neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

Ακομα και η ΜΑΛΑΚΙΑ εχει τα ορια της


Δεν θυμαμαι να εχω ξανακουσει προστιμο 12,000 ευρω και αποκλεισμο ενα μηνα απο την ομαδα για μια απλη ερωτηση "Μπορει η δεν μπορει?".Νομιζω οτι ακομα και οταν ο Γκονζαλες εδερνε οποιον περπατουσε στην Παιανια, δεν του ειχε επιβληθει τετοιο προστιμο. Να μου πειτε δεν ημασταν μπροστα για να ξερουμε τι ακριβως υποθηκε και με πιο τροπο υποθηκε, αλλα αληθεια υπαρχει κανενας οπαδος του Παναθηναικου που γνωριζει τον Γιαννη Γκουμα τοσα χρονια και να πιστευει οτι αυτος ο ανθρωπος που εχει φαει "σκατα" τοσα χρονια για την ομαδα χωρις να παραπονεθει καθολου, θα μπορουσε να βαλει στην προκυμενη περιπτωση το ΕΓΩ πανω απο τον Παναθηναικο?

Τοσα χρονια ο Γιαννακης εχει αποδειξει οτι ειναι ενας αυθεντικος "στρατιωτης" της ομαδας, που εστω κι αν η ελλειψη τιτλων τον αδικει, εχει προσφερει απιστευτα στην ομαδα. Εχει κανει συγκλονιστηκα ευρωπαικα παιχνιδια σβηνοντας απο το γηπεδο επιθετικους τεραστιας αξιας, αλλα ας μην ξεχναμε και τις επιθετικες του αρετες με τα πανεμορφα γκολ που εχει πετυχει κατα καιρους .

Ειναι αδικαιολογητο κατα την γνωμη μου, σε μια περιοδο που η ομαδα προσπαθει να ορθοποδησει αλλα και που ταυτοχρονα καποιοι ψαχνουν "αποδιοπομπεους τραγους" για να ριξουν τις ευθυνες των αρνητικων αποτελεσματων, να ξεχναμε σε μια στιγμη ολα οσα ο Γκουμας εχει προσφερει στον συλλογο. Νομιζω οτι η διοικηση δειχνει ακομα μια φορα απειρια και ελλειψη ψυχραιμιας στις αποφασεις που παιρνει. Ας μην ξεχναμε το βεβαρυμενο ποινικο μητρωο του Χενκ Τεν Κατε σε τσακωμους με τους παικτες του απο οσες ομαδες και αν εχει περασει. Κοψτε λοιπον την μαλακια, εσεις εκει στην διοικηση της ομαδας, αξιολογηστε τα λαθη σας,βρειτε λυσεις και αφηστε ησυχο ισως τον μοναδικο που δεν εχει καμια ευθυνη για την καταντια της ομαδας.

Υ.Γ. Ασχετα με την τιμωρια του,σωστη η αδικη, το οτι ενας προπονητης σαν τον Τεν Κατε αδυνατει να αναγνωρισει οτι ο πιο αξιολογος αμυντικος της ομαδας ειναι ο Γκουμας, για εμενα ειναι ανησυχητικο. Αν προσθεσουμε και καποιους αλλους αδικαιολογητους παραγκονισμους, τοτε αρχιζουμε να εχουμε ενα θεματακι με τον Τεντα. Παντως απο εμενα εχει ακομα την στηριξη μου.......δεν εχω βγαλει ακομα πορισμα.

1 σχόλιο:

mavalexis είπε...

Παρά τα όσα κατά καιρούς ακούγονται για Τζων στον Παναθηναϊκό κι εγώ πιστεύω ότι είναι πολύτιμος για την ομάδα κι ότι είναις από τους παίκτες που δεν του έχει αναγνωριστεί τίποτα!