neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Ο... «Σαμαρόπουλος» κι ο επίτιμος!



Προφητική… κατά λάθος αποδεικνύεται η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, Όλγα Τρέμη, η οποία αναγγέλλοντας την απόσυρση του Δ. Αβραμόπουλου από τη κούρσα διαδοχής στη ΝΔ τον ανέφερε εκ παραδρομής ως... Σαμαρόπουλο!

Μετά την απρόσμενη μετατροπή και στη πολιτική πραγματικότητα του Αβραμόπουλο σε «Σαμαρόπουλο», με ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση των έτερων υποψηφίων και ειδικότερα της Ντόρας Μπακογιάννη.

Λέτε η τωρινή τολμηρή –παραδόξως -απόφαση του Φον Δημητράκη να σχετίζεται με τη πίεση που ακούσθηκε ότι του ασκήθηκε από τον Κων. Μητσοτάκη και τελικά η πίεση αυτή να γύρισε μπούμεραγκ στην οικογένεια, όταν δημοσκοπικά διαπιστώθηκε ότι οι υποστηρικτές του Βουλευτή της Α΄ Αθηνών λοξοδρόμησαν προς τον Αντωνάκη, συμπαρασύροντας τελικά και τον μέχρι πρότινος εκλεκτό τους για την ηγεσία της ΝΔ;!

Κάπου εδώ βέβαια φαίνεται να ήρθε η ώρα, πέρα από την με έντονο ενδιαφέρον αναμενόμενη αντίδραση της θυγατέρας Θεοδώρας, και της... επανεμφάνισης του αειθαλούς επιτίμου! Έχει για το Μητσοτακέικο τελικά ο καιρός γυρίσματα ή ανήκετε οικογενειακώς στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας Κε Μητσοτάκη;! Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, κοντή γιορτή, καθώς όλα πλέον είναι ανοιχτά και ιδιαζόντως ενδιαφέροντα στη ΝΔ!

2 σχόλια:

daf είπε...

kairio kai swsto to sxolio sou , promenada .

29/11 pantws vlepw pollapla egkefalika gia poly kosmo kai ston politiko kai ston athlitiko tomea an den allaxoun myala !

mavalexis είπε...

diplo to ntermpi!