neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ


Έχει αρχίσει κι εντείνεται η συζήτηση για το πολυαναμενόμενο Κυριακάτικο ντέρμπι! Επίκεντρο βέβαια των συζητήσεων ως συνήθως είναι οι ενδεκάδες των ομάδων και ενδεχόμενα φαλτσοσφυρίγματα.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε καλή κατάσταση μετά το σημαντικό διπλό στην (Νέα) Σμύρνη και την εκτός έδρας τριάρα επί της Βέρντερ και πιστεύω ότι αν ο Ολλανδός διατηρήσει περίπου το ίδιο αρχικό σχήμα, που φαίνεται ότι θα το κάνει, θα έχει πάλι αξιόλογη απόδοση κι αν το κοουτσάρισμα Κάτε δεν επηρεάσει αρνητικά την εξέλιξη του παιχνιδιού τότε οι πράσινοι θα έχουν την πρώτη τύχη για το ματς χωρίς να σημαίνει ότι είναι κι εύκολο γιατί πάντα στα ντέρμπι μεγάλη τύχη έχει και το Χ.

Η ατμόσφαιρα εξάλλου αναμένεται ηλεκτρισμένη, περισσότερο του αναμενομένου λόγω και της διοικητικής αδυναμίας αποφυγής κακών διαιτησιών με αποτέλεσμα σ' ένα τέτοιο ματς περίπου να μην επιτρέπεται το χοντρό τουλάχιστον λάθος από τους οπαδούς των πρασίνων. Κι από αυτή την άποψη δεν φαίνεται κι ο χο-χο-χο όντας στο +5 να επιζητήσει την διαιτητική εύνοια που μάλλον περισσότερα προβλήματα σ' αυτή την φάση θα του φέρει και θα αρκεστεί στα όσα μπορεί πραγματικά να αποδώσει η ομάδα του, που μπορεί να καταφέρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ας ελπίσουμε ότι Δαλούκας και βοηθοί δεν θα δώσουν αφορμές για νταβαντούρι και οι Τεν Κάτε και Βαλβέρδε θα προετιμάσουν καλά τις ομάδες ώστε να παρακολουθήσουμε ένα συναρπαστικό ντέρμπι που έχει άλλωστε και σημαντική βαθμολογική σημασία, ιδιαίτερα για την πανάθα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: