neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2008

ΑΙΝΤΕ ΤΑ ΑΡΕΙΑΝΑ







Εχοντας διανυσει τα μισα του Σαβ/κου , θα προτιμουσα να μην αναλωθω στα το τι δεν εκανε η ομαδα μας χθες γιατι αυτα ειναι παρα πολλα...Αντιθετως θα ηθενα να συστησω στους φανατικους αναγνωστες αυτης της στηλης ενα εναλλακτικο τροπο πως να ξοδευουν τον χρονο τους Σαββατο βραδι.


Ειχα λοιπον τη τυχη να βρεθω σε ενα bar σε οροφο χθες το βραδυ στη περιοχη του Ψυρρη. Το μαγαζι ονομαζεται Ghost House και δεν θυμιζει τιποτα το ονομα του. Κλασσικη διακοσμηση ντυμενο με κοκκινα και χρυσα αντικειμενα σου εδινε την αισθηση αλλων καιρων. Εκει ηρθε να δεσει μια mpanta απο Θεσσαλονικη εν ονοματι Εναλλαξ...Σε γνωστους ροκ ρυθμους αλλα και με δικα τους εμπνευσμενα κομματια, το Συγκροτημα καταφερε να ξεσηκωσει τους καμια κατοσταρια που μαζευτηκαμε εκει αλλα και να μας προσδωσει ενα χαμογελο ικανοποιησης για αυτο που αντικρυζαμε ...


Σε μια εποχη γενικοτερης ασταθειας και προβληματισμου ειναι ομορφο να συναντας νεα παιδια να ειναι προσηλωμενα σε αυτο που κανουν μονο και μονο επειδη το γουσταρουν...Και γι'αυτο καταφεραν να πεισουν και μενα οι 1ΛΑΞ χθες το βραδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: