neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

Συλλογος Μεγαλος Δεν Υπαρχει Αλλος




Ειναι κατι βραδιες σαν την χθεσινη που ευχαριστεις τον Θεο που σε εκανε Παναθηναικο. Γιατι Παναθηναικος δεν γινεσαι, Παναθηναικος γεννιεσαι. Γιατι μονο ο Παναθηναικος μπορει και προσφερει τετοιες συγκινησεις στους οπαδους του. Γιατι μονο ο Παναθηναικος εχει καταφερει να κανει ολη την Ευρωπη να παραμιλαει. Γιατι μονο ο Παναθηναικος μπορει. Η αληθεια ειναι οτι αυτες οι ευρωπαικες βραδιες μας ειχαν λειψει για λιγο καιρο. Φαινεται ομως πως η Ευρωπη ειναι στο DNA του Παναθηναικου, στο DNA του Τριφυλλιου, στο DNA της φανελας και δεν εχει να κανει με παικτες, προπονητες και διοικησεις. Σιγουρα καποιοι σημαντικοι ανθρωποι που εχουν περασει κατα καιρους απο την ομαδα εχουν βοηθησει στον να μπολιαστει αυτη η ευρωπαικη νοοτροπια, αλλα κατα κυριο λογο καταληγω οτι εχει να κανει με το DNA. Και ειναι αυτο το DNA που μεταμορφωνει οποιον παικτη φοραει αυτη την σπουδαια φανελα και τον κανει ακομα καλυτερο, ακομα πιο σοβαρο, ακομα πιο Παναθηναικο.

Χθες λοιπον ζησαμε ενα παιχνιδι που θα μεινει για παντα αποτυπωμενο στην μνημη μας. Ο Παναθηναικος ηταν μαεστρικα στημενος απο τον Τεν Κατε, το ματι ολων των παικτων γυαλιζε και το πεταλο στο Τζουζεπε Μεατσα ειχε βαφτει κατα-πρασινο. Τι και αν απεναντι τους ειχαν ισως τον καλυτερο επιθετικο στον κοσμο, τι και αν στον παγκο καθοταν ο "special one", τι και αν η Ιντερ κατεβηκε στο γηπεδο με ολο της το οπλοστασιο ετοιμοπολεμο, οι παικτες του Παναθηναικου ηταν αποφασισμενοι να φυγουν απο την Ιταλια με ψηλα το κεφαλι.

Τα πραγματα τωρα στον ομιλο, σε συνδιασμο με το Χ στην Κυπρο, εχουν ερθει τουμπα. Η Ιντερ εχει ηδη εξασφαλισει την προκριση στην επομενη φαση και το μονο που περιμενει να δει ειναι σε πια θεση θα τερματισει. Απο την αλλη το παιχνιδι στο ΟΑΚΑ θα ειναι το πιο κομβικο της χρονιας για Παναθηναικο και Ανορθωση. Οι Πρασινοι παιζουν για δυο αποτελεσματα αλλα νομιζω πως εξαρχης πρεπει να εχουν στο νου τους μονο την νικη. Οι Κυπριοι εχουν αποδειξει περιτρανα φετος οτι ειναι μια πολυ καλη ομαδα, συμπαγης,καλα οργανωμενη και δεν προκειται να ειναι ενα ευκολο βραδυ για τον Παναθηναικο, αλλα με εμφανιση σαν την χθεσινη και με την κερκιδα στο πλευρο του νομιζω πως εχει το πανω χερι στην προκριση.

ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

7 σχόλια:

Zogra είπε...

Ειναι κατι τετοιες βραδυες που αντιλαμβανεσαι γιατι τελικα, αφου πρωτα εμαθες την προπεδια και τη διαιρεση, πηρες και την αποφαση να γινεις οπαδος της Τριφυλλαρας!
Ειναι στιγμες που μπορεις μονο να "νιωθεις" και οχι να περιγραφεις...
Ταξιδια ονειρου, που τα πραγματοποιεις χωρις να εχεις τα βλεφαρα σου κλειστα...

mavalexis είπε...

ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΝΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eliot είπε...

και μακράν η καλύτερη εξέδρα σε εκτός έδρας ποτέ ελληνικής ομάδας . Όχι η μεγαλύτερη γιατί έχουμε πάει παραπάνω από 6-7.000 που είμασταν στο Μιλάνο αρκετές φορές αλλά η καλύτερη.

υγ. Αν χτύπα ξύλο έρθει διπλό στο ΟΑΚΑ στις 9 Δεκέμβρη αυτός ο όμιλος θα είναι σε όλες του τις αγωνιστηκές η χαρά των books

Striker είπε...

kala esy ston kosmo sou kai stin prasini eksedra o kaimos sou, les kai exeis kati na apodeikseis...
se ligo tha mas peis oti i gayroi den ekanan katalipsi sto dele alpi sto 2-1 apo juventus pou tous akougame mexri ellada na kravgazoun, i oti i original den gemise panw kai katw diazoma sto park de prince sto 0-0 me tin pari...
ase re ta ypokeimenika eksogipedika kai apolayse to apotelesma...!!

mavalexis είπε...

έλα ρε σττράικ που θα μας πεις και για εξέδρα των γαύρων τώρα!!!!!
Μην τρελαθούμε και ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε!!!!!!!!!!
Δεν ήταν κι ανάξια σχολιασμού η πράσινη εξέδρα!!!!

eliot είπε...

Strikler ολος ο καημος σου εγω ειμαι. Λες και αναφερθηκα σε σενα .ΕΛΕΟΣ με την παρτη σου, οταν θα γραφω αρθρο σχολιασε οτι θες , εδω ειναι για σχολια και οχι chatroom ουτε msn messnager και αν δεν σαρεσουν αυτα που γραφω ξυδακι...

Mickey είπε...

gamietai to limani kai o olympiakos