neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

Λες να μας διαβαζουν τελικα?


Με χαρα σημερα διαβασα στο site του SuperSportFm οτι τα βρηκαν Γκουμας και Τεν Κατε.
Η χαρα μου ειναι διπλη γιατι μολις χθες εγραφα στην Προμεναδα μας οτι το ολο συμβαν ηταν πολυ χαζο, η τιμωρια πολυ αυστηρη και οτι αν η διοικηση/προπονητης επεμεναν στην τιμωρια, μονο κακο θα προξενουσαν στην ομαδα.

Λες να μας διαβαζουν τελικα στον πολυμετοχικο Παναθηναικο???Και δεν το λεω μονο για το γεγονος οτι εγινε συζητηση μεταξυ προπονητη και παικτη και λυθηκε η παραξηγηση, αλλα και αν διαβαστε τις δηλωσεις του Γκουμα θα δειτε οτι χαρακτηριζει τον εαυτο του "στρατιωτη" του Παναθηναικου, οπως ακριβως τον ειχα χαρακτηρισει και εγω χθες στο αρθρο μου.

Δειγμα θετικο λοιπον σε τελικη αναλυση απο την προς στιγμην φουρτουνα στα αποδυτηρια του τριφυλλιου και την αντιμετωπιση της κρισης. Θελω να τονισω κλεινοντας πως χθες δεν ανεφερα ενα θετικο του Τεν Κατε που το εδειξε ακομα μια φορα με την αποφαση του στην περιπτωση του Γκουμα. Με οσους και αν εχει τσακωθει απο την αρχη της χρονιας, Μαντζιος-μικρη κοντρα με Καραγκουνη-Κλειτον-Γκουμα, δεν το κραταει "Μανιατικο". Αντιθετα με το που δει οτι ο παικτης το ξεπερναει και δινει ολο του τον εαυτο στην προπονηση αμεσως ξεχναει την μεταξυ τους κοντρα και τον χρησιμοποιει για το καλο της ομαδας. Το πιο τρανταχτο παραδειγμα ειναι η κοντρα του με τον Μαντζιο που πιαστηκαν στα χερια και τελικα σημερα ο Βαγγελακης αποτελει τον βασικο σεντερ φορ της ομαδας. Το ποσο βεβαια μπορουν να αντεξουν οι παικτες εναν οξυθυμο προπονητη ειναι αλλου παππα ευαγγελιο.

2 σχόλια:

Zogra είπε...

αξιοτιμε κυριε "καπετανιε", ειτε μας διαβαζουν ειτε οχι... η ευστοχια-επιτυχια του αρθρου ειναι αναμφισβητiτη και νομιζω οτι εκει πρεπει να σταθουμε...
στην περιπτωση που τα πραγματα εγιναν "συμπτωματικα" (συν)χρονικα με το αρθρο σου, τοτε θα πω οτι καλο θα ηταν εκει στον Παναθηναικο, να μας ζητουν καθημερινη τοποθετιση και γνωμες-αποψεις, σαν αλλη...ημερησια διαταξη... ;-) vamos!!!

mavalexis είπε...

Λες τώρα που έχει παγώσει το μπαρκάρισμα και ένα-ένα δένουν τα καράβια στα πλοία να σε δούμε και σένα αντιπρόεδρο του ΠΑΟ.
Άλλωστε νομίζω ότι έχουν 2-3 ήδη εκεί μέσα!