neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.....


Έφτασε κι αυτή η ώρα… φυσικά αναφέρομαι στο ντέρμπι των δυο αιώνιων -το πρώτο από τα δυο, για το πρωτάθλημα φέτος- σήμερα το απογευματο-βραδο στο ΟΑΚΑ.
Είναι γνωστές στους αγαπητούς φίλους αυτής της στήλης οι «προτιμήσεις» μου…όποτε μην περιμένετε από μένα τοποθετήσεις τύπου : « …ας κερδίσει ο καλύτερος…, ας νικήσει το ποδόσφαιρο… κ.τ.λ.». Δεν κάνω περαιτέρω προβλέψεις και προγνωστικά για να μη χαλάσω το γούρι…, αλλά θα κλείσω τον μικρό αυτό πρόλογο με ένα σύνθημα που όλους μας ενώνει : Γαμήστε το πούστη τον ολυμπιακό!

Πάμε στα δικά μας τώρα, να δούμε μήπως βγάλουμε κάνα σημειακι για σήμερα…άντε να δούμε…!

ΙΝΤΕΡ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ : Άσσος. Θεωρώ ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για την ομάδα του Μιλάνου. Αξιόμαχη ομάδα η Ουντινεζε, δείχνει ότι πάει για «πολλά» πράγματα φέτος, αλλά σήμερα θα υποκύψει στη ανωτερότητα του αντιπάλου…

ΝΑΠΟΛΙ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ : Άσσος. Είναι εδώ και κάποιες εβδομάδες που ενώ η ιστορική ομάδα της Νάπολης αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο, δεν παίρνει και τα ανάλογα αποτελέσματα… σήμερα πιστεύω ότι τελικά θα καταφέρει να πάρει τους 3 βαθμούς για να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της SERIE A .

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΑΛΜΕΡΙΑ : Άσσος . Πρέπει να κερδίσουν σήμερα τα "κίτρινα υποβρύχια" και να εκμεταλλευτούν την δυνατή τους έδρα.

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ : Άσσος. Τέρμα τα «διφραγκα»! ο Ηρα απόψε θα κερδίσει… παίζει παίζει και τρεις βαθμούς δεν βλέπει… Σήμερα (με αλλαγή και στο προπονιτικο τιμ), θα πάρει το τρίποντο και θα ανασάνει επιτέλους…


Καλή επιτυχία…

*πάμε μωρή αρρώστια… πάμε μωρή ΠΑΝΑΘΑ

3 σχόλια:

mavalexis είπε...

Κι ότι γίνει!

Zogra είπε...

4 X 4 σημερα... ουτε το Outlander της Mitsubishi δεν παει ετσι... Να τα λεμε αυτα ε..??!!!

mavalexis είπε...

Εγώ πάντως τον Ηρακλάκο τον έπαιξα!