neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

GΟEBBELS ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ…


Αν ζούσε ο Γκέμπελς, σήμερα θα αισθανόταν πολύ μικρός μπροστά σε αυτόν τον κόκκινο μηχανισμό προπαγάνδας που ελέγχει την πλειονότητα της ελληνικής αθλητικής δημοσιογραφίας (όχι πως στην πολιτική και κοινωνική δημοσιογραφία δεν συμβαίνουν τα ίδια πράγματα αλλά αυτό είναι κάτι που δεν θα απασχολήσει σήμερα τον γράφοντα).

Εφημερίδες, τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί, sites στο διαδίκτυο και περιοδικά κάτω απ΄ τον μανδύα των ανεξάρτητων φωνών επιχειρούν μια άνευ προηγούμενου προσπάθεια πλύσης εγκεφάλου και χειραγώγησης του κόσμου. Όχι πως είναι τωρινό αυτό το φαινόμενο όμως απ΄το καλοκαίρι βλέποντας πως στο αντίπαλο δέος δεν υπάρχει πια ο Γιαννάκης που ήταν εύκολος αντίπαλος , ο κόκκινος αυτός μηχανισμός έχει ξεκινήσει μία επικοινωνιακή καταιγίδα να πλήξει αυτό το νέο (πολυμετοχικό) σχήμα.

Ας θυμηθούμε μερικά από όσα έχουν επιβληθεί απ΄το καλοκαίρι…

- Ο Ντιόγκο είναι ένα κράμα Μέσι – Ροναλντίνιο-Ιμπραίμοβιτς που ο μεγάλος επενδυτής Σωκράτης ξοδεύοντας έναν πακτωλό χρημάτων τον έκανε δώρο στον λα(γ)ό του θρήνου.
- Ο Λέτο είναι ένα κράμα Κριστιάνο Ρονάλτνο και Τζώρτζεβιτς στα νιάτα του που κατάφερε να πάρει απ’ την Λίβερπουλ.
- Ο Ντούντου είναι το καλύτερο αμυντικό χαφ που υπάρχει στην Ευρώπη.
- Ο Τσιρλίντερς είναι το μεγαλύτερο όνομα που έχει έρθει ποτέ απ΄το ΝΒΑ . Αυτό στην αρχή γιατί στην συνέχεια η κατάσταση ξέφυγε και αρχίσαμε να πιστεύομε πως έχει έρθει ο Michael Jordan με αφάνα.
- Ο Ολυμπιλαγός στο βόλει θα πάρει το διηπειρωτικό με τον Πελέ του βόλει τον Μίλκοβιτς που ο Μέγας Αγγελόπουλος έφερε στο επίνειο της Αθήνας.
- Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι σαπάκι περιπατητής και συλλέκτης ενσήμων.

Ας δούμε και τι έχουν δει τα μάτια μας μέχρι τώρα που αν όμως τα πεις παραέξω θα σε περάσουν για τρελό…

- Ο Ντιόγκο είναι ένα κράμα Αλ Πατσίνο και Μπρους Γουίλις που στις 10 φορές που τον πλησιάζει ο αντίπαλος αμυντικός σε απόσταση μικρότερη του μισού μέτρου πέφτει στις 11. Είναι ένας μετριότατος επιθετικός που το μόνο που μας έχει δείξει είναι 1000 και 1 τρόπους να προσπαθείς να κερδίσεις πέναλτι και φάουλ καθώς και πώς να παίζεις με τους αγκώνες σου στο ψηλό παιχνίδι για να παίρνεις τις κεφαλιές γκρεμίζοντας του αντίπαλους αμυντικούς. Κατά τα άλλα, καμία σοβαρή ευρωπαϊκή ομάδα δεν είχε ασχοληθεί με τον παίκτη αυτόν της Β’ εθνικής Βραζιλίας που ο crocus τον πήρε για 10 μύρια … (και τον Εντόι ο Όφη τον πήρε με 20)
- Ο Λέτο είναι ένα κράμα Λουκά Βύντρα και Μπόιτσο Βελίτσκοφ (μόνο που αυτός κατόρθωνε να ολοκληρώνει πολλές απ΄ τις τρίπλες του) –για όποιους δεν τον θυμούνται έπαιζε στον Πανσερραϊκό στις αρχές της δεκαετίας του ‘90 που ο τέως πράκτορας τον πήρε ΔΑΝΕΙΚΟ . Αλήθεια κανένας έγκυρος δημοσιογράφος δεν βρέθηκε να πει ή να γράψει τις περσινές δηλώσεις του crocus ότι "εμείς δεν παίρνουμε δανεικούς όπως κάποιοι άλλοι"; (σημείωση ο ακατονόμαστος φέτος έχει δανεικό ενώ ο Παναθηναϊκός κανέναν. )
- Ο Ντούντου είναι αμυντικό χαφ;
- Ο Χάρισον Φορντ σίγουρα θα ήταν καλύτερος. Αυτός ο άνθρωπος που οι μεγάλοι καρπαζοεισπράκτορες πλήρωσαν με ένα τσουβάλι χρήματα δεν μπορεί όχι τρίποντο να βάλει , ούτε βολές. Εδώ γελάνε και τα τσιμέντα και όμως το σύστημα ακόμα προσπαθεί να κάνει τα αδύνατα δυνατά και να μας πείσει ότι αυτό που βλέπουν τα ματάκια μας είναι ψέμα.
- Ο λαγός στο βόλεϊ με τον Μίλκοβιτς ούτε τρίτος δεν είναι. Ακόμα και η Ε.Α. Πατρών τον περνάει. Αλήθεια, τι έγιναν άραγε εκείνα τα πρωτοσέλιδα του Sportday και άλλων εφημερίδων το καλοκαίρι όταν οι καρπαζοεισπράκτορες φέρανε τον Μίλκοβιτς; Στο 1-3 του αυτοκράτορα μέσα στο κοτέτσι του Ρέντη ούτε καν στα ψηλά;
- Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι ο εν ενεργεία αρχηγός της εθνικής Βραζιλίας, ο παίκτης που καταπίνει τα περισσότερα χιλιόμετρα σε κάθε ματς και σίγουρα ο μεγαλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί ποτέ σε ελληνική ομάδα. (Μην ξεχνάμε ενάμιση ημίχρονο δεν έπαιξε με τον Ηρακλή και το παράρτημα των gay-ρων του Ηράκλειου Κρήτης και δεχτήκαμε 5 γκολ και χάσαμε 5 βαθμούς – και με την βοήθεια της διαιτησίας βεβαίως)

Θα μπορούσα να γράψω ακόμα 100 σελίδες με την προπαγάνδα τους αλλά η απάντηση τους έχει έρθει με τα 5 έως τώρα sold του Παναθηναϊκού λαού στο ποδόσφαιρο και το 1 στο μπάσκετ. Και μιλάμε για γήπεδα των 65.000 και 20.000 που έχουμε εμείς και όχι των 30.000 και 10.000 που έχουν οι μεταλλαγμένοι του εργοστασίου της ΔΕΗ του Κερατσινίου.

Και κάτι επί του πιεστηρίου. Αν μου επιτρέπεις zogra να κάνω και εγώ μια πρόβλεψη για το στοίχημα:
Gayros –πάοκ : Άσσος. 1,50 δίνει . Υποτίθεται ντέρμπι κορυφής, στο οποίο ο Σάντος επέλεξε να εκτίσει την ποινή του ο Δάρλας. Αυτό έλειπε ο υιός να μην κάνει τα χατίρια του πατέρα… Άσσος από το κοτέτσι μέχρι την Θεσσαλονίκη…

υγ. Στην φωτογραφία βλέπουμε έναν απ' τους παίκτες του όφη στον αγώνα με τον ολυμπιλαγό οπως μας τους παρουσίασε ο κόκκινος μηχανισμός προπαγάνδας.


O εμετικός


Δεν υπάρχουν σχόλια: