neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ


Όπως το ακούτε. Ανύπαρκτος ο Παναθηναϊκός. Και δεν μιλάω φυσικά αγωνιστικά. Άλλωστε μετά τα εκκωφαντικά διπλά σε Βρέμη και Μιλάνο (που είναι πρώτη φορά στην ιστορία που ελληνική ομάδα κερδίζει πρωταθλήτρια ιταλική εκτός έδρας) ακόμα και οι πιο δύσπιστοι πίστεψαν πια στις τρομερές δυνατότητες του Παναθηναϊκού. Μιλάω για την ανυπαρξία της Π.Α.Ε. σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τα εκτός των γραμμών τεκταινόμενα. Είτε είναι Ε.Π.Ο. , είτε Κ.Ε.Δ. , είτε superleague, είτε Μ.Μ.Ε., είτε σχέσεις με άλλες ομάδες.

Την Πέμπτη, την επομένη του θριάμβου στο Μιλάνο η γνώστη ‘ανεξάρτητη’ εφημερίδα των Μπαμποχελάκηδων προσπαθώντας να κέρδισει πωλήσεις από Παναθηναϊκούς που ακόμα πέφτουν στην φάκα της είχε πρωτοσέλιδο ‘ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ’. Εξ΄ υπακούετε ότι κάθε σώφρον άνθρωπος με το που είδε αυτό το πρωτοσέλιδο γέλασε. Όταν όμως ο κάθε διαιτητής έρχεται και κάνει το κομμάτι του στο Ο.Α.Κ.Α. , όταν σε 12 αγωνιστικές δεν έχουμε κερδίσει ούτε ένα πέναλτι , όταν έχουν κλαπεί περίπου 10 βαθμοί μέχρι τώρα, όταν ο ακατονόμαστος παίζει απ’ τα 30 παιχνίδια τα 25 φιλικά, όταν ο μπαογκ του γιου Γκαγκάτση ευνοείτε σε κάθε αγώνα και για ευχαριστώ στο κοτέτσι βάζει τους παίκτες του να εκτίσουν τις ποινές τους, όταν σε σφάζουν επιδεικτικά με το χανούμ μπιουρέκ επί 4 συνεχόμενα χρόνια επείδη μόνο εσένα φοβούνται (αγωνιστικά ) , όταν παραρτήματα τύπου Λεβαδειακού και Εργοτέλη υπάρχουν, όταν ο Μποροθρήνος είναι στην Τρίπολη , ο Κασναφέρης και ο Πανόπουλος στην Ξάνθη, όταν ακόμα και το υποτιθέμενο φιλαράκι του Ανδρέα βγάζει ανακοινώσεις όπως αυτή μετά το ματς του Αλκαζάρ, όταν η Καλαμαριά αποσύρεται από το CAS (αλήθεια εμείς τι κάναμε για αυτήν την υπόθεση;) και την επομένη της παραχωρεί ο γάβρος δανεικό παίκτη , όταν εσύ συμφωνείς με την επανάληψη του αγώνα εκείνου Πανιωνίου-gay (και χάνεις ένα ολόκληρο πρωτάθλημα), όταν ακόμα και ο Γκαγκάτσης να φύγει και ο Πιλάβιος να έρθει πάλι τα ίδια θα γίνονται επειδή δεν υπάρχουμε πουθενά , όταν επειδή έτσι γουστάρουν δεν σου δίνουν εισιτήρια στην Νέα Σμύρνη (ενώ ο γάβρος θα πάρει ) και εσύ απλά το δέχεσαι στωικά (θυμάστε το 1995 όταν δεν μας δώσανε εισιτήρια στο ΣΕΦ τι έγινε; Είπε ο Παύλος πως δεν κατεβαίνει και την επόμενη ώρα ήταν στα γραφεία της Κ.Α.Ε. 4.500 εισιτήρια), όταν μετά από εκτός έδρας αγώνα στο champions league σου βάζουν αγώνα για τηλεοπτικούς λόγους Σάββατο (και φέρνεις 1-1 με την Τρίπολη) και εσύ δεν κάνεις τίποτα ενώ είναι στο χέρι σου να το αλλάξεις, όταν στα παιχνίδια στο κοτέτσι έχουν ανοιχτά μικρόφωνα για να ακούμε συνέχεια τους μούλους ενώ στο Ο.Α.Κ.Α. και 70.000 κόλαση να γίνεται αν το βλέπεις απ’ την τηλεόραση νομίζεις ότι γίνεται κεκλεισμένων των θυρών , όταν στο λυόμενο πέφτει ο ντιόγκο επειδή φυσάει ο άνεμος και πριν δούμε το replay λένε ότι ήταν πέναλτι ενώ στο ΟΑΚΑ πάντα ο εκάστοτε speaker έχει βγάλει αρνητική γνωμάτευση, όταν έχεις για εκπρόσωπο σου τον Γκότζο … ΤΟΤΕ κύριοι μεγαλομέτοχοι της Π.Α.Ε. με την ανυπαρξία σας πιο πιθανό είναι να κερδίσουμε το champions league απ΄ το να κερδίσουμε κάποιο πρωτάθλημα…

Υγ.1 Για το κάστρο του Τακέσι θα αναφερθώ σε επόμενο άρθρο. Απλά αρουραίοι είστε για γέλια.
Υγ.2 Μετά το τέλος του αγώνα στο Μιλάνο ο Μουρίνιο πήγε στο πέταλο και χειροκρότησε τους 7.000 οπαδούς του Παναθηναϊκού στην καλύτερη εξέδρα που έχει γίνει ποτέ στην Ευρώπη. Μα είναι στα καλά του; Δεν ήξερε ότι εδώ πέρσι ο πανέξυπνος Γιαννάκης (όχι ο κλάψας) άκουγε τον Μέγα Λιπασματόπουλο και τον Γκοτζίλα και τους είχαν απαγορεύσει το γήπεδο θεωρώντας τους υπεύθυνους για την πορεία της ομάδας;
Υγ.3 Μόνο ομάδα που κοιτάει για χρόνια την πλάτη της Πόρτο και την μοναδική χρονιά που η Πόρτο βολοδέρνει στην 5η Θέση ‘καταφέρνει’ να την περνάει η Λεϊσόες (ποια;) θα μπορούσε να κερδίσει ο γάβρος…. (και φυσικά την πρωταθλήτρια…. fair play Nόρτσελαντ )
Υγ.4 Δεν έπαιξε ένα ημίχρονο με τον Ηρακλή και φάγαμε 2 γκολ (από 1-0, 2-2), δεν έπαιξε με τον Εργοτέλη φάγαμε 3, αλλάγη με την Τρίπολη και το 1-0 έγινε 1-1. Σύνολο 6 γκολ και 7 χαμένοι βαθμοί όταν λείπει ο εν ενεργεία αρχηγός της εθνικής Βραζίλιας.

Ο εμετικός

4 σχόλια:

mavalexis είπε...

Πραγματικά πλήρης ανυπαρξία!!!!!!
Ο Εργοτελάκος τι σου' φταιγε τώρα?!

Zogra είπε...

kai vevaia tou eftege re... ola sto ntoukou kathe fora..?? mporei na malakizomaste ki emeis... alla den mporei kathe fora na ginetai ayto to prama sto Gagkakistan pou eimaste... eleos. xreiazotan dyo goal offside (to prwto kai to tetarto), mia adiki apovoli, kai dyo penalty gargara yper Panioniou (rikse mia matia sto Filathlo simera...) , gia na kerdisei entos edras ton Panionio...??? plaka mas kaneis???

eliot είπε...

ο εργοτελακος φιλε mavalexi Που την τεταρτη ο Κουτσιανικουλης κερδιζει μονος του τον Παναθηναικο στο οακα (με την βοηθεια της παραγκας με το γκολ οφσαιντ για να μην ξεχνιομαστε) και την Κυριακη στο κοτετσι τον αφηνει στον παγκο...

mavalexis είπε...

Βασικός τουλάχιστον τότε ήταν ο τραυματίας στο ΟΑΚΑ Ογκουνσότο που λογικά επέστρεψε στο Καραϊσκάκη αφήνοντας στο πάγκο τον Κούτσια!