neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008

ΕΜΠΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑ ;

Έχουν περάσει 10 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, η ομάδα έχει δεχθεί χειρουργείο στις 9 από αυτές, έχουν γίνει κάκιστες επιλογές στις μεταγραφές και στην στελέχωση της Π.Α.Ε., η ομάδα έχει μείνει πολύ πίσω στην βαθμολογία και όμως ο κ. Αντώνης Αντωνιάδης (που, για να μην ξεχνιόμαστε, είναι στην στο Δ.Σ. της Π.Α.Ε. ως εκπρόσωπος του Ανδρέα Βγενόπουλου) βγήκε και είπε πως "δυστυχώς κάποιοι έκαναν τόσα χιλιόμετρα όχι για να παρακολουθήσουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και ίσως η απαγόρευση μετακίνησης οπαδών να είναι ένα μέτρο".

Κύριε Αντωνιάδη ότι ήσασταν ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής (που για τα χρήματα φορέσατε και την Τρουμπέικη φανέλα) δεν σας δίνει το δικαίωμα να βγαίνετε και να πετάτε ό,τι θέλετε, πόσο μάλλον σε έναν αγώνα που η ομάδα δεν κέρδισε, και για ένα ακόμα παιγνίδι αδικήθηκε (με τον μη καταλογισμό του πέναλτι στο 3΄ στον Ρουκάβινα) και ακόμα περισσότερο όταν εσείς δεν έχετε βρεθεί ποτέ στις κερκίδες (παρά μόνο σε αυτές των επισήμων).

Διερωτηθήκατε ποτέ κύριε Αντωνιάδη γιατί έχουμε φτάσει στο επίπεδο η φιλοξενούμενη ομάδα να δικαιούται μόνο το 5% των εισιτηρίων και αυτό αν το δεχθεί η γηπεδούχος ομάδα και η αστυνομία; "Η βία" θα απαντήσετε μάλλον… Ποια βία; Το 95%-5% (στην ουσία 100%-0%) πρωτοεφαρμόστηκε την περίοδο 2004-2005. Τι σύμπτωση! Την ίδια χρονιά οι λαγοί επέστρεψαν στο νέο λυόμενο κοτέτσι…

Δηλώσατε, κύριε Αντωνιάδη, ότι δεν παρακολουθήσατε καθόλου το δεύτερο ημίχρονο γιατί προσπαθούσατε να ηρεμήσετε τους οπαδούς μας… Και εγώ θα σας πω ότι χέστηκα αν παρακολουθήσατε ή όχι το δεύτερο ημίχρονο. Αντί, ως Π.Α.Ε., να προστατεύσετε τον κόσμο που ΠΛΗΡΩΣΕ και ταξίδεψε ως την Λάρισα, για να δει και να υποστηρίξει την ομάδα, βγαίνετε και δηλώνετε αστειότητες. Για την ενημέρωση σας λοιπόν, θα σας πω ότι ενώ είχαν πληρώσει μπήκαν στο 15-20’ του αγώνα και για τα υπόλοιπα λεπτά είχαν να ασχοληθούν με το αν θα τους πέσει καμία πέτρα στο κεφάλι. Και τι περιμένατε εσείς; Να κάθονται να βλέπουν πότε θα τους έρθουν οι πέτρες;

Αντί λοιπόν να πάτε ως ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και να απαιτήσετε την επαναφορά του 70%-30% , και να έχετε σε κάθε εκδρομή έναν δικηγόρο της Π.Α.Ε. να προστατεύει τον κόσμο, μας λέτε ότι αυτά τα επεισόδια μάς γυρίζουν χρόνια πίσω. Για να μην γυρίσουμε λοιπόν, όχι χρόνια πίσω αλλά, μόλις μερικούς μήνες πίσω (και συγκεκριμένα στις 13/04/2008) και διώξουμε εσάς και τους ομοίους σας απ΄ την Π.Α.Ε. φροντίστε να αλλάξετε τακτική και να αφουγκραστείτε τον παλμό του κόσμου.

