neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

ΠΑΜΕ Ο(Υ)ΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΑΤΟΥΛΗ


Το' πε και το κανε ο Δον Καραμαλούγκας και να' ταν κι άλλος ο Πετράν! Τον "έφαγε" που λέμε! Και σκεφτόμουνα μήπως η λαϊκή αυτή έκφραση συνδέεται με την γνωστή φημολογία που ήθελε τον ο Αμίν Νταντά, ηγέτη της Ουγκάντα κατά την δεκαετία του '70, να τρώει στην κυριολεξία συμμάχους ή αντιπάλους αν...ξύπναγε στραβωμένος. Για να συνεχίσουμε όμως στο "φάγωμα" του Πέτρου-δώσ' μου μια εικοστή πέμπτη ευκαιρία-Τατούλη σημαντικό είναι να πούμε ότι πράγματι αυτόν σε αντίθεση με τον Δραμινό Σταύρακα τον διέγραψε και από το κόμμα χωρίς καν το τυπικό δικαίωμα εμφάνισης στα κομματικά όργανα και απολογίας πράγμα που δείχνει με τον πλέον συμβολικό τρόπο την διάθεση οριστικής απομάκρυνσης του Αρκάδα Βουλευτή από την ΝΔ τουλάχιστον για όσο θα την διαφεντεύει ο Δον Κωστάκης.

Δεδομένου μάλιστα ότι δεν είπε και πολλά καινούρια πράγματα στο ΜπομπολοΈθνος ο Τατούλης φαίνεται καθαρά ότι η αποπομπή του ήταν προαποφασισμένη σε προηγούμενη παρέμβασή του αλλά προφανώς με κάποια χρονική απόσταση απ' αυτή οπότε σκέφθηκαν οι γάτες του Μαξίμου να δράσουν σε δεύτερο χρόνο όταν εκείνος θα επανερχόταν όπως και έγινε τελικά χθες. Με τρόπο όμως που αποκαλύφθηκε τελικά και ο λόγος εκείνου του τραγέλαφου αποπομπής και άμεσης επιστροφής Δαϊλάκη, τον οποίο παρεμπιπτόντως με την τύχη που έχει μη τον δείτε να πρωταγωνιστεί στην διαφήμιση του ΟΠΑΠ με τον Έλληνα Κροίσο. Μιλάμε για μαεστρικές κινήσεις! Στα δεκαπενταμελή Γυμνασίου και Λυκείου οι όποιες πολιτικάντικες κουτοπονηριές είναι υψηλότερου επιπέδου!

Επίσης λογικό είναι να σκεφθεί κανείς ότι με την εξέλιξη αυτή είναι πλέον ορατότατο το ενδεχόμενο των διπλών εκλογών Μαρτίου-Ιουνίου χωρίς όμως να μπορεί κανείς να πάρει στα σοβαρά την βεβαιότητα που πολλοί εκφράζουν περί αυτού γιατί απ' την άλλη πάντα οι εκλογές είναι δύσκολο πράγμα και πολύ περισσότερο μάλιστα όταν μεσολαβεί τόσο μικρό διάστημα απ' τις προηγούμενες.

Όσο για τον ίδιο τον Π. Τατούλη τα πράγματα δεν είναι ακόμα ξεκάθαρα και το μέλλον μόνο θα δείξει αν επέμεινε σε κάποιο καπρίτσιο λόγω της κόντρας με τα Μαξιμοπαίδια ή επένδυσε σε μια διαφορετική πορεία εκτός ή ακόμα και εντός του παλαιοκομματικού σκηνικού. Πάντως οι θέσεις του δεν ήταν σε καμία περίπτωση κενές περιεχομένου ανεξαρτήτως του αν συμφωνεί κάποιος μ' αυτές κι επίσης δεν θυμάμαι να ήταν και τόσο...μουγκός όσο λένε κάποιοι γαλάζιοι παρατηρητές το διάστημα της θητείας του ως Υφυπουργού στο ΥΠΠΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: