neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

AΛΛΗ ΜΙΑ ΑΡΧΗ


Kανείς δε μπορεί να ξεχάσει εκείνον τον Φλεβάρη του 1997. Ο Θεός τον έφερε 3 φορές σε ένα μήνα στη Νέα Φιλαδέλφεια κάνοντας το χατίρι και του τελευταίου ΑΕΚτζη. Έξι χρόνια μετά ο Βig Mac τον έφερε πίσω στη θέση του άκρως συμπαθητικού και επιτυχημένου Σάντος, ήταν όμως πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο. Tα πεντοχίλιαρα του Du$an ακόμα τα έδερνε ο αέρας στους δρόμους της Αθήνας.
Όχι ότι έχουν αλλάξει πάρα πολλά από τότε. Σιγουρα ο χρόνος βοηθάει να ξεχαστούν πολλά, όχι όμως όλα όπως η κοροιδία για μία χρονιά ολόκληρη, οι φήμες που υπάρχουν ακόμα στον αέρα για το ντέρμπυ-πρωτάθλημα με τον ΠΑΟ τον Μάιο του 96 (1-0 με Μπορέλι), η συμμετοχή του Σέρβου στα ματς παλαιμάχων του γαύρου με την κοκκινη φανέλα που φοράνε στα μπουρδ……και πολλά ακόμα.
Οι στιγμές όμως είναι κρίσιμες. Η ΑΕΚ είναι σε χειρότερο επίπεδο και από τις διεθνής χρηματαγορές. Και εάν στις αγορές η λογική του ελατηρίου δίνει μια ελπίδα, στην ΑΕΚ ούτε αυτό δεν υπάρχει. Μόνη ελπίδα είναι τα χέρια του Ντουσαν. Αυτό που αλλάζει σε σχέση με την προηγούμενη φορά είναι η ΑΕΚτζηδικη πανστρατιά. Στέλιος Μανωλάς, Λάκης Νικολάου, Λύσανδρος Γεωργαμλής. Όλοι μαζί για το καλό της ομάδας μας. Δεν ελπίζουμε άμεσα σε προτάθλημα, αλλά σε ένα αρχικό νοικοκύρεμα μετά την λαίλαπα Νικολαιδη-Δώνη. Κάλη τύχη σε όλους.
Οι μόνοι που έχουν δίκιο να φωνάζουν είναι τα παιδιά της ORIGINAL. Αλλά καλό θα ήταν να βάλουν λίγο στην άκρη τον εγωισμό και να σκεφτούν το καλό της ΑΕΚ. Μη στηρίξετε τον Σέρβο. Στηρίξτε όμως τον Στέλιο και τον Λάκη. Οποιαδήποτε αντίδρασή τους όμως είναι δικαιολογημένη. Αδικαιολόγητη είναι η στάση των φαρισαίων της θύρας 3 (γνωρίζουν οι παλιοί φιλαδελφίωτες) που μετά την οπαδική στάση τους εις βάρος του Σέρβού , έκαναν την κολοτούμπα τους αλά Δαιλάκης και έσπευσαν να καταδικάσουν τα αγνά παιδιά της σκεπαστής όταν πετούσαν βατράχια στο γήπεδο, ξεχνόντας με πόση ευκολία ΌΛΟ το γήπεδο πέταγε κάποτε τα πεντοχίλιαρα. Ουστ ξεφτίλες. Η ORIGINAL ΈΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ. Πρέπει να είναι σεβαστή.

2 σχόλια:

mavalexis είπε...

Δεν συμφωνώ η ενδεχόμενη επιστροφή είναι τραγελαφική!
Όσο για Μπορέλι το ταμπλό γράφει 1-0 κι ο Θανάσης Κολιτσιδάκης μόνος στην αποδεκατισμένη άμυνα σε κεόνο το ματς ακόμα χορεύει προς την περιοχή της εστίας της Σπ. Λούη καρσιλαα. Όχι από κάποια ντρίπλα κιτρινιάρι αντιπάλου αλλά λόγω του αποτελέσματος και της κατάκτησης του πρωταθλήματος!

Striker είπε...

αυτοι ειστε....υμνητε τον κολιτσιδακι με τον πουστικο τσαμπουκα που πουλησε εκεινη την ημερα με το ανανδρο χτυπημα του οταν ειχε διακοπει το ματς...
οσο για το ταμπλο εγραψε 1-0 , με τον κοστενογλου να πιανει απο τον λαιμο τον du$an στο πουλμαν της επιστροφης και να φωναζει πουληταρι μας εστησες. αλλοπροσαλλη 11αδα ο σερβος και 1-0 ο μπορελι. ο δρομος για πειραια είχε ανοιξει!!!