Τα ίδια ισχύουν και για σένα Ανδρέα Βγενόπουλε. Το ΘΑ κάνουμε ομάδα που ΘΑ νικάει και τους διαιτητές, και το ΘΑ κάνουμε μεγάλες μεταγραφές τον Ιανουάριο απ΄ το ένα αυτί μού μπαίνουν και απ’ το άλλο μου βγαίνουν. Γιατί, αν δεν σας ενημέρωσαν, στις 13 Απρίλη όταν ακούστηκε το όνομά σας υπήρξαν μόνο χλιαρά χειροκροτήματα από λίγους (για τον απλό λόγο ότι ακόμα δεν ξέρουμε τι μπορείτε να προσφέρετε) ενώ όταν ακούστηκε το όνομα του Παύλου Γιαννακόπουλου το πεδίο σείστηκε απ΄ τις επευφημίες 40.000 λαού. Γι’ αυτό λοιπόν διώξτε ακατάλληλους τύπους όπως τον Αντωνιάδη, κάντε έργα και όχι λόγια, ασχοληθείτε ενεργά με την παράγκα του Γκαγκάτση και αποφύγετε και εσείς τις, τουλάχιστον, άστοχες δηλώσεις για τον κόσμο, που κάνατε μετά το ματς με τις κότες στο ΟΑΚΑ, ή αλλιώς πάρτε τους Βαρδινογιάννηδες παρέα σας, αδειάστε μας την γωνία, αφήστε τον Παναθηναϊκό σε αυτούς που έχουν αποδείξει έμπρακτα πως μπορούν να τον κάνουν αυτοκράτορα της Ευρώπης και ασχοληθείτε με τους λαϊκισμούς μέσω της MARFIN. (αλήθεια Ανδρέα στην MIG, αφού τόσο ενδιαφέρεσαι για τον κόσμο που υποφέρει, να υποθέσω πως δεν δίνετε μισθούς των 700 ευρώ ; )

Υγ1 Οι φραγκόκοτες του λιμανιού χάρηκαν σήμερα… Ας τους ενημερώσει κάποιος την άλλη Κυριακή στο κουτί να φοράνε πάνες. Ακόμα και με την ίδια απόδοση με την σημερινή να έχουμε, δεν έχετε καμία τύχη… Είπαμε πρωτάθλημα θα πάρετε το 3003.

Υγ2 Κανονίστε να κάνετε βλακείες (και δεν μιλάω αγωνιστικά) και στον Βοτανικό-Ελαιώνα δεν θα γεμίζετε ούτε σουβλατζίδικο…

Υγ3 Όταν κάνετε μαγκιές μην παραπονιέστε μετά γιατί απ ΄το κόρνερ φτάνετε στο κέντρο…

Υγ4 Για το φιλικό του κοτετσιού τα είχαμε πει. Πάντως εγώ τα έβγαλα τα λεφτάκια μου...


Ο εμετικός

3 σχόλια:

Zogra είπε...

apo tis pleon sovares kai swstes topothetiseis sto blog mas...
makari na itan idi "site" (www....)wste na diavastei evraiws to arthraki ayto kyrie "emetike"-Georgie

mavalexis είπε...

Παρασυμφωνώ για Βγαινόπουλο και θυμίζω ότι δήλωνε πως είναι καλύτερα ο Γκαγκάτσης να αποσυρθεί από μόνος του ο οποίος τελικά τον ξεβράκωσε με την άνευ αντιπάλου εκλογή του.

Όσο για τον κόσμο ας στείλει πάλι κανένα απ' τα γελοία sms του να γελάσουμε!

eliot είπε...

Ζogra θα μπορούσα να γράψω και άλλα και για τον ψηλό και για τον Ανδρέα. Προς το παρόν αυτά...
Κύριε mavalexi το ειπες με μια λέξη ΒΓΑΙΝΟπουλος...εκτός και αν κάνει πράξεις...