής. Μέσα στην καθύζιση του παγκόσμιου ποδοσφαίρου λογικό είναι να ξεπετάγονται εκπλήξεις. 2002 Τουρκία, 2004 Ελλάδα, 2006 Κορέα 4αδα,Ουκρανία-Ελβετία στην 8αδα.
Οποιος επιμένει να πιστέυει ότι ο Οτο ανέβασε την Ελλάδα 5 σκάλια και όχι ότι το παγκόσμιο ποδόσφαιρο έχει πέσει 7 σκαλια , τότε είναι άσχετος.
Και πάμε στα ιδιαίτερά μας. Στο χειρότερο Euro της ιστορίας, οκ βγήκαμε πρώτοι. Τhanks Οτο. Μετά?? Αποκλεισμός για μουντιαλ σε έναν όμιλο που μας έκανε πλάκα ακόμα και η Αλβανία, σε έναν όμιλο που δεν είχε μεγαθήριο. Πρόκριση στο Εuro σε όμιλο για τα πανηγύρια, που και πάλι παραλίγο να μείνουμε έξω και να κοιτάμε, στο Euro τα γνωστα κωμικά ελληνικά, και φέτος με τα ζόρια και με τα μπαράζ σε όμιλο με αντίπαλους τα ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ Ισραήλ και Ελβετια.
Αυτη είναι η πραγματικότητα Ελληνάρες. Εγώ πάντως θα έχω δικαίωμα να τον κράζω και τον ιούνιο και ξέρω οτι πολλοί θα είστε μαζί μου. (next days ανάλυση για τα εγκλήματα του Οτο στο γρασιδι)
ΑΝΕΚΔΟΤΟ. Αν έπαιζε προχθες η εθνική μπασκετ, και προπονούσε ο Οτο, με ποια πεντάδα θα ξεκινούσε?? Γκάλης, Γιαννάκης, Φασούλας, Φάνης, Χαριστέας. ΗΜΑΡΤΟΝ

15 σχόλια:

Καπετάνιος είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Καλα τα εξηγεις φιλε στραικερ
Βεβαια το γεγονος οτι εχει πεσει το παγκοσμιο ποδοσφαιρο δεν μιδενιζει τις επιτυχιες του Ρεχαγκελ,αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι τα πραγματα τοσο πανηγυρικα οσο τα παρουσιαζουν οι γνωστες γραφικες ελληνικες εφημεριδες και λοιπα ΜΜΕ.
Και οντως σωστη ειναι η παρατηρηση που κανεις για την κωλοτουμπα των παικτων,οι οποιοι στα κρισιμα ματς των προκριματικων το ειχαν παρει πανω τους,χωρις να υπολογιζουν τις τρελες του Γερμανου.
Χαριστεας ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!χαχαχα

Striker είπε...

Axristeas ennoeis

mavalexis είπε...

Έχετε δίκιο παιδιά! Ο Ρεχάγκελ έχει βασίσει τη καριέρα όλα τα χρόνια, όπως και τα τελευταία στην Εθνική στην τύχη... όπως άλλωστε κι ο... γκαστόνε Ομπράντοβιτς!

Καπετάνιος είπε...

Δεν μιλησε κανεις για τυχη και δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει ο Ομπραντοβιτς με τον Ρεχαγκελ?
Ξανα λεω,οτι ειναι πολυ μεγαλη επιτυχια η προκριση,αλλα δεν μπορεις να ξεχνας και τα λαθη και τα κολληματα του Γερμανου.

Striker είπε...

de blepw pouthena na grafw tixi. POUTHENA OMWS

Striker είπε...

KAI PANTWS SIGOURA I DIAXRONIKI OPOIA EPITIXIA TIS OMADAS EXEI BASISTEI KAI STHN AGONISTIKI KATHIZISI TON ANTIPALON

mavalexis είπε...

Δεν τα ξεχνάω, πιθανότατα επειδή προσωπικά δεν έχω δει και πολλά τέτοια!

Επίσης δεν καταλαβαίνω τον χαβαλέ περί μη ανανέωσης, την οποία έκανε ο Ρ. με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και κατακτώντας παράλληλα τους στόχους του, δίνοντας έτσι στόφα νικητή και στο νέο "αίμα"!

Επίσης νιώθω άσχετως, βάση, στράικερ, αλλά γουστάρω και θεωρώ ότι τα περί εύκολων ομίλων και κληρώσεων είναι άστοχα επιχειρήματα αφού κατά το παρελθόν έχω χορτάσει και στην εθνική κ σε συλλογικό επίπεδο από "εύκολες" κληρώσεις-αποκλεισμούς!

Striker είπε...

opote next time epanerxomai me anartisi gia ta agonistika egklimata tou germanou.

Καπετάνιος είπε...

Θα γινω κουραστικος,αλλα θα το ξαναπω,ειναι μεγαλη επιτυχια η προκριση στο μουντιαλ,ειναι τιτανομεγιστη επιτυχια η κατακτηση του Ευρω2004.Μπορει οντως η ομαδα να μην μπορει να παιξει μεγαλη μπαλα,γιατι δεν υπαρχουν μεγαλοι παικτες,γιατι το πρωταθλημα μας ειναι χαμηλου επιπεδου.Αλλα αλλο να παραδεχεσε οτι δεν μπορει να παιξει καλυτερα και αλλο να φτανεις στο σημειο να σου αρεσει η μπαλα που παιζει η ομαδα και να εκθιαζεις την εικονα της.Ναι χαρηκα και πανηγυρισα το Ευρω2004,ναι χαρηκα που προκριθηκαμε,ναι θα παρακαλουθησω τους αγωνες και θα θελω να παμε καλα στο Μουντιαλ,αλλα δυστυχως δεν μπορω να πω οτι αυτη η ομαδα με κανει να θελω να παω γηπεδο και να την παρακολουθησω απο κοντα.

Striker είπε...

kai oxi mono ayto. de me kanei na prospathisw na peisw ton eayto mou oti to mavro pou blepw isws telika na einai aspro. EINAI MAVRO. TELOS

mavalexis είπε...

Στην Ελβετία δηλαδή, με τη καλύτερη ομάδα του ομίλου, η Εθνική δεν έπαιξε καλή μπάλα?

Υπάρχουν και παιχνίδια που παίζει καλή μπάλα, όπως και άσχημα!

Το θέμα είναι ότι υπάρχει προκατάληψη!

Striker είπε...

oxi den epaikse kali mpala. epaikse me psixi me paixti ligotero. kai ayto ofeiletai ston paixti pou ta dinei ola

daf είπε...

kai san gnisios opados tou diplomatikou swmatos erxomai na sas pw oti i alitheia kryvetai opws sinithws diladi, kapou sti mesi..

opws ofeilw na paradextw ta katorthwmata tis omadas pou einai kai tou coach, ofeilw na pw oti den ekane kai kamia trelli ypervasi pou prokrithike sto mountial ..

ok , h psyxi yparxei , h omada exei parei ayta ta xronia tria terastia dipla se prokrimatika , alla re mav pws na to kanoume den mporeis na tin deis tin gamimeni sou vgazei tin panagia ..kai den thelw na ftasw sta akra opws o filos mou o striker kai malista sta aristera akra ( xaxaxa ) alla exei ena dikio ...diladi poso akoma tha vlepoume xaristea re file ? diladi an to evaze o kafes to goal sto euro tha eprepe na paizei mexri na pethanei ?

LIGO BALLITSA RE PAIDIA THA DOUME ? OXI MONO APO TIN ETHNIKI ..APO OLOUS ...LIGO BALLITSA ...

Zogra είπε...

xaxaxaxaxaxa..... μου άρεσε η "παρέμβαση του μεσάζοντα" Νταφ... πως έλεγε και ο "δούκας" στην ΠΟΚΑ (ξέρει αυτός ποιον λέω...) "έλα μωρέ... λίγο πολύ όλοι θα κερδίσουμε σήμερα...,μην αγχώνεστε…." χαχαχαχαχαχαχα Πάντως μαστόρια, εγω θα τιμήσω Όθωνα... ολα κι όλα... και να ήθελα να κάνω το "αντίθετο" (που δεν θέλω...), θα με διαψεύδανε τα ιδια τα αποτελέσματα... Σε οτι αφορά το θέμα που θίγετε περι μπάλας όμορφης κτλ. ... πιστεύω ότι στο Μουντιάλ θα πάρετε-πάρουμε την απάντηση απο τον Γερμανό... εκεί που δεν θα έχει να πάρει 0-0 με σκοπιμότητα...μπας και το κλέψει στην Ουκρανία στον επαναληπτικό... (γιατί είναι γνωστό και θα το έλεγα ασέβεια αν δεν είναι κοινά παραδεκτο, ότι ο Όθωνας ειναι "μανούλα" και μετρ του είδους σε 1/1 -μεσα/έξω- ματς πρόκρισης...)

Striker είπε...

zogra pasxeis apo altsxaimer?? thimise mas ti ekane o oto sto teleytaio euro...PLEASE