neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

ΝΟΚ ΑΟΥΤ


Με το επικοινωνιακό του σπαθί έζησε ο Ντέμης (στα προεδρικά του χρόνια Θεμιστοκλής) Νικολαΐδης και με το επικοινωνιακό του σπαθί επέλεξε να πεθάνει παραγοντικά, νομίζοντας ότι κάνοντας έξοδο...Ατματζίδη γράφει κάποια υποθήκη για το μέλλον, τερματίζοντας έτσι την επίσης επικοινωνιακή μακρόσυρτη διαδικασία αποχώρησής του πρόωρα με την προαναγγελθείσα για τον Μάιο παραίτησή του που τελικά ανακοίνωσε ότι ισχύει από τώρα. Μιλάμε για κωμικές καταστάσεις!

Δεν ξέχασε βέβαια να επιτεθεί σε μερίδα κόσμου, σπορ στο οποίο επιδίδεται ασταμάτητα τα τελευταία χρόνια, επειδή ο κόσμος αυτός αποδοκίμασε την ομάδα μετά από νίκη λέγοντας ότι οι συγκεκριμένοι φίλαθλοι θα πρέπει αντί να ζητούν απ' τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να πετάξουν τα διακριτικά του συλλόγου αντίθετα να τα πετάξουν οι ίδιοι. Προς στιγμήν νόμιζε κανείς ακούγοντάς τον ότι οι φίλαθλοι είναι αυτοί που ασκούν επάγγελμα και υπογράφουν κάθε 2-3 χρόνια πλουσιοπάροχα συμβόλαια κι ότι οι παίχτες απ' την άλλη είναι η ψυχή του συλλόγου που πάνε κάθε Κυριακή στο γήπεδο για να ξελαρυγγιαστούν ή έστω να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια πληρώνοντας. Μιλάμε για τρελά πράγματα!

Στην πενταετία αυτή ο...πως την κατάντησες την Ένωση κοντέ-Ντέμης αποδείχθηκε άριστος στις κομματικές μόντες βάζοντας την ΑΕΚ στο χαριστικό 44 που προέβλεπε την πληρωμή μόνο του 5% των συνολικών χρεών της εταιρίας αλλά αποδείχθηκε επίσης και παντελώς ανεπαρκής στο να διοικήσει ένα ιστορικό σωματείο που η διαχείρισή του από νωρίς φάνηκε ότι τον ξεπερνούσε. Κι αν υποθέσουμε ότι η Ένωση κάτι του όφειλε λόγω του ότι δεν έπεσε τότε κατηγορία, αν και ακόμα κι έτσι ένας μη αγωνιστικώς υποβιβασμός δεν θα ήταν και κάτι αξεπέραστο για την περηφάνια των πιστών φίλων της, του το ξεπλήρωσε με το 15% των μετοχών που σήμερα είναι περίπου 10% (κάτι δείχνει κι αυτό) της ΠΑΕ και είναι σίγουρο ότι για την όποια συνεισφορά του στο συγκεκριμένο θέμα δεν του χρωστούσε σε καμία περίπτωση αυτά τα 5 περίπου χρόνια διοικητικής παλινωδίας αλλά και πλήρους αστοχίας μιας και ο τέως επικοινωνιολόγος-πρόεδρος δεν απέτυχε μόνο στην εκπλήρωση των οραμάτων του σωματείου αλλά και στην ίδια την εκπλήρωση των μεγαλεπήβολων στόχων που ο ίδιος είχε θέσει για γήπεδο, Σούπερ Λίγκα, ΕΠΟ, σύνθεση ρόστερ, πρωταθλήματα και οτιδήποτε άλλο. Μιλάμε για παταγώδη αποτυχία!

2 σχόλια:

Zogra είπε...

Μάλλον ο κύριος Θεμιστοκλής έχει πλέον μεγαλύτερες σκοτούρες και "projects" να τρέξει... Η έξοδος του Μεσολογγίου που επιχείρησε χθες, μήπως είναι συνυφασμένη με τα "κομματικά" του και "πολιτικά" του τσαλιμάκια..?? Άλλωστε όπως πολύ σωστά προανέφερες... το "πάει το ποίημα" ο κύριος Ντεμινιο όταν αναμειγνύεται με την πολιτική... (σύντομα σε σεντόνι άσπρο αλλά χωρίς αστεράκια... από τα "αλλά" τα σεντόνια...για σταύρωμα... ;-)

mavalexis είπε...

Δεν ξέρω να μια για παράδειγμα βουλευτική θέση δίνει περισσότερη ισχύ, ακόμα και πολιτική, από την θέση του προέδρου ενός όσο μεγάλου σωματείου οπότε δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο σχέδιο από μέρος του. Απλά απέτυχε!