neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΧΟ




Με τον Παναθηναικο να ριχνει κοντα στα 26 εκατομμυρια ευρω για μεταγραφες το καλοκαιρι και με τον Ολυμπιακο μεχρι τωρα να πηγαινει φουλ για την κατακτηση του πιο ευκολου πρωταθληματος του, νομιζω οτι αυτη η εικονα πρεπει να ειναι πολυ συνηθισμενη αυτες τις μερες. Παναθηναικος και ΑΕΚ εχουν βαλθει να κανουν τον Κροκους μαγκα και εκεινος δεχεται απλοχερα τα δωρα των αντιπαλων του. Αληθεια το περιμενε ο Σωκρατης με ολο τον ντορο που εγινε το καλοκαιρι απο τον πολυμετοχικο με τις μεταγραφες και την "σταυροφορια" κατα διαιτησιας και Γκαγκατση, οτι φετος οσα δωρα και αν κανει η ομαδα του στα εκτος εδρας, θα στεφθει και παλι πρωταθλητρια?

Ελπιζω να βγω ψευτης που ανακηρυσω πρωταθλητη απο τα μεσα Νοεμβριου. Ελπιζω οι μεταγραφες του Ιανουαριου να ειναι τοσο δυνατες που να παρουσιαστει ενας νεος πολυ πιο μαχητικος Παναθηναικος. Ελπιζω ο Τεν Κατε να αρχισει να κανει σωστο κοουτσαρισμα και να μπορεσει να παρει κανενα παιχνιδι.Ελπιζω να αρχισει να στραβωπαταει ο Ολυμπιακος στα παιχνιδια που θα ακολουθησουν.

Επειδη ομως δεν πιστευω οτι θα γινουν τοσα πολλα θαυματα μεχρι το τελος της ποδοσφαιρικης χρονιας, καλο θα ειναι οι αξιαγαπητοι φιλοι του Ολυμπιακου να αρχισουν να αγοραζουν αρνια για να "γιορτασουν" οπως μονο αυτοι ξερουν και το φετινο πρωταθλημα.

6 σχόλια:

mavalexis είπε...

Είναι αλήθεια πως με μια γκέλα ακόμα μάλλον το ψένουνε το αρνάκι!

eliot είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
eliot είπε...

Εγώ πάντως καμία σταυροφορία δεν είδα για την παράγκα ... απεναντίας ούτε καν ασχολήθηκαν με τις εκλογές της Ε.Π.Ο. και το μόνο που κάνανε είναι να βγάλουν μία ψόφια ανακοίνωση.
Όσο για τα αρνιά, μόνο στην Ελλάδα γίνεται να σουβλίζουν αρνιά τα πρόβατα.

Καπετάνιος είπε...

Φιλε Εμετικε μαλλον σου ξεφυγε οτι γραφω "σταυροφορια" και το γραφω ετσι γιατι ποτε δεν εγινε τιποτα παρολες τις εξαγκελιες του καλοκαιριου. Οπως δεν εγινε και η αυξηση μετοχικου κεφαλαιου που ανακοινωθηκε, οπως δεν καλυφθηκε το ποσο που δεν μπηκε στην αυξηση,οπως δεν πηραμε σεντερ μπακ οπως οπως οπως.

eliot είπε...

Έχεις δίκιο αλλά εκείνη την ώρα είχα συφιλιαστεί επειδή μόλις είχα δει τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού ρύπου και δεν το πρόσεξα

Zogra είπε...

re paidia psixraimia... apomakrynetai to prwtathlima alla mexri ekei...
me vountou, mporei na tous katsei sto laimo i spala kai na fane anti gia arni...kokoretsi...

katse na doume!