neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

Grazie Alex


Αυτό το στατιστικό της UEFA που μετράει τα χιλιόμετρα που κατάπιαν οι παίχτες κατά την διάρκεια του αγώνα, έχει πολύ ενδιαφέρον. Στην περίπτωσή μας και στη ανάγκη μας να θεοποιήσουμε ακόμα περισσότερο τον ιταλό Μεγαλέξανδρο, αυτός ο μετρητής έχει παραπάνω σημασία. Χθες λοιπόν στο φλεγόμενο Μπερναμπέου, που αναγκαστήκαμε να χαμηλώσουμε τον ήχο της τηλεόρασης για να μην ενοχλούμε τα άλλα δωμάτια, ο Αλεξ ξεπεράστηκε σε συνολικά χιλιόμετρα μόνο από το δίμετρο άτι που ακούει στο όνομα Σισόκο. Με απλά λόγια έτρεξε περισσότερο από περίπου 20 συμπαίχτες και αντιπάλους όπου στην συντριπτική τους πλειοψηφία υστερούν ηλικιακά αρκετά μπροστά του. Εικοσάριδες , εικοσιτριάριδες και γενικά 'εικοσι-ότι λάχει' κρέμασαν την γλώσσα τους προσπαθώντας να κάνουν έστω και τα μισά από όσα έκανε ο 34άρης Άλεξ στο γρασσίδι του ισπανικού γηπέδου.

Το μόνο που τον προδίδει είναι τα αραία πλέον μαλλία του....Κάποια πράματα δε μπορείς να τα νικήσεις και ας διατηρείς ακόμα τις 'σήμα κατατεθέν' επιμελλώς προσεγμένες φαβορίτες σου. Κατά τα άλλα η παρουσία του στο γήπεδο μόνο με μυθικές ιταλικές ποδοσφαιρικές μορφές μπορεί να συγκριθεί. Σιρέα, Μαλντίνι, Μπάτζιο, Τζολα και πλέον Ντελ Πιερο.....

Το αστείο είναι ότι εχεί δεχθεί την μεγαλύτερη πολεμική από όλους. Θεωρήθηκε τελειωμένος το 2000, το 2002, απάντησε στο Μουντιαλ του 2006 αλλά ο υποβιβασμός της κυρίας τον πήρε μαζί στα αζήτητα της Β' Κατηγορίας. Ορκίστικε όμως ότι αυτος όχι μόνο θα την ξανανεβάσει , αλλά ότι θα την ξανακαθιερώσει σε όλη την Ευρώπη....Κάλα δε τα κατάφερε πάλι χθες????


P.S. Τεράστια η πελατιακή σχέση του Άλεξ απέναντι στην Ρεάλ......Για γέλια (ιταλικά) και κλάματα (ισπανικά)....

8 σχόλια:

Unknown είπε...

So good......

mavalexis είπε...

Στους μύθους δεν θέλω να μου ξεχνάς τον υπερμύθο Φράνκο Μπαρέζι γνωστό κι ως Φράνκο Ντι Καπιτάνο για ευνόητους λόγους!

Striker είπε...

swstoooooooosssss.....
i plaka einai pws ton eixa sto myalo mou, kai de ton egrapsa kathara apo afirimada...!!

Zogra είπε...

γεια σου ρε ...Αλεξανδρε εισαι παλικαρι... γεια σου ρε Αλεξανδρε... αλλο ενα μεγαλο διπλο της "Μεγαλης Κυριας"... και τα τρελα στο 3ο διαζωμα ηταν εν χορο μετα το 75'... forca Juve!

Mickey είπε...

campeones campeones la la la la...
τιποτα αλλο...

κλεισε τραπεζι για Τζουλια Σαββατο

Striker είπε...

savato giortazei o emirlis.....oloi ekei tha eimaste..tha parw apousies!!!

Mickey είπε...

na organothoume...na pate

Zogra είπε...

re afiste tis paparies kai deite tin stoiximatiki stili... pali lefta moirase... koulourades