neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

ΠΟΛΛΟΙ ΔΑΙΛΑΚΗΔΕΣ ΧΘΕΣ ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ


Οι μνήμες τουλάχιστον στα παιδια της ORIGINAL είναι ζωντανές. Όπως και η παραδοχή πράξεων που κάνει έναν άντρα να μην καταφεύγει σε κολοτούμπες. Ξέρουν πολύ καλά τι έκαναν και τι ένοιωσαν τον Φλεβάρη του ΄97 και δεν θα ξεπουλήσουν την αξιοπρέπειά τους πρώτα από όλα στα δικά τους μάτια και μετά στα μάτια των άλλων. Η πιο σωστή τωρινή στάση απαιτεί ψυχραιμία. Ούτε γιουχαρίσματα , ούτε πανηγύρια.
Τα καραγκιοζιλίκια που έγιναν χθες με την άφιξη του Du$an στους Θρακομακεδόνες δείχνουν πόσο ξεφτιλισμένοι είναι ορισμένοι άνθρωποι με μηδενική αξιοπρέπεια. Αν τους ρωτήσεις όλοι θα πουν ότι ποτέ δεν αποδοκίμασαν καν , πόσο μάλλον να του πετάξουν πεντοχίλιαρο. ΨΕΥΤΕΣ…………….
Το στενάχωρο είναι ότι πανε να μας πείσουν όλοι πως είμαστε ελέφαντες. Ότι η σκεπαστή τα έκανε όλα και όλο το υπόλοιπο γήπεδο ήταν εκκλησία. Κρατήστε την αξιοπρέπειά σας, στηριξτέ τον προπονητή της ομάδας μας και προς Θεού….Συγχωροχάρτι σε κανέναν που ενώ φορούσε τα κίτρινα είχε συμφωνήσει με τους πειραιώτες μήνες πριν. Στήριξη αλλά ΠΟΤΕ συγχώρεση.

Υ.Γ.Το κορυφαίο σκηνικό των τελευταίων ημερών…’’ο du$an δήλωσε πως δε ρώτησε καν για την αμοιβή του και δε τον ένοιαξε καν το ποσό του συμβολαίου’’. Φυσικά και είναι έτσι, ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ (αυτό για όσους τον σηκώνουν στα χέρια και τον αποκαλούν ΑΕΚτζη).
Υ.Γ. 2 . ΑΕΚ χωρίς ORIGINAL δε θα υπήρχε…

1 σχόλιο:

mavalexis είπε...

Αν σου έχουν πει περίπου πόσα θα' ναι και είναι πολλά δεν ρωτάς πόσα είναι.
Τα παίρνεις και φεύγεις...ή κι έρχεσαι !!!!!