neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Οσο υπαρχουν οι Γιαννακοπουλοι και ο Ομπραντοβιτς


Την διαφημιση της Vodafone με τους αγροτες που λεει ο ενας στο αλλον οτι μονο για ενα πραγμα μπορει να εισαι σιγουρος οτι δεν θα βρεις ποτε βελονι στα αχυρα και ξαφνικα πεταγεται ενας εργατης και λεει "Αφεντικο το βρηκα" νομιζω πως οι περισοτεροι θα την εχουν δει. Μετα το χθεσινο παιχνιδι νομιζω πως η Cosmote, που ειναι χορηγος του Παναθηναικου, μπορει να βγαλει μια αντιστοιχη διαφημιση που θα λεει "Για ενα μονο πραγμα μπορεις να εισαι σιγουρος, οσο υπαρχουν οι Γιαννακοπουλοι και ο Ομπραντοβιτς στον Παναθηναικο ο Ολυμπιακος δεν προκειται να δει ποτε πρωταθλημα".

Ο ισοβιος πρωταθλητης Ελλαδος Παναθηναικος, μετα απο το σοκ της ηττας απο τον Πανελληνιο, παρουσιαστηκε με το γνωστο του προσωπο απεναντι στον "πελατη" και εστειλε ενα μηνυμα προς καθε κατευθυνση πως θα χρειαστουν πολλα εκατομυρια και πολλα χρονια δουλειας για να μπορεσουν να τον ριξουν απο τον θρονο του.

Ο πολυδιαφημισμενος Τσιλντρες δεν δικαιολογησε σε καμια στιγμη τα λεφτα του και αποδειχτηκε πως ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη. Απο κοντα σε αποδοση και ο Παπαλουκας. Οποτε οι Αγγελοπουλοι θα πρεπει σιγα σιγα να σκεφτονται ποιον αλλον θα φερουν απο την Αμερικη για να μπορεσουν να κοντραρουν εστω και λιγο τον Παναθηναικο.

Απο τον Παναθηναικο ξεχωρισαν Πεκοβιτς,Διαμαντιδης και Νικολας, ενω για αλλη μια φορα στην καριερα του ο Ζελικο Ομπραντοβιτς επιασε αδιαβαστο τον Παναγιωτη "κλαψα" Γιαννακη και του πηρε την ταυτοτητα. Τελικα οταν εχεις στην ομαδα τον καλυτερο προπονητη της Ευρωπης, ισως και του κοσμου, ολα τα αλλα ειναι μικρα και φτιαχνονται. Καταπληκτικη η ατμοσφαιρα στο ΟΑΚΑ αν και παλι δεν ελλειψαν τα εστω και λιγα καφριλικια.

Ο μπασκετικος Παναθηναικος αποτελει προτυπο λειτουργιας ενος αθλητικου συλλογου και τα αποτελεσματα που εχει εδω και πανω απο μια δεκαετια ειναι η καλυτερη αποδειξη. Μακαρι στον ποδοσφαιρικο Παναθηναικο να αναγνωρισουν την πειρα των αδελφων Γιαννακοπουλων, να βαλουν στην ακρη τους εγωισμους και να ζητησουν συμβουλες και πιο ενεργη συμμετοχη στην διοικηση απο του "κοντους". Α και μηπως τελικα ο Ζελικο μπορει να προπονει ταυτοχρονα και την ομαδα του ποδοσφαιρου?

4 σχόλια:

mavalexis είπε...

Γέλασε το χειλάκι σου κάπτεν ?
-Το τριποντάκι του Φώτση στο τέλος κάποιον τον πλήρωσε πολύ καλά!

Zogra είπε...

kai kapoios kserei ligo kalytera ton Fotsi pou se plerwse mastora...

mavalexis είπε...

εγώ δεν είπα ποιον πλέρωσε!
Ωραίος ο Αντωνάκης άλλον γνωρίζει κι άλλον πλερώνει! Έτσι πάνε αυτά!

eliot είπε...

1/6 είχε ο Αντώνης αλλά εγώ είπια μια μπύρα για πάρτυ του χθες...