neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

...ΣΤΗ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ


Στον απόηχο του θριάμβου της Τετάρτης, ο Παναθηναϊκός, δίνει απόψε το απόγευμα ένα δύσκολο αγώνα με την σκληροτράχηλη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης που πρέπει πάση θυσία να κερδισθεί… παρά την «μουντή» διάθεση του καιρού (αρνούμενος στο να συμμαχήσει και να βάλει τα γιορτινά του υποδεχόμενος και αυτός τους Θριαμβευτές του Μιλάνου…) πιστεύω ότι θα έχουμε κοσμοσυρροή στο ΟΑΚΑ σαν επιβράβευση και "μεγάλο ευχαριστώ" για την –ακόμη μια- χρυσή σελίδα που έγραψε η ομάδα μεσοβδόμαδα, στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Πάμε όμως στην «ταμπακέρα» κι ας μιλήσουμε για 4-5 ματσάκια που ξεχώρισα από το σημερινό κουπόνι αγώνων στοιχήματος. Πιστεύω ότι αξίζει να ρίξετε μια ματιά στις προτάσεις κι από εκεί και πέρα το γνωστό…. «κι ότι γίνει…» (αλλιώς… και «η Παναγία μαζί μας..»)


ΛΑΡΙΣΑ – ΗΡΑΚΛΗΣ : Under. Περιμένω κλοτσοσκούφι σήμερα στο Αλκαζάρ… κακό αγωνιστικό χώρο, παιχνίδι κέντρου και φάσεις όχι κραυγαλεαιες στις δυο εστίες. Ελαφρύ προβάδισμα στη γηπεδούχο (που «μάγκωσε και το δεκαχιλιαρο της Πράσινης ΠΑΕ σαν «ευχαριστώ» για τη φιλοξενία της στο μεταξύ μας αγώνα!) αλλά θα προτιμήσω το under και πιστεύω θα με δικαιώσει.

ΛΙΛ – ΛΟΡΙΑΝ : Άσσος. Έχει ρολλάρει η Λίλ και τα αποτελέσματα έχουν αρχίσει να φαίνονται! Η δυνατή έδρα και η καλή ψυχολογία θεωρώ ότι θα την οδηγήσουν σε άλλη μια εντός έδρας νίκη (έχει 5 νίκες σε 7 αγώνες εντός!!)

ΓΚΕΝΚ – ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ : Άσσος. Μια χαρά τα πάει εντός η ομάδα της Γκενκ και στα τελευταία παιχνίδια δείχνει να σκοράρει εύκολα και να βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Νομίζω ότι θα συνεχίσει το καλό σερί της απέναντι σε μια αδύναμη εκτός έδρας ομάδα…

ΧΕΤΑΦΕ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ : Διπλό. Στο ντέρμπι της Μαδρίτης, θεωρώ ότι η Βασίλισσα δεν θα κάνει κι άλλο στραβοπάτημα και θα πάρει τη νίκη, πράγμα που είναι άκρως απαραίτητο για τη δύσκολη συνεχεία… καλή η Χεταφε, αλλά τουλάχιστον φέτος, δείχνει κάποιες αμυντικές αδυναμίες τις οποίες θα εκμεταλλευτούν Ραουλ και Νιστελροϊ αντίστοιχα…


*Στο εξωτερικό μειώνεται σταδιακά ο άσσος της Άστον Βιλα. Νομίζω πως είναι φανερή η αγωνιστική ανάκαμψη των «χωρικών» και θα πάρουν το τριποντακι.
*Καλοπληρωμένος ο ασσακος της Αμπερτίν σήμερα στη Σκωτία… για ρίξτε μια κλεφτή ματιά…


Καλή επιτυχία…


1 σχόλιο:

mavalexis είπε...

Δεν το λες και κοσμοσυροή το Σαββατιάτικο!
Στοιχηματικά νομίζω ότι την Ρεάλ μπορούσες να την αποφύγεις!
Εκ των υστέρων αυτά άλλωστε!