neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008

ΒΓΕΝΟ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ... ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ




Προς την σωστή κατεύθυνση ήταν η πυροσβεστική παρέμβαση του εκ των μεγαλομετόχων του Παναθηναϊκού Ανδρέα-θα φέρω κι άλλο Αραβικό χρήμα στην Ελλάδα-Βγενόπουλο αφού ήρθε σε μία στιγμή που ο προπονητής της Πανάθας χρειαζόταν ισχυρότερη στήριξη απ' αυτήν που αρχικά του εδόθη και είχε στενό χρονοδιάγραμμα μετά την ήττα και την απογοητευτική εμφάνιση με τον Εργοτέλη.

Επίσης ήταν θετική η παρέμβαση του και σε ότι αφορά τις μεταξύ των μεγαλομετόχων σχέσεις καθώς αναδεικνύει την λειτουργία καθενός εξ' αυτών σ' ένα πλαίσιο διακριτών αλλά αλληλοσυμπληρούμενων ρόλων, ασχέτως του κατά πόσο στην πραγματικότητα ισχύουν, που τελικό σκοπό έχουν την επίτευξη των υψηλών πράσινων φιλοδοξιών.

Δεδομένου μάλιστα ότι απουσιάζει ο κοτεράκιας-Νίκος Πατέρας πρόεδρος της ΠΑΕ, για προσωπικούς σεβαστούς λόγους, ήταν ακόμα πιο χρήσιμη. Παρ' όλα αυτά όμως παραμένει μια ανέξοδη όσο και σπασμωδική παρέμβαση αφού ο Βγενό έχει δημοσίως διακηρύξει ότι δεν ενδιαφέρεται να αναλάβει το οποιοδήποτε διοικητικό πόστο απ' το οποίο θα είχε την δυνατότητα να αποδείξει ότι μπορεί (αν μπορεί) να υλοποιήσει σε διάρκεια το πνεύμα που διαπνέει την ανακοίνωσή του και να διορθώσει έτσι την αλλοπρόσαλλη διοικητική πορεία που ακολουθεί σ' αυτό το, μικρό είναι η αλήθεια, χρονικό διάστημα ο Ν. Πατέρας.

Και είναι, ακόμα, οπωσδήποτε άκομψη, αλλά και αμφισβητήσιμη, η εκ του μακρόθεν επίδειξη ικανοτήτων διοίκησης μιας ΠΑΕ. Αυτός που είναι μέσα στο χορό και ασχολείται καθημερινά άλλωστε είναι αυτός που κρίνεται. Ο καθένας, έστω και μεγαλομέτοχος, με τις ανακοινωσούλες μπορεί ούτως ή άλλως να λέει ό,τι θέλει, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι ενίοτε δεν μπορεί να είναι και χρήσιμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: