neolaia.gr - Το στέκι των νέων!

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΟ-ΒΡΑΔΥΝΑ...




Για να δούμε τι θα αποφασίσουν Τεν Κάτε και διοίκηση για τις επικείμενες μεταγραφές του χειμώνα… πάνε να μας τρελάνουν πάλι μου φαίνεται… (εξακολουθούν να μην βλέπουν την επιτακτική ανάγκη ενός ποιοτικού κεντρικού αμυντικού..??). Πρώτη προτεραιότητα δίνεται, από τις πρώτες πληροφορίες, σε παίκτη για την αριστερή (χαφ) πλευρά… ίδωμεν…

Σήμερα έχουμε εμβόλιμους αγώνες για το Ουέφα και ο γαύρος δοκιμάζεται στην Ουκρανία κόντρα στην Μέταλιστ. Λέτε να δούμε άλλο πρόσωπο σήμερα σε εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού...? (μπααα, δύσκολο μου ακούγεται…)

Για να δούμε τι θα δούμε…


ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ – ΝΑ’Ι’ΜΕΓΚΕΝ : Άσσος. Οι Ρώσοι θέλουν περισσότερο το ματς ώστε να έχουν κάποιες ελπίδες πρόκρισης και πιστεύω ότι μέσα στην (πολική) έδρα τους, θα πάρουν έστω και δύσκολα τελικά το τρίποντο.

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΣΑΜΠΤΟΡΙΑ : Άσσος. Έχω ξαναπεί από αυτήν εδώ τη στήλη το πόσο καλό και δεμένο σύνολο έχει να επιδείξει η ομάδα του Βελγίου. Η έδρα είναι καυτή και οι Βέλγοι θα κατέβουν πλήρεις για την νίκη…

ΤΒΕΝΤΕ – ΣΑΛΚΕ : Under (X). Το «χηνάκι» βολεύει και τους δυο σήμερα καθώς με έναν πόντο η καθεμιά θα περάσει χέρι-χέρι με την άλλη στον επόμενο γύρο… Λέω όμως καλύτερα να πάμε στο under γιατί μου φαίνεται ότι δεν θα «ματώσουν» κιόλας σήμερα τις φανέλες τους για τη…νίκη οι 22 ποδοσφαιριστές.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΤΟΤΕΝΑΜ : Διπλό. Οι φιλοξενούμενοι ποντάρουν στην έξοδο τους, μέσω του θεσμού, στο κύπελλο Ουέφα της επόμενης σεζόν και θα κατέβουν πλήρεις, για την νίκη και μόνο. Πιστεύω ότι λόγω «σχετικής ανωτερότητας» των Πετεινών, θα κάτσει η «μπίλια» στο διπλό….


*Είναι αδιάφορη η Ουντινεζε απόψε (και περασμένη ήδη) οπότε μην μπείτε στον… κόπο. Προσοχή στην ΣΙΤΙ , μειώνονται σε μεγάλες στοιχηματικες εταιρίες οι αποδόσεις του Χ και του 2-πλου…(ΟΠΑΠ το Χ στο 3,20!). Ρεξαμ εντός εκτός και επί τα αυτά… σε φουλ φόρμα, πάει τρένο και γι’ άλλο διπλό!



Καλή επιτυχία…

4 σχόλια:

mavalexis είπε...

Δεν τα πας άσχημα ψηλάκο!
Θα δούτμε και με τη λήξη αν θα κονομήσουμε τελικά σήμερα!

eliot είπε...

zogra εγω περα απο στοιχηματικες προβλεψεις θελω και ενα αρθρο σου για το γυναικειο φυλλο και πως βλεπεις τις ελληνιδες σε σχεση με τις αλλοδαπες εν ετη 2008 και μιλαω φυσικα για εξ.εμφανιση , δεν μας ενδιαφερει ο ρηχος εσ.κοσμος τους

Zogra είπε...

Ποδόσφαιρο
Metalist Kharkiv v Olympiakos
Double Chance
Team 1 Wins or Match Drawn 1.40 Κερδισμένο

Ποδόσφαιρο
St.Liege v Sampdoria
Draw No Bet
St.Liege 1.60
Κερδισμένο

Ποδόσφαιρο
Watford v Tottenham
Match Prices
Tottenham 1.65
Κερδισμένο

to diko mou paroli sto vistabet xthes...

synolikh apodosh: 3.7

eliot είπε...

Αντε να κανω και γω καποιες προβλεψεις.
μπασκετ
Κολοσσος-αιγαλεω +10,5 1 1,85
χανουμ μπιουρεκ-ολυμπια λαρ. 1,20
καβαλα-παοκ 1 2,55
φεραρα-ρομα 2 1,35
ροαν-στρασμπουργκ 1 1,50
ποδοσφαιρο
χανουμ μπιουρεκ-παθρακικος 1 1,25
γριες-θρασυβουλος 1 1,60
βολει ανδρων
κηφισια-γαβρος 1 5,75 (για την εκπληξη)