neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

MΕΣΗΜΕΡΟΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ...


Μεγάλη μπάλα χθες στη Μαδρίτη και ο "Μ.Αλεξ" μας υπενθύμισε ότι η μπάλα δεν μαθαίνεται στις προπονήσεις μόνο, αλλά είναι και έμφυτο ταλέντο... Είχα μιλήσει για Γιούβε και για ολική επαναφορά στην "ελίτ" του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου...!
Πάμε στο Ουέφα σήμερα όπου έχουμε αρκετά παιχνιδάκια.
ΒΟΛΦΣΜΠΟΡΓΚ - ΧΕΡΕΝΦΕΝ : Άσσος. καλύτερη ομάδα η Γερμανική και με όπλο την έδρα της θα πάρει το τρίποντο σήμερα απέναντι σε μια αδύναμη μακρυά από την Ολλανδία ομάδα...(πολλά με λίγα βλέπω...)
ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΓΑΛΑΤΑ : Άσσος. θεωρώ πως οι Πορτογάλοι θα κυνηγήσουν σήμερα έντονα τους 3 βαθμούς και πιστεύω εύκολα ή δύσκολα ότι θα τους κατακτήσουν... (Η Γαλατά έχει πολύ δυνατή ομάδα φέτος, αλλα ακολουθεί και το "ντέρμπι" με την Φενέρ το Σάββατο...)
ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ - ΣΕΒΙΛΛΗ : Άσσος. θα εμπιστευτώ την Βελγική ομάδα. το ματς είναι αμφίρροπο, αλλά φέτος η Σταντάρ έχει ανεβάσει στροφές και τα αποτελέσματα ήδη έχουν φάνει... πολύ δυνατή στην έδρα της, νομίζω πως θα πάρει τον άσσο (η Ισπανική αποστολή έφτασε στη Λιέγη "κουτσουρεμένη"...)
*αρκετά φαβορί στις έδρες τους θα περάσουν σήμερα, αλλά τέτοιου είδους άσσοι -γύρω στο 1.15 με 1.25- σε αυτά τα ματς... κάλο είναι να αποφεύγονται... ;-)
καλός κι ο άσσος των Γάλλων με την "αποδεκατισμένη Ρόζενμποργκ"
Καλή επιτυχία!

2 σχόλια:

Zogra είπε...

tin Triti, mia imera opou stoiximatika den pigame kai toso kala apo ayth ti stili, enas agapitos kai polytimos synergatis tou "lospromenados", ekane tin DIAFORA... me (megalou paikti) stoiximatikes epiloges xeirourgikou riskou... simeiose terastia epityxia me apodosi pou kseperase to 90!!! (diplo vazelos, xinaki inter, xinaki liverpoul) aksizoun pragmatika sygxartiria...
NA TA LEME AYTA...(pou leei kai o "neoteros Alefantos" Nikos Anastopoulos)

mavalexis είπε...

Μπράβο πράσινε περιπατητή! Μας πλήρωσες με την Βόλσμπουργκ!
Και να λέμε ότι πρόλαβε και κέρασε μάλιστα ο προμενάδος!
Στα μουλωχτά βέβαια αλλά κέρασε!