neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΤΙ ΕΧΩ …


- Μα ποιος ήταν πρόεδρος της ΔΕΑΒ το 2002 όταν παραμονές του αγώνα στην Τούμπα απαγόρευσε την εκδρομή 5.000 Παναθηναϊκών στην Θεσσαλονίκη; ( Οι σωστές απαντήσεις μπαίνουν στην κληρωτίδα για θέση αντιπροέδρου της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός )

- Στην τελευταία σελίδα ο Πράσινος Τύπος σήμερα μας έλεγε εν ολίγοις ότι οι οργανωμένοι φταίνε για τις βαθμολογικές απώλειες με τις κότες στο ΟΑΚΑ και την αελ στην Λάρισα. Επίσης στην προτελευταία σελίδα έγραφε ότι ο Γιαννάκης (όχι ο κλάψας αλλά ο σοφέρ) είχε δίκιο που δεν έδινε εισιτήρια στους οργανωμένους για την προστασία της ομάδας … Και το απόγευμα η εφημερίδα έκλεισε λόγω ελάχιστων πωλήσεων… Φοβεροί δημοσιογράφοι πάντα πιάνουν τον παλμό του πράσινου λαού. Τα ίδια μυαλά κουβαλούσε ο Τζίγγερ - los pοulos, τα ίδια ο πράσινος τύπος - los pοulos, τα ίδια το derby και έχει μείνει με 1800 φύλλα…(ας είναι καλά ο Ο.Π.Α.Π. Κωστάκη) . Ακολούθα και εσύ Αντρέα τον Αντώνη με αυτά που λέει και την κατάληξη την ξέρεις…

- Παίκτης του Παναθηναϊκού που λέει ότι πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε με 1-0 τον Εργοτέλη στην έδρα μας να πάει να παίξει στον Λεβαδειακό. Στον Παναθηναϊκό Γιώργαρε όταν είσαι 1-0 στο ημίχρονο μπαίνεις στο δεύτερο και όχι απλά προσπαθείς αλλά τα καταφέρνεις κιόλας και το κάνεις τουλάχιστον 3-0.

- Γιαννάκη καιρός για σύνταξη, κάπου τα μπέρδεψες. Δεν είσαι ο Αλβέρτης του ποδοσφαίρου να κάνεις ότι γουστάρεις, αυτός έχει 22 κούπες σε 18 χρόνια , όχι 2 σε 18…

- Κάποιοι έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να φάνε τον H10K . Τους πειράζει που μέτα από πολλά χρόνια βλέπουμε μπάλα επιτέλους με πολλές ευκαιρίες και με ακόμα λίγες λεπτομέρειες και χρόνο αυτή η ομάδα θα μπορέσει να αφήσει εποχή.

- Πως θα σας φαινόταν αν αντί για 16-23 με τις κότες ήμασταν στο 26-18 ? Απίθανο? Βέβαια απίθανο με την ανυπαρξία μας εξωαγωνιστικά. Απλά πράγματα Αντρίκο. 1-1 με χανούμ (με το πέναλτι μαϊμού) , 2-2 με το παράρτημα των gayρων (με το γκολ οφσάιντ), 3-2 με την γριά ( αν έδινε ένα απ’ τα πέναλτι) , 0-1 στην τούμπα (με τον πέναλτι του Μάντζιου) ,1-2 στην Λαρισα (με το πέναλτι του Ρουκάβινα) και 1-0 με τους λαγούς στο ΟΑΚΑ (με το πέναλτι του Μάντζιου). Όσο για τους άλλους θα είχανε -1 στο ΟΑΚΑ, 1-1 με τον αστέρα στο κοτέτσι (με το μαϊμού πέναλτι του βουτηχτή) και 1-1 στην Ξάνθη (αν είχε δώσει το πέναλτι a la Βαμβακούλας από εκείνον τον περίφημο τελικό του ’88 ) . Όχι μωρέ καμία αλλοίωση δεν υπάρχει στο πρωτάθλημα … Αλλά είπαμε Αντρέα εμείς ΘΑ φτιάξουμε ομάδα που ΘΑ κερδίζει και τους διαιτητές.

- Ως δια μαγείας τα ανεξάρτητα Μ.Μ.Ε. θυμήθηκαν το μπάσκετ σήμερα…, την Κυριακή βέβαια θα το ξεχάσουν πάλι...

- ‘Όπως ξέχασαν και το βόλεϊ μετά την πρεμιέρα…

- Αλήθεια που είναι αυτή η ψυχή ο Μίλκοβιτς;

- Ο Τσίλντρες έπαιζε με μέσο στους Ατλάντα ή τόσο πολύ έχει απαξιωθεί το NBA;

- Εφόσον το γήπεδο στον Ελαιώνα λέγεται γήπεδο Βοτανικού μπορώ πλέον και εγώ να λέω ότι μένω στην Εκάλη ; (να ρίχνω και πιο εύκολα τις γκόμενες)

- Κουίζ: Που υπήρχαν περισσότερα πανό της Θύρας Λεφτά ; Χθες στο κοτέτσι ή την προηγούμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ;

- Αν περιμένουμε απ΄ τον Αντωνίου κεντρικό αμυντικό καλύτερα να πάρουμε πίσω τον Μόρις απ΄ την Ουέλβα . Ρε μπας και το κάνει και αυτό; …
Ο εμετικός

2 σχόλια:

Zogra είπε...

xaxaxaxaxa.... gia kammena pano milas? i gia athikta? eisitiria pantou-katw h xounta tou lagou!

mavalexis είπε...

Ένα έχω να πω:

ΡΕΣΙΤΑΛ!!!!!!!!!