neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

'Σεις τους λέει!


Αποφάσισα, είμαι τελικά... Δεξιός!

Με την απόφασή του να στηρίξει τον Αντώνη Σαμαρά, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος δηλώνει ευθαρσώς για πρώτη φορά το πολιτικό του στίγμα! Ο εκ Πελοποννήσου καταγόμενος πολιτικός, που εισήλθε στη πολιτική με την αρωγή του Κων/ου Μητσοτάκη ανέστειλε τη λειτουργία του ΚΕΠ και προσφάτως απέσυρε την υποψηφιότητά του και για την ηγεσία της ΝΔ. Δείχνει πλέον, όμως, με τη κίνησή του αυτή να αντιλαμβάνεται ότι πέρα από τη προσεκτική δόμηση του πολυσυλλεκτικού του προφίλ, ένας πολιτικός ταγός είναι σημαντικό να τοποθετείται ευκρινώς κι επί της πολιτικής ουσίας.

Ασφαλώς, ο Δ. Αβραμόπουλος παίρνει κάποιο ρίσκο στηρίζοντας την υποψηφιότητα Σαμαρά. Είναι όμως σαφές ότι η απουσία οποιουδήποτε ρίσκου απ’ τις πολιτικές αποφάσεις συνεπάγεται συνήθως και απουσία πολιτικού οφέλους. Ίσως είναι η πρώτη φορά που ο Βουλευτής της Α΄ Αθήνας παίρνει σαφή θέση σε ένα μείζον πολιτικό ζήτημα και ουσιαστικά απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους της παραδοσιακής δεξιάς λέει πως εκτός από ικανότατος χειριστής της επικοινωνίας είμαι κι ένας από εσάς!

6 σχόλια:

Καπετάνιος είπε...

Δυστυχως και οι δυο βασικοι υποψηφιοι για την προεδρια της ΝΔ,ο καθενας για τους δικους του λογους,δεν πιστευω οτι ειναι ικανοι να εμπνευσουν τους ψηφοφορους να τους ακολουθησουν.Ουτε νομιζω οτι ειναι ικανοι να κοντραριστουν στα ισια με τον Γιωργο και τις ιδεες του.Το προβλημα για την ΝΔ περα απο την ελλειψη προερδου,ειναι η ελλειψη στελεχων και η ελλειψη ιδεων.Και αν δεχτουμε οτι τις ιδεες τις φερνει ο προεδρος και τα στελεχη,πραγματικα δεν βλεπω πως η ΝΔ θα μπορεσεινα ανανεωθει και να αναγεννηθει.

daf είπε...

etsi akrivws einai ta pragmata paidia ..

episis eimai periergos na dw posoi tha psifisoun methavrio...

Zogra είπε...

παντως ο δολιος ο Αβραμο, αναγκαστηκε (ή τον "ανεγκασαν" οι συνεργατες-συμβουλοι του) να παρει επιτελους μια ξεκαθαρη θεση, στην πολιτικη του διαδρομη ως σημερα...
κατι ειναι και αυτο... "Καλιο αργα παρα ποτε λεει" η παροιμια.
αλλωστε εκει που εχουν φτασει τα πραγματα για την ΝΔ, το να "εκτεθεις" περισσοτερο απο οτι ηδη εχει "εκτεθει" συνολικα το κομμα... δεν ειναι δα και κατι τοσο επιληψιμο ή κατι που θα σε τσαλακωσει (πολιτικα)

οταν εχεις πιασει πατο...δεν φοβασε παρακατω.... χαχαχαχαχα εδωσα και στιχους πρωι-πρωι(για καθε ενδιαφερομενο καλλιτεχνη.. ;-)

daf είπε...

me pato kai nesta

xesta mitsara xesta !

Zogra είπε...

χαχαχαχαχα.... γεια σε ρε Νταφ με τισ ...ομοιοκαταληξιες σου και τα ωραια σου... :-)

Mickey είπε...

Eno an ebgene iper tis ntoras...o titlos sou tha itan: Apofasisa eimai aristeros???

xexe