neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

ΧΟΥΤΙΤΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ



Απέδειξε για μια ακόμη φορά ο Λάμπρος Χούτος πως μπορεί να μην εκπληρώσει ένα ποδοσφαιρικό ταλέντο τις πραγματικές του δυνατότητες. Ο Λαμπρούκος μετά τον Ματζουράκη που...βρώμαγε το στόμα του δημιούργησε το τέταρτο κατά σειρά επεισόδιο με τον Έβαλντ Λίνεν και το προπονητικό επιτελείο φτάνοντας να πλακωθεί με τον βοηθό και γαμπρό του προπονητή του με προφανή σκοπό να θρέψει τον ψευτοεγωισμό του που πιθανόν του είχε τρωθεί απ' τα προηγούμενα επεισόδια κι όλα αυτά πατώντας πάνω στις μανατζερικές του ικανότητες με την μεσολάβηση στην μεταγραφή Ρεκόμπα αλλά και στις πλάτες του ίδιου του Ουρουγουανού και καθόλου σε ό,τι έχει δείξει ειδικά φέτος εντός αγωνιστικού χώρου!

Τι να κάνει κι ο Τσακίρης! Δύσκολη κατάσταση. Αποφάσισε την αποχώρηση του Γερμανού αποφεύγοντας και την αποζημίωση μέσω της αποπομπής του του στενού συνεργάτη του κι έτσι αποκαταστάθηκε κι ο Τakis (Panagiotis)Lemonis. Να δούμε με τον Αναστό τι θα κάνουμε και που τελικά θα τον βολέψου με!

Ματιάστηκε φαίνεται ο Τσακίρης μετά την (Ασσό)κεντα με τους Λάτιν και απ' ότι δείχνουν τα πράγματα δύσκολα θα ανέβει αγωνιστικά η ομάδα άμεσα παρά τις υψηλού επιπέδου ικανότητες ορισμένων ποδοσφαιριστών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: